Yeni Bir Oyun Fikrim Var
-
ilk projede hedefi 12 den vurmak çok zor olsa gerek.... boşver sen azmet saçma da olsa yap..
google playde türk yapı bir uygulama sırf yerli yapmış diye indiriliyor bazen...
bırakın yapsınlar...
-
Ekerci bunu yazdıspynter bunu yazdı
Dediklerine katılıyorum zaten bu ilk oyunum olmayacak. İlk oyunum basit bir simülatör oyunuydu 2 ayda 350.000 indirme aldım. Kullandığımız reklam ağının Manifest dosyasında virüs vardı Google da bunu farkedince anında sildi oyunu. Uyarı bile olmadan.
Her neyse, ben 2. tarz oyun yapmayı planlıyorum. Elimde patlasa bile bana çok şey öğretir. Ama atıyorum survival bir oyun yaptım onu steam'e ücretli koyarım.
keşke senin kadar yazabilseydim hocam.bende bu maceraya atladığımda öğrenmeye başlamıştım sağlam kodlama yapamıyordum ve çok yavaş ilerliyordu.ama tüm gün oturup oyun oynar gibi unity takiliodum ve zevk alıodum. fakat daha sonra iş hayatı okul sınavlar vs derken bildiklerimide unuttum uğraşacak vaktimde kalmadı...
keşke biri olsada gösterse herşeyi anlatsa
Hocam ben o oyunu internet kafede yaptım desem inanır mısınız :) Bilgisayarım bile yoktu arkadaş video indiriyordu ben de izliyordum ama biraz şansımız vardı diye düşünüyorum çok tutulacak bir oyun değildi. Ayrıca illa yavaş ilerleyeceksin sabır istiyor bu işler ben de çok iyi sayılmam
-
hocalar ii dionuzda :D programlamada çok iyi değilim çok pratik gerekio
not: böyle if ler for lar fln dan bahsetmiom.bunlarda sıknıtı yok zaten.daha böle karman çorman şeyleri yapamıyorum. oyun kodlamalarına bakıom çok değişik şeyler yapıolar kalıom böle.anlıorum ama onu kendi kodumda kullanmak aklıma gelmio.işte hep pratik.bide ek olarak artık çalıştığım için eve gelince leşim çıkıo kod yazmak yerine beyni rahatlatıcı şeyler yapası gelio insanın.ne bilim 2 oyun oynama, film izleme duş alma vs vs
-
Valla orası sana kalmış ama ben zerre kadar sıkılmıyorum :D
-
hocam yaptıgın oyunu eğitici olması açısından video çekip tbt içi paylaşabilirsin :D hemde nerde ne yaptıgınıda görmüş olursun
tabi bu sadece öneri
-
Oyunun aşamalarını mı diyorsun :D Onu bilemem de reklamını yaparım :D
-
Uplink diye benzer bir oyun vardı eskilerden. Bir incele derim ufkunu genişletebilir. Öncelikli olarak kağıt üzerinde oyun mekaniklerini çözmen gerekiyor. Oyun yapmak göründüğü kadar kolay değildir. Herzaman taş kağıt makas ilişkisi olmalıdır. Örneğin; sürekli yumruğa basarak karşımdaki oyuncuyu yorulmadan yenebiliyorsam o oyun dengesiz yapılmıştır yada ilk turu dahi geçemeyecek kadar zor yapılmış bir oyun başarısız bir oyundur. O yüzden çoğu detayın kağıt üzerinde çözülmesi gerekir.
-
S2buyuk bunu yazdı
Uplink diye benzer bir oyun vardı eskilerden. Bir incele derim ufkunu genişletebilir. Öncelikli olarak kağıt üzerinde oyun mekaniklerini çözmen gerekiyor. Oyun yapmak göründüğü kadar kolay değildir. Herzaman taş kağıt makas ilişkisi olmalıdır. Örneğin; sürekli yumruğa basarak karşımdaki oyuncuyu yorulmadan yenebiliyorsam o oyun dengesiz yapılmıştır yada ilk turu dahi geçemeyecek kadar zor yapılmış bir oyun başarısız bir oyundur. O yüzden çoğu detayın kağıt üzerinde çözülmesi gerekir.
Dediğinize katılıyorum. Ayrıca teşekkür ederim.
-
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.byeline.hackex
Burda yapılmışına yakın var: Hack Ex