Yemek Yeme Paradoksum
-
Normal veya çok yemek yeyince hem sürekli yemeye alışıyorum(ara öğünler) hem de mental kapasitem düşüyor, az yemeğe başlayınca buna da çok çabuk alışabiliyorum.
Yalnız çok ya da normal yeyince zihinsel halsizlik oluyor. Az yeyince zihnen çok iyi hale geliyorum ama bu sefer fiziksel kuvvetten düşme şeklinde fiziksel halsizlik baş gösteriyor.
Özetle karnımı tam doyurmak zihnime yaramıyor kuvvete yarıyor, doyurmamak zihnime yarıyor kuvvete yaramıyor.
İşin içinden nasıl çıkayım?
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------
Az yeyince zihnen çok iyi hale geliyorum ama bu sefer fiziksel kuvvetten düşme şeklinde fiziksel halsizlik baş gösteriyor.
Özetle karnımı tam doyurmak zihnime yarıyor kuvvete yaramıyor, doyurmamak kuvvete yarıyor zihnime yaramıyor.
-----------------------------biraz ters olmuş hocam .p
-
doktora git,
herşeyin belli bi ölçüsü var, doktora ayarlar..
-
eXceptioN bunu yazdı:
Fatih bunu yazdı:
Az yeyince zihnen çok iyi hale geliyorum ama bu sefer fiziksel kuvvetten düşme şeklinde fiziksel halsizlik baş gösteriyor.
Özetle karnımı tam doyurmak zihnime yarıyor kuvvete yaramıyor, doyurmamak kuvvete yarıyor zihnime yaramıyor.
-----------------------------biraz ters olmuş hocam .p
-----------------------------olay biraz karışık olunca o kadar karışılık normaldir :)
-
Fatih bunu yazdı:
olay biraz karışık olunca o kadar karışılık normaldir :)
-----------------------------hehe, bencede doktora git hocam sağlam bir liste hazırlasın sana .
-
psiklyatriye görük.
-
ne güzel işte resmen modların var güçlü zeki gibi sınavların varsa veya gerekli iş oplantıları öncelerinde az ye eğer ağır yük işin varsa zeka gerekmiyorsa çok fazla çok ye ortama uyum sağla
-
asiminnesli bunu yazdı:
ne güzel işte resmen modların var güçlü zeki gibi sınavların varsa veya gerekli iş oplantıları öncelerinde az ye eğer ağır yük işin varsa zeka gerekmiyorsa çok fazla çok ye ortama uyum sağla
-----------------------------böyle düşünmemiştim aslında, sağol.
-
Hacı saçı sakalı kes SSK lı bi işe gir...
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
Hacı saçı sakalı kes SSK lı bi işe gir...
-----------------------------ne alaka?
-
bende aç değilim mesela ama biraz yiyim hayvan gibi yemeye başlıyorum yedikçe midem açılıyo :D onun için hiç yememye çalışıyorum :D
senin sorunu da hocam daha anlayamadım bile :D