Yeni Bir Öneri
-
bende eski uyeyim bu siteye uye olmadan once hack mackla ugrasirdim o zamanlar essential nettools r3x falan kullanarak paylasima acik pclere girip sifre isteyince gunlerce brute force ile kasip sifreyi kirdigim gunlerde kendimi hackin doruklarinda hissederdim...yaklasik 4 sene falan orada burada surttum cigi cehennem falan...sonra holyone.cjb.net le tanistim sonra uzun sure takip ettin...seyh e baktim adami ornek olarak programlamaya basladim...burada bilmem kacbin siteyi sey ettik...bilmem ne yaptik havasi yoktu o zamanlar degerli abilerimiz dogru olan yolu gosterdi ...hack ayagina yatarken biz tagext in bir sozu vardi.. bir konuda yillar once(nickte farkliydi tagextin :)..."ilerde ekmek derdine duseceksiniz bu isi yapacaksiniz once bilgisayari ekmek teknesine cevirin" gibisinden birseyler soylemisti...neyse iste bizde ucundan tutup sessiz sedasiz bugunlere geldik...bosbos dolasmadik...dolasana laf atmadik...yeri geldi geyik yaptik hala yapariz...kavga ettik formda ama konu kapanana kadar surdu kavgalar...millet derdini sikinitisini burda paylasti...daha cok hack sitesi olmaktan ote...bir aile ortami olustu burada...holyone nin en buyuk etkisi bircok kisi holy e ozenerek programlamay merak sardi...is edindi falan...tahribat ayri birset buranin bir felsefesi olmus artik...yani diger bircok site en ufak bir darbede kicini dogrultamiyor birileri hala php coder ariyor site acabilmek icin falan...tahribatta her telden adam var...her konuda bir uzman kesin cikar burada...soru sorup cevap alamayan adam yoktur....tahribat iste amk yaz yaz bitmiyor :)
-
oy ver la bi dolu konuşmussun :):) oy yok + - bişi söle amk* :):)
*anladın sen -
ComputerWolf
+9999999999 tahribat işte yaz yaz bitmiyor yetmiş bence :) -
anladim anladim :)
rep mi ne diyorlar ona ondan verin bari :) -
rp= rolling playing
paylaşımlı hikaye/roman/senaryo yazım hadisesi bir bakıma hiç bitmyen hikaye gibi ama bu bitiyor.
Örneğin a karakterini yaratan ben b karakterini yaratan canerle birlikte yazmaya baslıyoruz. a ve b bırbırıyle yakın yada uzak, yada bir şekilde baglantılı, yada yolda yanyana yuruyen ınsanlar. Oayı bır a karakterının gozunen bır bnın gozunden gorerek ılerleyen hıkayenın farklı bakısları ıle daha zevklı bır hale donusmesıne tanık oluyorsunuz. -
misal ben kitap yazıorum şuan 4. sayfasındayım bitirince yayınlayacam:D
yani olsun bence:) -
ne kitabı ya merak ettim
-
olsun hocalar açılması güzel olur
-
Kamasutra pozisyonlarını geliştircek bir kitap yapmak gerek aslında arkadaşın yazdığı kitap ne bilmiyorum ama :)
Aklına yeni pozisyon gelen varmı? Tahribatsutra olur adıda :)
Tahribatta saçmala saçmala bitmio :) -
persian yoq ya ben roman yazıorum ya ilk bölümü bitirince fikirlerinizi almaya başlıycam:D ya eziq bişey olucak gibi ama en azından başlangıç için fena diil heralde tugrulbaba ya okutmak isterim ancak benim yazdıklarımı ancak onun oğlu okur:D
Toplam Hit: 8140 Toplam Mesaj: 42