Yeni Bilgisayar Almak İstiyorum
-
Başlıkta da yazdığı gibi, eski bilgisayarımın kasıntısından usandım ve yeni bilgisayar almaya karar verdim. Donanım konusunda takipsizliğim ve biraz da olsa bilgisizliğim nedeniyle kendime adam gibi bir bilgisayar oluşturamam.
Denizli'de oturuyorum, bazı dükkanları gezdim ve pc'ler gerçekten güzele benziyor. Ama TBT'nin de fikrini alayım dedim. PC'yi komple değiştirmek istiyorum. (PSU, Monitör, Kasa da dahil, Klavye ve Fare hariç...)
-
Psu kaçlık?
-
Hocam PSU'm yok ki.. Yetecek kadar olsun da gerisi önemli değil.
-
hocam fiyat aralıgın nedir? bende su sıralar yeni bilgisayar tpluyorum..bi aralık soylersen yardımcı olabılırm.
-
Çok fazla oyun kasmam diyorsan laptop al, fiyatları oldukça düştü tam zamanıdır (Dolar az biraz düştü ve kdv indirimi var). Ama teknosadan alma nerden alırsan al...
-
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------
Çok fazla oyun kasmam diyorsan laptop al, fiyatları oldukça düştü tam zamanıdır (Dolar az biraz düştü ve kdv indirimi var). Ama teknosadan alma nerden alırsan al...
Şu Aralar Notebook alabilirsin. Casper Notebook'lar hem uygun hem özellikleri güzel bu ara :D Veya bana öyle geldi sen yine bir araştır Hocam. -
Tam bir oyun hastasıyım. Zaten yeni oyunları şu anki pc'm kaldırmıyor diye istiyorum. Fiyat aralığını sallayın, beni bayağı idare etsin yeter.
-
Favorim
İŞLEMCİ:Core i7 965EE
EKRAN KARTI:NVidiaGeForce GTX 285
ANAKART:Gigabyte GA-EX58-DS4
RAM:Corsair XMS3 6 GB (3 x 2 GB) DDR3-1600
HARDDİSK:Samsung 1TB 10,000 RPM
GÜÇ KAYNAĞI: FSB 750 W
OPTİK OKUYUCU:Lite-On DH-4O1S
SOGUTUCU:Thermalright Ultra 120 Extreme
-
Madem fiyat aralığı yok uzun süre idare etsin diyosun sayıyorum:
CPU: INTEL Q9650 CORE 2 QUAD 3.0 Ghz Socket 775 12MB, 1333 MHz 338 USD + KDV (%8)
Anakart: GIGABYTE EP45C-DS3R, P45, DDR2-DDR3, 2X PCIExp, Socket 775, ATI CrossFireX 155 USD + KDV (%18)
RAM: OCZ DDR3 1333 4096MB (2x2048MB) Platinum Ram 129 $ + KDV (%18)
Ekran Kartı: SPARKLE 9800GTX+, 1024MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR3, 256 bit, 738/2200 199 USD + KDV (%8)HDD: SEAGATE 500 GB HDD SATA II NCQ 32 MB 66 USD + KDV (%8)
PSU: THERMALTAKE W0093R TR2 Power 500W PSU 79 USD + KDV (%8)
Kasa: GMC H-70 Siyah (PSUsuz) Kasa 66 $ + KDV (%18)DVD-RW: LG GH22NS30 22X DVD-RW Double Layer Siyah SATA 24 USD + KDV (%8)
Monitör: PHILIPS 190V9FB 19' LCD MONİTÖR 5 MS Siyah 147 USD + KDV (%8)
Toplam(KDV Dahil): 1334.24 USD
Fiyat fazla biraz ama bu pc adamı uçurur :)
Edit: Hocam almayı kesinleştirdiğin şeyler olursa buraya almadan önce yaz da yönlendirelim, ayaküstü kazıklamasınlar.
-
oldwolf bunu yazdı:
-----------------------------cia arkadaşımız gonlunden gecenı yazmıs:D sanırım biraz tuzlu gelır ama gercekten ewsane alet olur..
benm tawsıyem
cpu: INTEL CORE 2 QUAD
RAM: 2x2GB OCZ
EKRAN KARTI: BUGUN BENDE SPARKLE 9600GT GDDR3 1Gb 256Bit Nvidia SİİPARİSİ WERDİM(SIRF HDMI İCİN 100 LİRA FAZLA ODEMEM DIOSAN)
EKRAN:SAMSUNG 2233BW 22' LCD Wide Screen MONİTÖR 5 MS, DVI, 22' Wide (dvi veya HDMI cıkıslı olmasına dıkkat et.analog tarihe karıscak elinde kalmasın)
spu:CNPS9700NT CPU BAKIR ALÜMİNYUM SOĞUTUCU : INTEL
anakart da : oldwolf un dedıgı ısnı fazlasıyla gorur.
kasa disk we surucu olayını kendın halledersın.
-
cimbomlu fiyat aralığını sallayın diyosan Cia nın dediğini al. Yeni soket sistemine geçildi .x58 chipsetler kullanılıyor.Şuan 3 ekran kartı birden takabiliyorsun ama geliştirmesi tam bitmedi.Bios ve driver güncellemeleri ile ilerki zamanlarda çok daha iyi performans verebilecek.ALırım diyosan cia nın dediğini al. İşlemci çok paradır onu ikinci el bulabilirsin.