Yeni Balıklarım Hakkında
-
aklıma girdiniz balık diye..yarın gidip balık alcam.
Bardak da yaşar dimi. :)
öle hemen yaşmaz demeyin. BİRA bardağı ? uhaha :) -
LasTMohicaN bunu yazdı:
-----------------------------
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------
Cama Savaşmayın Sevişin Yaz :D
-----------------------------ama tersten yaz :D
-----------------------------ahahaha ikiside çok iyiydi ya:D
-
brader bende de var japon aslında kardeşim bakıyordu şimdi ben bakıyorum.. ne atsam yiyor bu doymuyor amk.. neresine alıyor bu kadar yemi anlamadım ben..
-
çok yem atmayın..bi keresinde tanıdıın balığında gördüm..çok yemk atmaktan balık suyun yüzeyine çıkamıyodu karnı şişmişti..Balığın akıbiyetini soran olursa 2 gün suyun üstünde yüzdükden sonra öldü..
-
yemlerine biraz şap at düzelirler
-
soğuk su hayvanı o ya bu havalarda beslendiği odada klima yoksa, sıcaktan sapıtır istediği kadar uysal olsun sapıtır o balık sıcakta, hatta geberir bile. sıcağa gelemeyen balıklardan biri japon, tiplerinide sevmiom zaten..
-
krdeş biri srarı japon balıgı o kesinde diei boz yolan renginden bi balık ama anlamdım resminede koyam bi bakın
-
hoca teleskop al gözleri de pörtlek benim bi tane vardı o kadar ilgilenmememe rağmen ölmüyordu. Sonra komşunun çıcuğu kuyruğunu falan yırtttı. hayvan öldü sonra. Üzüldüm biraz derin dondurucuda kalsın dedim. Dolabın duvarına gözü yapışmış. çekince gözü koptu. Rahmetle anıyorum.
-
yaa japonda balıkmı aldın mı alacan discus veya frontoza yada tropheus besleyecen allahına şükredecen napacan japonuyla çiniyle asyalısıyla kendileride bi halta yaramaz balıklarıda
-
adamım ben gittim bana en dayanıklı balıkları verirmisiniz dedim kadın bunları verdi :))