Yeni Bir Reklamağı Sitesinden Beklentileriniz ?
-
Google'ın izlediği politikanın tıpkısının aynısını uygulamaya çalışın türkiye sizindir.Çünkü türkiyede gerçekten kaliteli reklam firması yok,hepsi düzmece..google adsense ise krizden dolayı az kar etmeye başladı ve artık çok seçici oluyor adsense seçiminde ve çoğu kişi sırada bekliyor.bu yığılmadan payınızı almanız için sağlam bi politika izlemeniz gerekiyor..
-
kardeş ilk önce hayırlı olsun diyim sonra eğer böyle bi işe giriyosan en önemli nokta tabiki ödeme tık başı ücret güzel en fazla 5 tl biriktiğinde hesaba geçsinki millet devam etsin.Bide çeşitli online siteleriyle puan usulu anlaşılırsa güzel olur.
ama ben sizin de öteki siteler gibi belli bir süre sonra ödemeyi kesiceğinizi düşünüyorum .:)
-
hocam şirket politikanıza aykırı değilse sermayenizi ögrenebilirmiyim
-
iframe olmasın mümkünse javascript ile olsun,yayıncı ve reklamveren seçimine özen gösterilsin her başvuran kabul olmasın vs.
-
K4R4B4S4N bunu yazdı:
-----------------------------
iframe olmasın mümkünse javascript ile olsun,yayıncı ve reklamveren seçimine özen gösterilsin her başvuran kabul olmasın vs.
html,java ve php olacak kodların dağıtımı. yani her site ve her zevk için ayrı ayrı olacak. o konuda kimse madur kalmayacak :)
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------hocam şirket politikanıza aykırı değilse sermayenizi ögrenebilirmiyim
sermaye için aslında pek açık konuşulmaz ama samimi olmakta fayda var, 30.000 TL ilk sermaye hocam.
-
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------kardeş ilk önce hayırlı olsun diyim sonra eğer böyle bi işe giriyosan en önemli nokta tabiki ödeme tık başı ücret güzel en fazla 5 tl biriktiğinde hesaba geçsinki millet devam etsin.Bide çeşitli online siteleriyle puan usulu anlaşılırsa güzel olur.
ama ben sizin de öteki siteler gibi belli bir süre sonra ödemeyi kesiceğinizi düşünüyorum .:)
Ödeme kesintisi gibi bir olay birçoğumuzun sorunu evet,bende sitelerimde kullanırken bundan muzdaripdim.Ama bizde şu olacak, minimum ödeme limitine geldiğinizde talimat verdiğiniz anda biz hesabınıza eft'yi geçeceğiz. üstelik sizlerin kâr marjını biz ayarlamıyoruz, yani kazancınız tamamiyle bize bağlı değil. Reklamveren tıkbaşına kendi planları doğrultusunda fiyat verecek, bizde kazancımıza her halukarda tüm yayıncıları %50 ortak edeceğiz.Bu kadar...
-
mumkunse reklam olmasin
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
mumkunse reklam olmasin
maalesef bu mümkün değil hocam be :) keşke senin ihtiyacınada karşılık verebilsek :)
-
hemen bi tbt kardeşliği grubu kurup birbirimizin reklamlarına tıklamaya başlayalım o zaman:D