Yeni Altcoin WCX
-
kayıt olmaya çalışıyorum, mail kullanımda diyor, şifremi unuttum diyorum böyle bir kullanıcı kaydı bulunamadı diyor :)
-
TaRuZ bunu yazdı
Afedersiniz ama yakında "amına coin" diye birşey çıkarsa şaşırmam. Dolapdere-Fikirtepe ve Balat gençliğin desteğiyle...
hocam Turkiye'nin ekonomik kurtulusunun formulunu vermissin. Biri kartini verir de beni bul derse hemen al
-
mugen bunu yazdı
kayıt olmaya çalışıyorum, mail kullanımda diyor, şifremi unuttum diyorum böyle bir kullanıcı kaydı bulunamadı diyor :)
Aynı hatayı bende alıyorum hocam:)
-
Arkadaslar bu nasil aliniyor?
Ne kadari nedkadar? Para ödeme yapacakmiyiz?
Ilerde satarken nasil satacagiz?
Biraz bilgi vermeniz mümkünmü?
Kanakan tarafından 25/Kas/17 13:02 tarihinde düzenlenmiştir -
-
sanırım vpn ile deneyince mail kayıtlı hatası veriyor?
-
nerde saklayacaz unuturum ben bunu yav. sonra değerlenir hatırlamam kahrolurum en iyisi almayım
-
mugen bunu yazdı
Vpn kapatıp girin olacaktır
-
herkese bol keseden 50 tane vermişler ayrıca ref lerden gelene de veriyolar bilmem ne niye bukadar gönlü bol elemanların garip geldi ama duramadım üye oldum. Hayırlısı ilerde inş tanesi 10K dolar falan olur
-
WCX i 3 4 gün önce duymustum hemen 4 kişiyi daha kayıt ettirdim 250 wcx im var.Rez almak için kayıt oldum başka sebebi yok tutarsa ekime tutmazsa dikime hesabı :DD