Yemeksepeti.Com'un Tuhaf İş İlanı (Yazılım Mühendisi)
-
gerçekten ilginç bi ilan.. aşırıya mı gittiler yoksa gayet hoş mu olmuş takdir sizin.. benim hoşuma gitmedi, ciddiyetten uzak ve abartı olmuş. yurtdışında hiç böyle bi ilanla karşılaşmadım... ama adam mesleğe uygun şekilde de iş tanımı yapmış. yaratıcılık bu da ama fazla mı..

ilgilenenler için ilan linkleri
http://kariyer.net/is-ilani/yemeksepeti-com/arapca-bilen-yazilim-gelistirme-uzmani-is-ilani/910514/
http://kariyer.net/is-ilani/yemeksepeti-com/arapca-bilen-yazilim-test-uzmani-is-ilani/912505/
-
Hayatın her anı sanki kurallara uygun ve çok resmide takılacak bi bunumu buldun hocam :)
Bak adam senin dikkatini öyle yada böyle çekmiş hem iş ilanı vermiş hemde reklam şeklinde duyurmanı sağlamış.
Yani adamlar başarılı :)
iLLuMiNaTi tarafından 14/Kas/12 12:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Saçmalık bendeimde hoşuma gitmedi
Kebap yapmasını sevmiyen diyerek daşak kebabını ima etmişler
-
hacım bu yemeksepeti ya nasıl bi ilan bekliyordunki gayet düzgün hoş bir ilan olmuş bence
-
başarılı olmasına bir şey demedim zaten belli hocam da ben daha da soğudu bu adamdan da firmadan da :) yani ilk keşfettiğimdeki düşüncelerimle şuankiler arasında dağlar kadar fark var ve negatif yönde. kişisel bir şey bu tabii. benim gibi düşünenler de vardır tersini düşünenler de.. bu tarz insanları sevmem sadece ve de birlikte çalışmak zulümdür bana göre
-
sempatik olmaya çalışmışlar ama çok itici olmuşlar, eksik kalsın.
-
nolanded bunu yazdı
sempatik olmaya çalışmışlar ama çok itici olmuşlar, eksik kalsın.
-
gayet güzel bir ilan bence
-
ben sevdim ya çokta itici gelmedi.
-
TV reklamlarından kıl kapan bazılarının yemeksepeti antipatisi var galiba :) Nitelikleri geyik diliyle belirtmesi onların çalışma felsefesinden kaynaklanıyor.
Örnek; (Yayla çorbasını sevmese bile askerlikte "yaylalar yaylalar!" demiş) *Askerlik ile ilişiği bulunmamak gibi.
-
Bence gayet yaratıcı bir ilan. Yemeksepetine uygun bir ilan olmuş ama ben böyle bir ilana başvurmam. Niteliklerime güveniyorsam gider taşak geçer dönerim...