Yemek Yapmak, Aşçılık İle Alakalı Site Önerisi..
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------
mataramasuko bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
1.si fena değil hoca dünya mutfağı filanda var ama kısa yaptığım bi gözlem köri soslu tavuk tarifi yok :)
2.side idare eder gayet samimi buldum siteyi , kadın olmasına rağmen hamur işiyle doldurmamış..
Anlıyacağınız 3 , 4 , hayır demem , bekliyorum :)
-----------------------------ya o köri soslu tavuğu bir türlü adamakıllı yapamadım :)
-----------------------------o köri soslu tavuğu ankarada filistin'de bigchefs'de yiyeksin mmm
Kendim yapmak istiyorum ama çok zor bi yemek köriyi tutturmak acayip zor. -
Juliet bunu yazdı:
DevilKingtr bunu yazdı:
mataramasuko bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
1.si fena değil hoca dünya mutfağı filanda var ama kısa yaptığım bi gözlem köri soslu tavuk tarifi yok :)
2.side idare eder gayet samimi buldum siteyi , kadın olmasına rağmen hamur işiyle doldurmamış..
Anlıyacağınız 3 , 4 , hayır demem , bekliyorum :)
-----------------------------ya o köri soslu tavuğu bir türlü adamakıllı yapamadım :)
-----------------------------o köri soslu tavuğu ankarada filistin'de bigchefs'de yiyeksin mmm
sonra 50 tlyi bırakıp cıkcaksın :D
-----------------------------hocam gerçekten zevk alarak yiyorsan sorun değil bence ama zevk almayarak yiyorsan verdiğim bir milyonu haram ederim a.q o yüzden yemek'de büyük bir gurmeyim bu arada arjantin cad günaydın'dada deneyebilirsiniz mükemmel
-
hacì köri soslu tavuk gayet basit aslìnda bizim kendi yarattìgmìz tarifle kìvamì süper oluyor :)
-
be_cool bunu yazdı:
hacì köri soslu tavuk gayet basit aslìnda bizim kendi yarattìgmìz tarifle kìvamì süper oluyor :)
-----------------------------söyle biz de yapalım. ayrıca köri soslu tavuğa o kadar para vermem daha doğrusu tavuğa vermem o kadar para et olsa neyse :)
-
sağol heima hemen portakallı pelte yi yaptım harika oldu.
-
Gurmeler toplanmış :)