Yeni Adsl Fiyatları Açıklanıyor
-
mk en cok kullanılan 256k lara %3 yaklasık 1.5 tl ındırım yap
en cok kullanılan 3gb kotalılarada 1gb kota arttır.
Bu ındırımler buyuk kuruluslara yarar sadece yazıklar olsun bolee sısteme.Bıde ındırım yapıoz dıe artıstllık yapıolar ya ona yanıom ben ulan zaten en pahalı hızmetı verıonuz
-
İndirim ve fiyat konusunda tek öğrendiğim şey şu bir yerden indirim yapıyorsa illaki başka bir şekilde geçiriyor:) geçireceği yeri bekliyorum:)
-
1 nisandan itibaren diyor yani bu tarifelerin şu anda yürürlükte olması lazım 4 gb oldu kotalar benim anladığım bu ama yinede bi müşteri hizmetlerini arayıp sormak lazım bi bilgisi olan varsada yazarsa iyi olurdu hani :D
-
İndirim ve fiyat konusunda tek öğrendiğim şey şu bir yerden indirim yapıyorsa illaki başka bir şekilde geçiriyor:) geçireceği yeri bekliyorum:)
Walla bencede haklısın...:D adamların yaptıgı tek sey göz aldatması...sol elden verip sag ile alıyorlar...
-
Yahu ne Zaman Giriyormus bu Tarife Bizee ??? :)))
-
nisanda... girdik bilem yane
-
4 gb sevindim dorusu. telekomda gelişmeler var devamı gelir inş.
-
nuray.han@turktelekom.com.tr arkadaşlar ücretlendirme ve tarife şikayet atabilirsiniz bi
r anket yapalım ve toplucu ca mail atalım ne biçim indirim diye adminlerde uygun görürse bir anket yapıp yollluyalım
-
iyi Gusel hoşta Neden 1 nisanda basladıysa halen bende 3 gb bu ?
28/03/2007 ilk işlem tarihi ... Benimde 4 olması gerekmiyormu bununn ??
-
Yurt dışı çıkışları 4/3 azalan bir altyapı iel nereye hizmet alıyorsunuz a.q Boş iş bunlar. Sen 4 kata müsait temele 20 kat çıkarsan götün başın oynar. Şekil 1 a - Telekom.