Yeni Bir Reklam İletisi Midir Bu ?
-
Efenim merhabalar,
hepiniz denk gelmişsinizdir coca cola 'nın zero reklamına. sıfıra etkisiz derler ya vs vs..
Bunu bi sefer gördükten sora beynime bi şekilde işledi sanırsam.
Dizilerde bu muhabbeti duymaya başladım yada bana öyle geliyor :)
geçen karadayı da duydum ayak üstü oha dedim reklam yapıyolar.
velhasıl nette az önce benim gibi düşünenlere denk geldim .
ve simdi tv yi açtım kuzey güney fragmanı var :D
Aynı şeyleri bunda da hissettim.
Eğer bu planlı birşey ise cidden çok başarılılar...
Şimdi inceleyelim :
Reklamın Kendisi bu:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-Ld9CGQkemE
Karadayı daki sahne bu :
http://www.youtube.com/watch?v=md7auyMqTys
Kuzey Güney Fragmanı:
-
vay mk güzel tespit
-
algıda secicilik bu olsa gerek
-
Neyi yakaladın hocam sen öyle. Aralarında bağlantı olduğunu sanmıyorum,planlı değil bence
-
tosun bunu yazdı
Neyi yakaladın hocam sen öyle. Aralarında bağlantı olduğunu sanmıyorum,planlı değil bence
gayet de planlıymış hocam senin kafa burda değil demekki.
-
Yaratıcılık sıfır,
-
MustyKTE bunu yazdıtosun bunu yazdı
Bence yine değil :) Çünkü senin gibi ince ayrıntıyı yakalayabilecek çok az insan vardır.Bir kesime doğrudan hitap edeceğini sanmıyorum.Benim düşüncem boyle hocam.
-
yok hocam banada oluyor o olay istemdışı beyin yakalıo rüya gibi aslında istemdışı ytmadn önce kfnı biraz kurcalarsn kurcaladığın olayı rüyanda göebilirrsin ingiliz bilim adamlarının ynnda çaycı amcam ona sordurttum doğruymş
-
tosun bunu yazdıMustyKTE bunu yazdıtosun bunu yazdı
Bence yine değil :) Çünkü senin gibi ince ayrıntıyı yakalayabilecek çok az insan vardır.Bir kesime doğrudan hitap edeceğini sanmıyorum.Benim düşüncem boyle hocam.
hocam bu konuda çok şey okumuştum zamanında.
bu taktiği uygulayan ve başarılı olan çok markalar var. bu konuda bişeler paylaşacağım bugün yarın.. -
ya amk bi sıfır demiş hatun utanmasanız yahudilere illlllüminatiye bağlıcanız konuyu
-
Tnrsk bunu yazdı
ya amk bi sıfır demiş hatun utanmasanız yahudilere illlllüminatiye bağlıcanız konuyu
ne alaka mq şimdi