Yeh Yawrum Yeh BAYHAN"A Bak Be..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HELLOWEEN
    HELLOWEEN's avatar
    Dişi
    bak bayhan konusunda ben de sana katılıyorum ama popstarın daha ilk bölümlerini izledin mi bilmem(ben izledim izlemem die de yalan söölemem)o zamanlar bayhan hakkında bööle yazılar çıkmamıştı ve o zaman da bu adam şarkıya daha başlarken millet kıyameti koparıyodu..bilmiorum bu konuyu fazla tartışmaya gerek yok bence..bayhan konusunu yaani..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    daichi-kobayashi
    daichi-kobayashi's avatar
    Erkek
    johnNy_ bunu yazdı:
    -----------------------------
    daha önce bu POPstar zımbırtısını izlememiştim ama hep bayhan hakkında kotu elestiriler vardi. Yok arabesk yok bilmemne. popstara ilk kez bu hafta sonu denk geldim ve bayhanın yabancı sarkısını soyleyisine HAYRAN kaldim. (aynı müzik hayalet filmini sonunda fon müziğiydi.) ve elenada cok iyiydi. HELAL OLSUN BAYHAN...
    BU arada bayhanın soyledigi o yabancı romantik sarkının ismini bileniniz var mı??? ve elenanın kide...???? HELLLLLLLLLLLLLLPpppppppp
    -----------------------------

helal bayhan, helal elena, helal baba, helal ana.

war mı böyle bir mantık. hey benim kandırılan parmak ucunda döndürülen milletim. POPSTAR yarışmasının sadece reklam gelirinin 133 milyon $ olduğunu bilen var mı aranızda? peki o parayı onlara kazandıran enayilerin kimler olduğunu bilen var mı aranızda?

BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMAYIN
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    İşin amacına ulaşması onalr için başarıdır. Sende burada popstar yok topstar die yazdığın sürece istemesende onların reklemını yapmış oluyorsun.Bu durumda bende sende enayi oluyoruZ.Suç bizde değil suç oylama hakkını usta müzisyenler yerine halka sms=para karşılığında veren geri zekalılılardır.

Saygılar

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_dante
    Dark_dante's avatar
    Erkek
    ne bos zamaniniz varmis be yaw..pop stari top stari bilmem nesi...birakin hojam bunlari....bu arada KazAA hakkinda yeni bi dava acilmis...uzuldum allah kaZaa ya zeval vermesin..
    dark DANTE©
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    johnNy_
    johnNy_'s avatar
    Erkek
    tamam beyler bende kabul ediom tam bi zırvalık ama bayhan hakkatten guseL soyledi o sarKıyı. millet rezil olmasını beklerken ummaDık tas bas yardi. AMA POP STARIN NE OLDUGUNU BENDE BİLİYORUM YARDIMLAR İÇİN SAOLUN....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    johnNy_
    johnNy_'s avatar
    Erkek
    BU ARADA BEYLER:
    Bu sarkıları indirebiLcegim bi site yazmadiniz bana o arkadasın dedigi site kapanmıs olsa GereK açılMıyo...

HELLLLLPPPPPPP ULEEEEEEEEE.....

Toplam Hit: 4106 Toplam Mesaj: 17