Yeni Bir Msn Virüsü Falan Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Müridler an itibariyle bana ve 2 dk sonra arkadaşıma Windows Live (TM) kişisinden şöyle bir ileti geldi. Aynen C/P yapıyorum.

Windows Live(TM) Messenger Service Ekibi:

Önemli hizmet duyurusu: Sistemde yapılan en son yeniliklerinin bir parçası olarak, Windows Live(TM) Messenger Service oturumu açmaya devam edebilmeniz için e-posta adresinizi değiştirmeniz gerekiyor.

Erişiminizin engellenmediğinden emin olmak ve daha fazla bilgi edinmek için http://support.microsoft.com/gp/Messenger/tr adresine gidin.

Bu neyin nesidir. Bana fake gibi geldi. Henüz bişi yapmadım. Başka karşılaşan var mı?

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    Service ekibi kısmına takıldım ben.Yarısı türkçe yarısı ingilizce ama tam olarak fake de diyemıorum :s.

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

şimdi ben de konu açmak için girdim hocam aynısı bana da oldu bilgisi olan var mı virüs gibi bişey???

tıklamak tabi ki akıl işi değil direk screenshot alıp kapadım.

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    bana da geldi, bi araştıralım

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Bu msn her yenilik yaptığında mail mi değiştirecez? Umarım gerçek değildir. Yeni adresi alırken eski şifrenizi girin, yeni şifrenizi girin konsepti altında hesabı uçurabilirler.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    Hotmail veya Posta e-posta hesabına sahip eski oturum açma kimliğimi değiştirirsem tüm e-postalarım ve kişilerim kaybolur mu?

Hayır. Tüm eski e-postalarınız ve kişileriniz yeni oturum açma kimliğiniz ve ilişkili e-posta adresiyle ilişkilendirilir. Ancak, Kişilerinizi yeni e-posta adresinize e-posta göndermeleri konusunda bilgilendirmeniz gerekir.

Oturum açma kimliğinizi değiştirme işlemi basittir. Bu değişikliği kısa süre içinde yapmazsanız, oturum açarken bir hata iletisi alırsınız ve oturum açma kimliğinizi değiştirene kadar Windows Live Messenger Hizmeti'ni kullanamazsınız.Messenger oturumu açarken bir hata iletisi alabilirsiniz.

Messenger Service Uygulamasında Önemli Değişiklikler

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek
    yatın uyuyn bu saatte işiniz ne virusle :D

www.yesilgrow.com - Growshop
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    hea bana da bu aralar ekli olmayan kişilerden ileti geliyo sürekli ilginçç..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek
    bi önceki sürümü kullanın başınız ağrımasın, verilen önergeleri harfiyen uygulasanız bile yine aynı iletiyi almaya devam ediyorsunuz... Bende anlamadım, bi önceki sürüme döndüm şimdilik sorun yok

Solak Cerrah
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yok hojam virüs felan değil ! dewam et ;) yeni msn sürümünü yüklemen gerekio hepsi bu :))

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Microsoft, MSN kullanıcılarından özür diledi.

Microsoft'un MSN kullanıcılarına yanlışlıkla gönderdiği bu mesaj ortalığı fena karıştırdı.

Microsoft'un Live Messenger'ını kullanan bazı kullanıcılar geçenlerde ilginç bir e-posta aldılar. Gelen e-postada MSN için kullandıkları e-posta adresinin hatalı olduğunu ve değiştirmeleri gerektiği yazılıydı. Uzun zamandır sorunsuz bir şekilde bu e-posta adresiyle MSN kullananlar ise gelen bu uyarı karşısında büyük şaşkınlık yaşadılar. Her ne kadar e-posta'yı gönderen Microsoft olarak görünse de, kullanıcıların büyük bir kısmı, kişisel bilgilerini çalmaya yönelik son çabalardan biri olduğunu düşündükleri bu mesajı Microsoft'a rapor ettiler.

Microsoft sonunda resmi bir açıklama yaparak, gönderilen e-posta'nın kendilerinden geldiğini fakat bir yanlışlık sonucu gönderildiğini söyledi. Bu e-posta'yı alan kullanıcılardan özür dileyen Microsoft, bu kullanıcıların adreslerini değiştirmelerine gerek olmadığını açıkladı. "Eğer e-posta'da gönderilen bağlantıya tıkladıysanız bile sorun yok. Bu işlemin şu anda gerçekleştirilemeyeceğine dair bir mesaj uyarı görmüşsünüzdür" diyen Microsoft bunun üzerine şu sıralar kızgın kullanıcılardan gelen şikayet mesajları ile boğuşuyor.

Toplam Hit: 2135 Toplam Mesaj: 16