Yeni Açtığım Film Sitem
-
Merhaba Arkadaşlar can sıkıntısına bir film sitesi açtım , bot ile sağdan soldan çektim
idare eder bişey oldu , sora tabi gaza geldim daha güzel olmasını istiyorum nasıl bişeler yapmalıyım neler eklemeliyim ,
şu an orjinal bi domain almadım bulamadım henüz .
sub domainde çalışıyove bide tk dan aldım www.filmdizihd.tk
Domain önerisi olur , hit için öneriler olur , alacağım reklamlar için öneriler olur hepsine açığım..
-
Yine siteye kıçını gösteren bir karı reklamı hiçde hoş olmamış.
kadirozdemir tarafından 12/Ara/12 14:28 tarihinde düzenlenmiştir -
kadirozdemir bunu yazdı
Yine siteye kıçını gösteren bir reklam hiçde hoş olmamış.
deneme yapıyom suan ondan :)
-
sağdaki menü çok hoşuma gitti hocam güzel olmuş ama tasarım çok basit kalmış, download sitesi gib olmuş.
film izleme olayı ya da indirme olayı pek olmamış. bazı filmlerde indirmek için tıklayın diyor bazılarında izlemek için tıklayın snra da farklı sitelre
yönlendiriyor, bence kendi player in olsun oradan izlettir. kullanıcıya bir kaç seçenek sun kalite olarak, çünkü bağlantı yavaş olur falan herkes
istediği kalitede izleyebilsin. ve reklam konusu. en nefret ettiğim ve şüphesiz bir çok kullanıcının en nefret ettiği şey bu. sağdan soldan fırlayan
reklamlar. tahribatı çok sevmemin bi sebebi de reklamsız olması ve hatta bağış yapın gibi bir menünün bile olmaması. tabii bu gelir meselesi ama
sen en azından en alta ya da sağ-sol tarafa rahatsız etmeyecek biçimde "doğru düzgün" reklam koyarsan daha hoş olur, yoksa benim gibi
düşünen adamlar bir daha bu film sitesine gelmez
-
splash ı çakmışsın burayada linki koymuşsun az çakal değilsin he :D
-
MustyKTE bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdı
Yine siteye kıçını gösteren bir reklam hiçde hoş olmamış.
deneme yapıyom suan ondan :)
O zaman hayırlı olsun hocam şu sağ menü çok hoş olmuş. Tasarım olarak çok sade ama benım gözüme hoş geldi hani. Özellikle menü bölümü.
-
yüzde yüz cigolo sitesii :D kingsin hacı yeminle :D
-
Lotus bunu yazdı
splash ı çakmışsın burayada linki koymuşsun az çakal değilsin he :D
nihaa bak ben onu hiç düşünmemiştim ama mantıklıymış :)
amaç milyon dolarlar kazanmak değil sitenin masrafı çıksın :) -
sabah adını unutacaksın ama aldığın parayı unutmayacaksın diye bir reklam ile açıldı senin site
yinede hayırlı uğurlu olsun , bu siteleri kapatıp duruyorlar dikkat et yinede
-
xzxz bunu yazdı
sabah adını unutacaksın ama aldığın parayı unutmayacaksın diye bir reklam ile açıldı senin site
yinede hayırlı uğurlu olsun , bu siteleri kapatıp duruyorlar dikkat et yinede
adsense engel yaptı reklamları kaldırdı , başka sitelerden reklam atıcam , ne atıcam fikrim yok şuan :)
-
3000 film var sitede , bazılarının linkleri çalışmıyor. botla çektiğimden bakma fırsatım olmadı.