Yeni Bir Sosyal Medya İle Geliyorum.
-
kolpa.net
zaten kolpa çıkacak :)
-
Holybook
-
Ulu Şeyhim bu kadar sana atıp tutanları rezil edip sosyal medyamızı bitir :) sabırsızlıkla bekliyoruz "şey" i :)
-
x, threads karışımı birşey yapsak olmaz mı ? yakın zamanda prototurk.com u gördüm çok harika olmuş.
Shephard tarafından 30/Haz/26 20:23 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
Beyler bugüne kadar forum işlettik fakat bildiğiniz gibi forumlar artık oldukça eski teknoloji. Converstationlar artık twitter ,tiktok falan gibi yerlerde dönüyor. Bu açıdan çağa ayak uydurmak için hiçbirine tam benzemeyen hepsinin güzel özelliklerini kullanan bişey yapıyorum. İnşala yakında release edicem. Fakat bu şekil global bir sosyal medya için isim arıyorum.
domain adı bulmak oldukça zor bu devirde, güzel bişi bulursam satın da alaiblirim belki, öneriniz varmı
Forumlar eski değil, sadece şimdilik öyle gözüküyor. Bazı forumlar var gayet günlük başarıları var. Özelden bir fikir sunabilirim. Yorumların işlerliğini arttırır.
-
alan adı alınmamış farklı öneriler
reelsface
klkbook veya klcbook
reelxtagram
boxtagram
favorim reelsface :) dile oturuyor, ben buldum tutarsa benide görürsün demi :)
-
-
susam koy reis
-
eskilerden varsa kalan :D
cigicigicehennem.co (m)
zone-tbt.com (-h)
tahrip.com
markamsı:
tabbitx.com (reddit ve x karışımı ve Tahribatımsı) = TABulate BİT X.. (şeyhim ingilizcen var sen anlarsın)
tabitx.com ( + TABulate it X)böyle bişiler çıkabilir. Hatta Bishi (bişi) bile olabilir tabi boshsa. ohalan..
-
marish