Yeni Araç İçin Ucuz Sigorta Acenteleri
-
Turania bunu yazdıFreak bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıFreak bunu yazdı
Şimdi Serkan iyi bir sigortacı her zaman da söylerim.
Fiyatlarda rekabet ederiz lakin sonuç hep aynıdır.
Sigorta Acenteden alınır kardeşim.
Neden ?
Biz bu işin okulunu okuduk bu sektörde piştik.
Segem belgemiz mevcut. Devlete güzel vergiler ödüyoruz.
Acentesi olduğumuz şirketler dışında pek çok firmadan sorgu yapıyoruz.
Bizim mantığımız şu
En uyguna gitmek. 1 lira dahi fazlasını kesip 15 lira kazanacağıma 1 lira ucuznu keser 10 lira kazanır müşterimi memnun ederim.
En azından ölmediğimiz sürece telefonda bizimle konuşursunuz.
Poliçeyi Ahmet keser sen veli ayşe fatma hasan ile muhattap olursun.
Sana verdiğimiz poliçeyi A'dan Z'ye anlatırız.
Başına birşey geldiğinde onunla bununla değil bizimle muhattap olursun.
Çekici gelmedi
Yan sanayi ürün kullanıldı
şu oldu bu oldu ile uğraşmazsın.
Biz seni koruyoruz
onlar parayı seviyor!
acente harici başka nereden sigorta yapılabilir ki?
Bankaları kastediyorsan acenteler için saydığın özelliklerden çok daha fazlası var orada
ya banka ya acente keser sigortayı ekmek süt değil ki her bakkalda satılsın :)Peki denemesi bedava. Sen bankadan kestir ben sana ücretsiz kesicem. Poliçe fiyatları gizli kalacak. Hasar anında kim daha iyi hizmet verdiğşni de yek tek yazıcaz. Varmısın ? Abi banka ve çaprı merkezleri fasa fiso. Bankalarda hiç fazlalık yok bakın bu bankalarda poliçe kesmek için gerekli olan teknik personel vasfı bile yok! Banka gişe memuru! Teknik personel ya da müdür değil! Evet ekmek süt gibi ayağa düştü sigortacılık. Ben mesleğime sahip çıkıyorum. Para kazanmak için değil sizler mağdur olmayın siye
Hacım bırakın bu ayakları sigorta acenteden yapılır falan filan ben iş bankasında sigorta uzmanı olarak çalışıyordum 3 senedir gayet güzel sertifikam var işe alındığım günden itibaren 1 ay Türkiye'nin en büyük lokomotif sigorta şirketi olan Anadolu sigorta'da eğitimini aldım. Sonrasında da sürekli çeşitli eğitimler devam etti. Senin hayatında göremeyeceğin coface, maden Ferdi kaza, ürün sorumluluk ve nakliyat sigortalarına kadar bir çok alanda poliçe kestim çalıştım okudum öğrendim.
Kasko ve trafik bilmekle kaza tutanağı doldurmakla sigortacı olunmuyor lafım direk şahsına değil yanlış anlama.
bankanın müşterisi diye absürt ödenmeyecek hasarların ödendiğini de gördüm zararına poliçe kesildiğini de (deprem priminin altına)
ha gel gelelim 2 ay önce istifa edip kendi acentemi açtım varolan portföyümü taşıyabildiğim ölçüde taşıyorum şuan müşterimi acenteme davet ediyorum çünkü kar marjı çok çok daha fazla.
Velasıl kelam önemli olan ürünü nerden satın aldığın değil sigorta acenteden yapılır falan gibi şeylere gram inanmıyorum. İş ehlinden yapılır nerde olduğu önemli değil kişinin. Zira dün bankanın müşterisi bugün acentemin çünkü adam beni biliyor ben adamı.
İş tabi ehlinden yapılır. Lakin kaç banka personeli teknik personel vasvıfına sahip ? Ben sana ilimde gösteririm çok. Ayrıca bizim derdimiz trafik değil ben öncelikle onu belirteyim. Benim ana branşım dask konut nakliye kasko iş yeri yabancı sağlık. Trafik branşında %40-50yi i geçmiyorum. Bak acente olmuşsun. Herkes acente olamıyor bunu biliyorsun. Sıfırdan şirket kurup acentelik almak portföy oluşturmak bunlar marifet ister. Bak ne güzel gelişmişsiniz. Neden bıraktın bankayı madem ? Acenteyken bı kadar gelişmen söz konusu değil. Müşteri seni biliyor evet. Ben görüyorum bankaların kestiği poliçeleri. Serkan haklıymış :) ne biliyorsanı onu yapın :)
-
Freak bunu yazdıTurania bunu yazdıFreak bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıFreak bunu yazdı
Neden ?
Bizim mantığımız şu
En uyguna gitmek. 1 lira dahi fazlasını kesip 15 lira kazanacağıma 1 lira ucuznu keser 10 lira kazanır müşterimi memnun ederim.
Çekici gelmedi
Biz seni koruyoruz
onlar parayı seviyor!
Bankaları kastediyorsan acenteler için saydığın özelliklerden çok daha fazlası var orada
ya banka ya acente keser sigortayı ekmek süt değil ki her bakkalda satılsın :)Peki denemesi bedava. Sen bankadan kestir ben sana ücretsiz kesicem. Poliçe fiyatları gizli kalacak. Hasar anında kim daha iyi hizmet verdiğşni de yek tek yazıcaz. Varmısın ? Abi banka ve çaprı merkezleri fasa fiso. Bankalarda hiç fazlalık yok bakın bu bankalarda poliçe kesmek için gerekli olan teknik personel vasfı bile yok! Banka gişe memuru! Teknik personel ya da müdür değil! Evet ekmek süt gibi ayağa düştü sigortacılık. Ben mesleğime sahip çıkıyorum. Para kazanmak için değil sizler mağdur olmayın siye
Hacım bırakın bu ayakları sigorta acenteden yapılır falan filan ben iş bankasında sigorta uzmanı olarak çalışıyordum 3 senedir gayet güzel sertifikam var işe alındığım günden itibaren 1 ay Türkiye'nin en büyük lokomotif sigorta şirketi olan Anadolu sigorta'da eğitimini aldım. Sonrasında da sürekli çeşitli eğitimler devam etti. Senin hayatında göremeyeceğin coface, maden Ferdi kaza, ürün sorumluluk ve nakliyat sigortalarına kadar bir çok alanda poliçe kestim çalıştım okudum öğrendim.
Kasko ve trafik bilmekle kaza tutanağı doldurmakla sigortacı olunmuyor lafım direk şahsına değil yanlış anlama.
bankanın müşterisi diye absürt ödenmeyecek hasarların ödendiğini de gördüm zararına poliçe kesildiğini de (deprem priminin altına)
ha gel gelelim 2 ay önce istifa edip kendi acentemi açtım varolan portföyümü taşıyabildiğim ölçüde taşıyorum şuan müşterimi acenteme davet ediyorum çünkü kar marjı çok çok daha fazla.
Velasıl kelam önemli olan ürünü nerden satın aldığın değil sigorta acenteden yapılır falan gibi şeylere gram inanmıyorum. İş ehlinden yapılır nerde olduğu önemli değil kişinin. Zira dün bankanın müşterisi bugün acentemin çünkü adam beni biliyor ben adamı.
İş tabi ehlinden yapılır. Lakin kaç banka personeli teknik personel vasvıfına sahip ? Ben sana ilimde gösteririm çok. Ayrıca bizim derdimiz trafik değil ben öncelikle onu belirteyim. Benim ana branşım dask konut nakliye kasko iş yeri yabancı sağlık. Trafik branşında %40-50yi i geçmiyorum. Bak acente olmuşsun. Herkes acente olamıyor bunu biliyorsun. Sıfırdan şirket kurup acentelik almak portföy oluşturmak bunlar marifet ister. Bak ne güzel gelişmişsiniz. Neden bıraktın bankayı madem ? Acenteyken bı kadar gelişmen söz konusu değil. Müşteri seni biliyor evet. Ben görüyorum bankaların kestiği poliçeleri. Serkan haklıymış :) ne biliyorsanı onu yapın :)
serkan haklı filan değil sizin hatanız genelleme yapmanız sadece acente diye
işin ehlinden yapın demeniz daha makul olurdu sadece
adam kırtasiye açmış arada sigortada kesiyorsa haklısınız :) hee samimiyet açısından acente devamlı müşteriyse daha iyi o bakımdan
portföynü kaybebetmemek için fiyatı ister istemez ucuza çekiyor
ben sigortam.net den fiyat aldım mesela 580 en ucuzunu buldular o da anadolu sigorta dediler marpfre sigortaydı eski sigortam o ne kadar dedim bin küsür fiyat çıkardı
sonra işin aslını öğrendim ki sigortam.net e hangi sigorta firması en çok primi payı bırakıyorsa yada orada satış yapan elemana diğeri ucuz olsada onu değil primi fazla olanı satıyor
ben eski acenteme yaptırdım adam 320 ye yaptırdı sigortam.net bana bin küsür diyor bu adam 320 çıkartıyor nasıl oluyor bu iş -
Konuya müdahil oluyum diğer ay benim honda nın sigorta bitiyor kazasız olarak teklifleri alıp konu açıp paylaşacam
Djalper, freak, sigortam net koolay dahil tüm firmalardan
2 gün önce bir arkadaşım ın sigorta ve kasko freak 2400dedi bizim arkadaş ucuz diye güvenmesi kendi tanıdığından aynı firma şartları 2700 e yaptırdı ;) fiyat konusunda gerçekten fatura da yazanın altında fiyata aldılar güzellik oldu
Diğer konu araç alırken sigorta cın tanıdık değilse nasıl batırıcan arayın sigortam neti verin şaseyi sorgulasınlar ;)
Kendi çevrem de araç alanlar bana sürekli der senin arkadaşın var vee baksın diye artık ben utanıyorum amk, diyorum eğer bu adamdan sigorta nı yapacaksan sorgulama yapsın yoksa benim yüzüm tutmuyor artık
-
Benim 2016 model arabaya 15 martta 570 TL fiyat verdiler ve bu fiyata yaptırdım. Sigortacılardan teklif aldım hepsi de https://www.sbm.org.tr/ sitesinden fiyat alıp söylediler ve burdaki fiyatların altına düşemiyoruz dediler. 2016 yılında yaptırdığımda 680 TL idi. Kasko ise 1380 TL idi ve VW ile anlaşması olduğu için eureko sigorta firmasına yaptırmıştık. Şuanda kaskoyu yaptırmadım henüz en son kaskonun bitim tarihine yakın 1 hafta beni meşgul ettiler. İlk önce 1220 TL fiyata indirim yaptıklarını söylediler bende generali sigorta 780 TL fiyat verdi dedim sonra eee şey kem küm ettiler sisteme bakıyorum dedi en son 1095 TL ye yapalım dediler bende tekrar söyledim generali 780 TL fiyat verdi dedim. Onlarda generali sigortanın VW ile anlaşması yok dediler bende generali sigortanın kütahya, bursa ve eskişehir ile VW bayisi ile anlaşması var dedim sonra VW araçlar için 1000 TL altında kasko yapılması imkansız dedi böyle teklif veremezler dediler bende verdiler dedim sonra şu şu tarihte kasko süreniz bitiyor yenilemek istermisiniz dediler bende kalsın dedim kapattım telefonu :)
-
Freak bunu yazdıTurania bunu yazdıFreak bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıFreak bunu yazdı
Neden ?
Bizim mantığımız şu
Çekici gelmedi
Biz seni koruyoruz
onlar parayı seviyor!
kemal kaşınıyosun vallaha bazı zaman siktir et kasma diyorum hala daha açıklama yapıyosun :) Polimiğe girmeye gerek yok he rıza he de geç
sen yıllarını ver sonra 2 kloz okuyan adam sana akıl versin sana başta dedim yazma birşeyler biliyosan yazma kendine kalsın o bilgiler sen iyilik yapıyosun ama öyle olmuyo işte ben o işten çok çektim
zaten 1 kere bu konu başlığına yazmamamız başlık baştan falso :D
adam yazmış trafik yanında yangın kitliyorlar şimdi bu adama hazine şartnamesini anlatamazsın girmez kafasına onun aklı paraya çalışıyor ben 10 biz 22 yıldır sigortacılık yapıyoruz ne şirketler ne çeşit insanlar ne olaylar gördüm bazılarınıda öyle kabulleneceksin artık he de geç
iş yeri benim ptt karşısında adam ziraat bankası ptt felan diyo hiç polimiğe girmiyorum benim fiyat bu bi dolaş gel sor diyorum dolaşıp geliyor
3 gün önce adam geldi bizim mahalle bakkalı benim sigortaya bakalım dedi geçen sene yüksek çıkmıştı dedi girdim baktım adamın kamyonetini geçen senini otomobil kesmişler bu adam hak etmiş keşke kaza yapsaymışta bide hasar göte girseymiş o acıyla bana bir sarılırdı birdaha bırakmazdı :D
söyleyeceklerim bu kadar çokta uzatma gözüm hadi gülü gülü :)=
edit: bilgi hizmetleri için djalper.net/ticket a takep açın pmler okununca birdaha gelmiyo o ara ışım çıkıncada unutuyorum ama talep hep açık alıyo bi zahmet :)
DJ_Alper tarafından 24/Mar/17 08:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Soygun ve rantı siz düşünün artik okuduysanız tüm postları alıntı yapmadim uzamasin Biri bilgilendirme yapmış , diğeri uğraşma anlamazlar bunlar mal demeye getirmiş , zengin esnaf tesellisi ile sosyal hayatına renk arıyor yazarak.
Sigorta yi elbirliği ile anlaşılmaz gibi gösterip , ne koparsak kar mantığı...
En yakınınızda acenteniz banka postane ne bulursanız yaptırın , telefon açınca ulaşın hic olmazsa .
Kazasız , belasız bir hayatiniz olsun ..