Yeni Açılan Hotmail Hesabına İlişkin Facebook Olması
-
Merhabalar yurtta bir arkadaşımız yeni bir hotmail açmak istedi.Çocuk hesabı açtı açtığının ilk günü hotmailine tanımlı bir facebook hesabı olduğunu öğrendik.Şimdi bu adam hotmail açtı yani hotmail böyle bir hesap yok dedi izin verdi.
şimdi yarın öbür gün facebook sahibi adam tutup bir şey demesin.Yani bizim herhangi bir sorumluluğumuz yok.İstesek adamın hesabına erişiriz ama yapmıyoruz.Bu adamın kim olduğunu nasıl öğrenebiliriz ?Facebooka bu durumu nasıl bildirebilirz ?
-
Yeni açılan hotmail hesabıyla daha önceden facebook hesabı alınamaz ki...
Aktifleştirme zımbırtısı istiyor ki.
-
hocam valla mesaj geldi doğum gününü kutla filan diye.
-----------------------@facebookmail.com bir kaç şey yazıyor ---- orada yani fake değil sanırım
-
Hocam aynısı benim başımada geldi .
Halen kafamı kurcalıyor ne olduğunu anlamış değilim
-
napıcaz hocam.Bak biz burada kusursuz sorumlu durumundayız.Çünkü hotmail bize o izni vermiş.Biz de o izni kullandık kötü bir niyetimiz yok.Herhangi bir adli olaydu bu ifadeyi verecek arkadaşımız.Savcı önüne çıkacak olursa
-
Bu aynısı benim başımada geldi :D
Geçenlerde facemin eposta adresini değiştireyim dedim zira eski adresime sürekli spam mesajlar geliyordu vs vs yeni hesap açtım baktım bu eposta ile başka bir face hesabı var
sanırım hotmail uzun zamandır girilmeyen hesapları kendiliğinden siliyo çünkü geçenlerde eski hesabıma gireyim dedim böyle bi mail adresi yok falan dedi.. -
hocam açtılan hotmail hesabını kapatıyoruz.Tüm veriler silinsin onun stresini çekemeyecek arkadaş
-
hotmail bir süre girmeyince hesabı kapatıyor. öyle olunca boşa düşüyor tabi. böyle facebook hekleyenler var. adamı mailden facebook aratarak bulabilirsiniz eğer gizli değilse maili. ordan mesaj atarsınız mailini değiştir diye.
-
Prometheus bunu yazdı
hotmail bir süre girmeyince hesabı kapatıyor. öyle olunca boşa düşüyor tabi. böyle facebook hekleyenler var. adamı mailden facebook aratarak bulabilirsiniz eğer gizli değilse maili. ordan mesaj atarsınız mailini değiştir diye.
Hocam direkt biz hotmail hesabını silsek uğraşmaska?
facebook dan nasıl bulacağız eğer gerekirse bir de onu açıklarsan iyi olur
-
belli bir süre kullanılmayan hotmail hesapları iptal edilir aldığınız kişi hotmail i almıştır facebook a kayıt yaptırmış fakat hiç kullanmamıştır hotmailde kullanılmadığı için iptal etmiş sizde aynı hesabı almışsınız.
-
Aynısı 2 kez benimde başıma geldi. Açık buldum diye seviniyodum mk :)
Maldonado tarafından 08/Mar/14 18:02 tarihinde düzenlenmiştir