folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Yeni Bir Reklamağı Sitesinden Beklentileriniz ?

Yeni Bir Reklamağı Sitesinden Beklentileriniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek
    Google'ın izlediği politikanın tıpkısının aynısını uygulamaya çalışın türkiye sizindir.Çünkü türkiyede gerçekten kaliteli reklam firması yok,hepsi düzmece..google adsense ise krizden dolayı az kar etmeye başladı ve artık çok seçici oluyor adsense seçiminde ve çoğu kişi sırada bekliyor.bu yığılmadan payınızı almanız için sağlam bi politika izlemeniz gerekiyor..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

kardeş ilk önce hayırlı olsun diyim sonra eğer böyle bi işe giriyosan en önemli nokta tabiki ödeme tık başı ücret güzel en fazla 5 tl biriktiğinde hesaba geçsinki millet devam etsin.Bide çeşitli online siteleriyle puan usulu anlaşılırsa güzel olur.

ama ben sizin de öteki siteler gibi belli bir süre sonra ödemeyi kesiceğinizi düşünüyorum .:)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

hocam şirket politikanıza aykırı değilse sermayenizi ögrenebilirmiyim

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek
    iframe olmasın mümkünse javascript ile olsun,yayıncı ve reklamveren seçimine özen gösterilsin her başvuran kabul olmasın vs.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    K4R4B4S4N bunu yazdı:
    -----------------------------
    iframe olmasın mümkünse javascript ile olsun,yayıncı ve reklamveren seçimine özen gösterilsin her başvuran kabul olmasın vs.

html,java ve php olacak kodların dağıtımı. yani her site ve her zevk için ayrı ayrı olacak. o konuda kimse madur kalmayacak :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    fivestar bunu yazdı:

hocam şirket politikanıza aykırı değilse sermayenizi ögrenebilirmiyim

sermaye için aslında pek açık konuşulmaz ama samimi olmakta fayda var, 30.000 TL ilk sermaye hocam.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    sertan_06 bunu yazdı:

kardeş ilk önce hayırlı olsun diyim sonra eğer böyle bi işe giriyosan en önemli nokta tabiki ödeme tık başı ücret güzel en fazla 5 tl biriktiğinde hesaba geçsinki millet devam etsin.Bide çeşitli online siteleriyle puan usulu anlaşılırsa güzel olur.

ama ben sizin de öteki siteler gibi belli bir süre sonra ödemeyi kesiceğinizi düşünüyorum .:)

Ödeme kesintisi gibi bir olay birçoğumuzun sorunu evet,bende sitelerimde kullanırken bundan muzdaripdim.Ama bizde şu olacak, minimum ödeme limitine geldiğinizde talimat verdiğiniz anda biz hesabınıza eft'yi geçeceğiz. üstelik sizlerin kâr marjını biz ayarlamıyoruz, yani kazancınız tamamiyle bize bağlı değil. Reklamveren tıkbaşına kendi planları doğrultusunda fiyat verecek, bizde kazancımıza her halukarda tüm yayıncıları %50 ortak edeceğiz.Bu kadar...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek
    mumkunse reklam olmasin

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    SysTeMeRRoR bunu yazdı:
    mumkunse reklam olmasin

maalesef bu mümkün değil hocam be :) keşke senin ihtiyacınada karşılık verebilsek :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    hemen bi tbt kardeşliği grubu kurup birbirimizin reklamlarına tıklamaya başlayalım o zaman:D
Toplam Hit: 2885 Toplam Mesaj: 24