Yeni Bir Telefon Alıcam Öneriniz..
-
AKSU92 bunu yazdı:
-----------------------------
Yeni Bir Telefon Alıcam Öneriniz.. 102
LCD Tv Önerileriniz 102 hitleride aynı ilginç :)
-----------------------------Haha! Evet, çok ilginçmiş!
Şoktayım lan!
-
3310
-
hic onlarla uqrasmayin qidin 1 tan cin malı n99i alin ben aldim cok memnunum bozulur dediler 5110 kadar saqlam diyebilirim size düsmediqi yer kalmadi sadece kabı cızıldı o kadr
-
nokia e65
-
samsung L760
-
444 bunu yazdı:
-----------------------------bende uzun zamandir ara$tiriyodum,
1.samsung i900 omnia
2.htc touch pro
wm6.1, gps, dokunmatik ekran, vs. ne ararsan var. her ikiside cok ii telefonlar, htc daha turkiyede yok galiba, samsung ise sahibinden.com'da falan satiliyor.
samsung i900'u kullandim, tavsiye ederim, ama htc touch pro'da benim gozum.
-----------------------------htcyi bende düşünüyorum ama bana çakma bir telefon gibi geliyo :S
-
nokia 6500 slide --> çok iyi telefon kesinlikle kullanmanız gerekir, carl zeis 3.2 mp kamerası , ses kalitesi ve özellikleri inanılmaz :)= = 650 - 750 ytl arasında fiyatı
nokia 8800 sirocco --> çok şık ve iyi bir telefon = 1.000 ytl civarında
nokia 8800 lune edition -> almanyadaki amcam getirdi 1 hafta falan kullandım inanılmaz bi şey = türkiyede yok :D
sony ericson k790i -> fotoğraf kalitesi ve ses kalitesi çok iyi = 500 - 550 civarında bi şey olabilir tam bilmiyorum
sony ericson w910 i -> edge 3g teknolojisinin dorugunda çok iyi telefon = 600 - 700 arası..
sony ericsson k810i -> kamerası kayıtı ses kalitesi 3g zart zurt ne ararsan var hemde şık telefon = 600 ytl civarları
---
benim burdan ilk tercihim nokia 6500 slide olurdu çok iyi telefon eğer o olmassa bile k790i de çok iyi :D ama karar senin hocam :)
6500 slide fotoğrafı :
-
8600 luna
8800 sirocco
klasik olacak cool adam işi... -
bence cep bilgisayarı al şu tükcell in çıkardığı reklamlarda çıkan şeyden alabilirsin mesela. Cep tllerin modası geçti. Yada yenibir ceptel yerine psp al mis...
-
sadace konuşma we mesaj özelliği olan bi telefon al derim sana .
Toplam Hit: 5128 Toplam Mesaj: 25