folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yeni Açılan İş Yerine Ne Hediye Götürsem

Yeni Açılan İş Yerine Ne Hediye Götürsem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

aklında bulunsun hocam sonucu bilmedğin birşeylere saçma yorumlar yapma..benim annem cam boyama koleksiyon sanatçısı 23 senedir bu işi yapıyor ve dünyada tek olarak gösteriliyor..ürünlerinde 22 karat altın kullanıyor.yani götürceğin ürünün dünyada emsaili yok..eğer bana istanbuldayım deseydin seni direk yönlendirirdim annemle konuşurdum sana yardımcı olurdu..peki bu koşullardada yardım edebilirmiydim kargo margo bir şekline bakarmıyım hayır bakmam.istanbulda olsaydın bu davranışından sonra yönlendirirmiydim hayır yönlendirmezdim..al sana boş post..

birde örnek sunıyım

düzenleme: resimler model çalınmasına karşı silinmiştir..

saygılar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

@ gokcan

İkinci resimdeki ürün yanlız çok hoşmuş hafta sonu istanbuldayım, ama anlamadığım sen bana neden secaatlandın,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

hocam ikinci post bana ait cevap yok sonra hadi diyorum atlamıştır tekrar dönüyorum soruyorum cevap veriyorsun altınada gereksiz post kasmayın diyorsun..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

gokcan bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam ikinci post bana ait cevap yok sonra hadi diyorum atlamıştır tekrar dönüyorum soruyorum cevap veriyorsun altınada gereksiz post kasmayın diyorsun..

-----------------------------

Seninle ilgili bir durum değil o, ikinci mesajından sonra dikkat edersen şehrimi ve ücreti yazdım ve alt satıra geçerek o uyarıyı geyik mesajlar atanlara yaptım seni kast etmedim orada,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

anahtarlık  . her  baktıgında

senı  hatırlar :d

kontra bisiklet
Toplam Hit: 4359 Toplam Mesaj: 26