Yeni Bilgisayarımda Problemler
-
usta vatandan Aldım pcyi toplattırdım işletim sistemi almadım diye bu gibi sorunlarla ilgilenmiorlar
Aslında olay şu programı açıyorum mausenin yanında kum saati çıkıor 2 sn beklior ole sonra program açılmıor
usta powerde sorun olması imkansız çok sağlam grafiği olan oyunları oynuyorum sorun olmuyor :S
-
Gaara bunu yazdı:
-----------------------------
usta vatandan Aldım pcyi toplattırdım işletim sistemi almadım diye bu gibi sorunlarla ilgilenmiorlar
Aslında olay şu programı açıyorum mausenin yanında kum saati çıkıor 2 sn beklior ole sonra program açılmıor
usta powerde sorun olması imkansız çok sağlam grafiği olan oyunları oynuyorum sorun olmuyor :S
-----------------------------işletim sistemınde bır problem olmasın hoca?
-
Valla hocam bende ondan şüpheleniyorum ama elimde 32 bit xp ve 32 bit vistadan başka bişi yok :S simdi vistayı kurmayada üşeniyorum
-
32 bitte 4 gb ram tam olarak görüyormu(konu dışı soru)ben 4 gb ram var diye 64 bit kullanıyorumda
-
yok Hocam görmüyor zaten elimde 64 bit olsa onu kullanıcam
-
Gaara bunu yazdı:
hocam markayi bilmiorumda 500 wat
-----------------------------psu cok ısınıyormu ?
-
HoLyCat bunu yazdı:
Gaara bunu yazdı:
hocam markayi bilmiorumda 500 wat
-----------------------------psu cok ısınıyormu ?
nedir bu psu'lardan cektiğimiz :D -
Yok hocam beni Normal Sıcaklığı hiç geçmedi
-
psu yetersiz kaldigi zaman pc kasiyor soyleyeyimde bende 420 lik vardi ilk zamanlar kasti sonra asiri isinma gittim 700 lük bitane aldim suan ucuyor :)
amd 945 kullaniyorum bende :)
-
hocam şuana kadar Hiç kasmadı aynı anda after effect cs4 3dsmax ve ps Açıkdı Gıdım kasmıordu