Yeni Bilgisayarımı Aldım :) Kzkmı Yedim Acep.
-
Arkadaslar Özellikleri yazıyorum 1650 ytlye 20 ay taksite aldım bilmiyorum iyimi.
Pentium D 3200 Çift Çekirdek
1024 ddr Ram
512 mb ekran kartı (markayı unuttum yha)
200 gb sata hard disk
Dvd-rw
Hediye olarakda yanında mp3 player veriyolar.Bunları hatırlıyom sadece cuma günü gelicek bilgisayar ne dersiniz? Kredi kartı olmadıgı icin toplama yapamadım senetle aldık o yüzden toplama daha ii demeyin :)
-
Ekran karti acaba DX10'u desteklio mu bu coq onemli yeni nesilde o bilgisayarin gelecegi icin
intel alman iyi olmusta Core 2 Duo veya Quad Core dan secimini yapsan bilgisayarin uzun omurlu olmasi icin iyi olurdu neese oda ii hoca :D
-
200gb harddiski nereye sokuyon.. :)80 yeterdi
-
1997 de aldıgım bilgisayardan sonra aldıgım ilk bilgisayar . Aldıgımda 700mb Hard diskdi 300 mhz dı.Ben zamana göre yükseltmeye calısıtm bilgi su an pent 4 1.8 256mb ram 40gb harddisk gfrc fx5200 yani cok iyi deil hatta kötü bi majkine.:)
10 yıldır kasmadan oyun oynayamadım bu bilgisayarda .bu yaşa geldik oyunların cok sarmadıgı böyle bi dönemde intden baska bi yerde takılmayan bi insana böyle bilgisayar alındı :D Ben ne poh yerim bu bilgisayara dokunamam :D Genede icimde bi korku var gta sand kasıcak diye:D Bi onu oynarım cnkü D: -
normal almışsın 100-150 dolar daha ucuza alabilirdin ama.
-
taksitli almışsın fiyat iyi gibi duruyor
-
hoca pahalı gıbı geldı bana ıslemcıyı core 2 duo falan alsaydın bana gore bu fıyata alabılırdın oyle bısey.
HD bıraz daha fazla olabılırdı muzık fılm gıbı seylerle ılgılenıyosan tabı ramın kac mhz oldugu ekran kartının ozellıklerıde onemlı onlarıda yazıver ;)
-
cuma günü yazarım herbiseyini :)
-
bendede pentium 850 mhz, 20gb hdd, 256mb sd ram, 64 mb geforce var nasıl :DD
-
1650 ye bence pahalı 1200 küsür dolar eder o paraya ben sana
LCD MONITÖR ü ile
2 GB DDR2 RAM i ile
250 GB HDD si ile
1700 YTL ye hesap ettim az önce bak yazayım özellikleri KDV de dahil :
Core2Duo E4400 işlemci (senin seçtiğin işlemciden çok daha iyi ayrıca overclock potansiyeli çooooook yüksek)
2 GB Corsair 2X1024 DDR2 bellek 667 mhz
samsung 250 gb 8mb 7200 rpm hdd
A4 Tech klavye mause
LG DVD RW
17" LCD monitör
KASA
ASUS P5B Anakart üzgünüm biraz kazıklanmışsın hemde peşin fiyatına 5 taksit bu dediğim... :S
-
1200 dolar demisin haci zaten 1550 ytl ye fln.
geliyo 100ytl de giri versin .Bana kalsa toplama yapardım ama kredi kartı yok ailedede yok kullanmıyolar nakit parada bulamıcaktım o yüzden :D ya sen onu bunu bırakda san andreası kasarmı onu söyle:)
edit: Benimki 19'' Euhue :)