Yemek Sipariş Sitesi Kurmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

her yerin kendi sitesi var artık normal esnaflarla ilgili birşey düşünüyorsan çok uğraşırsın .

Merhabaaaaa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Free_Mans bunu yazdı:
    -----------------------------

yemeksepeti.com %10 alıyor her sipariş başı. atıyorum 10 tl lik bir alışveriş te 1 tl alıyor. ancak adamların sistemi çok detaylı. şöyle ki; ben yemeksepeti.com dan siparişi verince direk adamların sipariş sistemine düşüyor. yani şöyle; termal bilgisayar ile sipariş alınır biliyorsunuz çoğu yerde. bu şekilde aynı. bu tür sistemlerin olmadığı yerde ise fax olarak düşüyor. hadi diyelim fax ta yok, belirtilen cep telefonuna mesaj olarak düşüyor. Ayrıca yemeksepeti firmalar ile anlaşırken 5 tl lik bir teminat çeki alıyor. eğer anlaşmalı firma kurallara uymazsa ve siparişi götürmezse kullanıcıya bunun ücretini ödemek zorunda. eğer ödemezse bunu yemek sepeti elinde bulunan teminat çekinden ödüyor ve firmaya bunu 2 kat lanse ediyor. atıyorum ben 10 tl lik bir sipariş verdim, yemeğim gelmedi. yemek sepeti bana bunun ücretini ödüyor(hizmeti almadığım halde) ve elinde ki teminat çekinden ise 20 tl firmaya kitliyor. tabi ki adamların sistemleri ve müşteri hizmetleri var. anında destek alabiliyorsunuz. direk adamlara yemeğim gelmedi dediğinizde birebir arayarak firmaya ulaşıyorlar ve firmanın belirttiği süre dışına çıktıysa firmaya yaptırım uyguluyor. senin bu sistemi kurman için(en azından basit bir şekilde) devamlı online olması gereken bir kişi var. müşteri hizmetleri için, ve öncelikle bu işe girişmen için sağlam bir bütçen olması lazım. 

-----------------------------

şunu detaylıca bi okuyayım eywallah

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Yemeksepeti paranın a. Koyuyoo walla :)

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 4677 Toplam Mesaj: 14