Yeni Bir Projeye Adım Atıyorum, Yardımcı Olurum, Fikir Beyan Ederim Diyenlere Davetiye Yollayacağım.
-
Paragrafi bunu yazdı:
-----------------------------
Yani bir nevi www.bedava-sitem.com gibi olacak, yanlış mı anladım?
-----------------------------orası gibi hazır şablonlar değilde,
eklentileriyle, temalarıyla bildiğin wordpress...
-
hocam ben dx.tc domain ile destek olurum sana bende o domain ???? boşda kalmasın domain
-
arkinfes bunu yazdı:
hocam ben dx.tc domain ile destek olurum sana bende o domain ???? boşda kalmasın domain
-----------------------------dealextreem ürünleri sat :D
şaka maka, niye olmasın? elbette olabilir..
-
yapacagım birseyse yardım ederım can abi :)
-
Can hocam davetiye at Emirgian[at]gmail.com
-
bence tutmaz. :) bende tv kanalı açacaktım az kalsın :)
-
Ne kadar klasikde bi lafda olsa bi işe inanmak başarmanın yarısıdır.
Ben görüyorumki Can Kırca arkadaşımız bi şeyler için sürekli uğraşıyor gerek kendini geliştirmek gerekse
Host domain satıp kendi geçimini sağlamak ...
Bu işi bilen bi arkadaş en azından..
Yardım etseniz ne kaybedersiniz ..
Çinli ne demiş sende var bi kalem bende var bi kalem ben sana verdim, sen bana verdin 2mizdede bi kalem
ama sende var bir bilgi bende var bir bilgi ben sana verdim sen bana verdin bende oldu 2 bilgi sende oldu 2 bilgi.
Lütfen Böle olmaz tutunamazsınız ? Bu nasıl iş gibi şeyler yazacağınıza destek verin ..
Ya sen yazı bile yazmayı biliyorsan destek verebilirsin.
Olmaz nie olmaz ? Bana bunu adam akıllı anlat. ?
Zamanında bi yahoo vardı bi hotmail vardı bi astalavista mı ne vardı arama motoru google yapan 2 üniversite öğrencisi sizin gibi düşünüyo olsaydı
şimdi belkide amelelik yapıyorlardı ?
Bu iş profesyonel şekilde yapılırsa çokda güzel şeyler orataya çıkabilir.
Benim okulum, sorumlu olduğum öğrenciler,aldığım işler olmasa zamanım olsa inanın ben her şekilde
bu işin olmayacağınıda bilsem yardım ederdim yinede bildiğim kadar yardım ederim...
Umarım başarırsınız..
Azimli sıçan mermeri delermiş diyorum ve bu yazıma tam destek veriyorum ..
Umarım yaparsınız...... Allah yardımcınız olsun
-
Zxone bunu yazdı:
Ne kadar klasikde bi lafda olsa bi işe inanmak başarmanın yarısıdır.
Ben görüyorumki Can Kırca arkadaşımız bi şeyler için sürekli uğraşıyor gerek kendini geliştirmek gerekse
Host domain satıp kendi geçimini sağlamak ...
Bu işi bilen bi arkadaş en azından..
Yardım etseniz ne kaybedersiniz ..
Çinli ne demiş sende var bi kalem bende var bi kalem ben sana verdim, sen bana verdin 2mizdede bi kalem
ama sende var bir bilgi bende var bir bilgi ben sana verdim sen bana verdin bende oldu 2 bilgi sende oldu 2 bilgi.
Lütfen Böle olmaz tutunamazsınız ? Bu nasıl iş gibi şeyler yazacağınıza destek verin ..
Ya sen yazı bile yazmayı biliyorsan destek verebilirsin.
Olmaz nie olmaz ? Bana bunu adam akıllı anlat. ?
Zamanında bi yahoo vardı bi hotmail vardı bi astalavista mı ne vardı arama motoru google yapan 2 üniversite öğrencisi sizin gibi düşünüyo olsaydı
şimdi belkide amelelik yapıyorlardı ?
Bu iş profesyonel şekilde yapılırsa çokda güzel şeyler orataya çıkabilir.
Benim okulum, sorumlu olduğum öğrenciler,aldığım işler olmasa zamanım olsa inanın ben her şekilde
bu işin olmayacağınıda bilsem yardım ederdim yinede bildiğim kadar yardım ederim...
Umarım başarırsınız..
Azimli sıçan mermeri delermiş diyorum ve bu yazıma tam destek veriyorum ..
Umarım yaparsınız...... Allah yardımcınız olsun
-----------------------------Merhabalar,
güzel yorumun için çok teşekkür ediyorum.
ne bileyim, domain var,
arkadaş,
http://rs651tl3.rapidshare.com/files/345978824/Kemak.Sunal.Avanak.Apdi.DepoDepo.Fr.KaRaKaRTaL35.part1.rar
yerine,
http://rc.tc/sunalpart1
olsa nolur sanki?
tekrardan, gerçekten sağol...
-
cankirca hocam ekibine reeldede görüştüğün sağlam adamları al 1-2 hafta kadar planınızı yapın, verebileceğiniz her türlü hizmeti verin, igoogle misali, belki sizinde aklınıza küçük fikirler gelebilir, ama ekip ve azıcıkta olsa temeli planlayın. Ayrıca Şu Wordpress-Mu olayı sizi sıkıntıya sokabilir sırf ona hakim birisini aramaya koyul bence.
-
Benim dedğim olaymı Hıocam ?