Yeni Bir Pc Alacam Yardım Edin
-
http://img296.imageshack.us/img296/5172/811ex2.jpg
almayı düşündüğüm sistem tam olarak bu.
-
x 1550 olmaz ..
8500 GT alman lazım en azıdan ..
8600GT tavsiyedir yada HD4850
---
X2 5000+..................................................................................................E7200
Biostar Ta770A2+...........................................................................................DFI Blood Iron P35-T2RL, Gigabyte P35 DS3R
HD4850
Corsair 1gb XMS2 675 *2, Kingston 1gb 667 *2, Veritech 1gb 800 *2
Seagate 250gb Sata2 NCQ (Kod: 410AS firmware 3AAC yada 310NS)
Thermaltake Soprano RS101, Gigabyte Gz-x3, Cooler Master RC-690 -
amd 6400+ al
ekran 8800 serisi geforce al kesinlikle 8800 aşağı alma bende hd 3870 var o bile crysis için denk değil. sahi söylüyorum.
ram dersen dual 2GB al. 4 gb felan kasıyim deme xp adreslemez sıçarsın. bide uğraş dur vistayla. kingston hypex ram filan da alma bu ramlerin ben ana avrat gidiyorum valla. git ocz felan al.
anakartı dikkatle seç pcı express 2.0 desteklesin dual ram desteklesin neden 6.4 çünkü dual ramlerle birlikte toplam 20.8 gb/sn veri taşıyabiliyor ayrıca ekran kartın pci express 2.0 olursa süper olur.
sen şimdi 4 çekirdek kasarsın ama hala oturmadı nice oyunlarda problem yaratabiliyor. şu ara en oturmuş teknoloji 2 çekirdek. hemde fiyatı da uygun. 6.4 bir çokçift çekirdek işlemcinin önde gidenidir ama kesinlikle normalden fazla ısınıyor.
-
Acele etme önümüzdeki günlerde teknoloji şirketleri yeni ürünlerini piyasaya sürcek o zamanı bekle fiyatlar düşecektir.
-
Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------
Acele etme önümüzdeki günlerde teknoloji şirketleri yeni ürünlerini piyasaya sürcek o zamanı bekle fiyatlar düşecektir.
-----------------------------sağolun hepiniz hacılar.
nekadar sürede tam olarak 1 ay felan sürerse bekliyim.1 ayı geçerse bekleyemem.
-
bilie_jean bunu yazdı:
-----------------------------Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------sağolun hepiniz hacılar.
nekadar sürede tam olarak 1 ay felan sürerse bekliyim.1 ayı geçerse bekleyemem.
çok sürmez 15 gün falan
-
beklemekte fayda var ozaman almadan önce bidaha yardım isterim sizden bikaç soruyla.
-
-
CANN1 bunu yazdı:
-----------------------------hacı bu sistemi hangi sitede topladın.