folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yeni Bir Tokatçılık Yöntemi Bulmuşlar, Dikkatli Olun...

Yeni Bir Tokatçılık Yöntemi Bulmuşlar, Dikkatli Olun...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı

Eee sonuç? Ben yaptıklarımı inkar etmiyorum ki amk. Pişman filan da değilim. Ancak şunu söylemem gerekli sanırım. Ben hiç bir zaman hakketmeyenlere zarar vermedim. Eğer hakkediyorsa hiç kusura bakmasınlar anasın hımana korum. Nokta.

Benden borc aldin 100-150 TL kadar  onumuzdeki ay odeyecegim dedin KYK kredisi ile10 ay sonra odedin ben neyi hakettim ameka? Yaptigin ayiptir hocam. Ben hakettim mi?

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    break bunu yazdı
    HannibALgan bunu yazdı

Eee sonuç? Ben yaptıklarımı inkar etmiyorum ki amk. Pişman filan da değilim. Ancak şunu söylemem gerekli sanırım. Ben hiç bir zaman hakketmeyenlere zarar vermedim. Eğer hakkediyorsa hiç kusura bakmasınlar anasın hımana korum. Nokta.

Benden borc aldin 100-150 TL kadar  onumuzdeki ay odeyecegim dedin KYK kredisi ile10 ay sonra odedin ben neyi hakettim ameka? Yaptigin ayiptir hocam. Ben hakettim mi?

durumu sıkıntılıdır hocam olur böyle şeyler sonucta ödemiş 

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

bende Eras Medya E haber ulusal haber kanalında staj yapıyordum. bana 250 tl stajyerr maasını 3 vermediler oyaladılar bende çıktım işten çıkarken paramı kavga ederek aldım sonra gerekli yerlere şikayet ettim.

kullandıları photoshop, after effects, office, windows 7, edius gibi bi çok programın lisansı yoktu. ve bu programları 30 kadar pc kullanıyordu. duyduguma göre fena bi ceza kitlemişler :D

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    break bunu yazdı
    HannibALgan bunu yazdı

Aranızdaki Özel Mevzuları Lütfen Forum Ortasına Taşımayalım Arkadaşlar... Olabilir Gecikmiş Borçta Olsa Ödenmiştir... Bu Arada Sende Artık Kimseye Borç Vermemen Gerektiğini Öğrenmişsindir.. 

Şahsen Ben Ne Veririm Nede Alırım... Kafam Kulağım Rahat.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    break bunu yazdı
    HannibALgan bunu yazdı

Bu konunun bende hala dökümleri olması lazım. Neyi neden geciktirdiğimi de anlatmıştım. Ödemeni yaptıkdan sonra da aramızda konuştuk, helalleştik. Doğrumudur?

Burda mevzu başka birader. Üstüne alınmana anlam veremedim. Ayrıca aramızda olmuş bişey bu şekilde afişe etmen de etik değil.

İbnenin biri beleş promosyon olayıyla milleti sikmeye kalkmış, kulağıma geldi. Sistemi inceledikten sonra bilgilendirmek için buraya konu açmış, müritleri uyarmışım. Olayın vardığı noktalara bak amk.

Lafım sana değil ama daha önce ki postlarda yazdıklarımın arkasındayım. Bana aklınca yüklenecek olanlar çok mu temiz ayakkabı lan? Hanginiz bu zamana kadar en ufak türden birine isteyerek veya istemeyerek zarar vermediniz? Ben sizin gibi düşünerek hareket etmiyorum. Bir iş yapacaksam; ulan nasıl hareket edersem sikerler? diye soruyorum kendime. Ona göre bazı şeyleri YAPMIYORUM.

Evet, yeri geldi kerhanede sahte para ile mala vurup üstüne para da aldım. Yeri geldi (neyim torbacıya benziyorsa artık) torbacı sanıp ex isteyene bebe aspirini kakaladım. Maaşımı vermeyen şirketi rakibi ile kırdırdım. Bunlar çok başka olaylar. Eğer burada ki insanlar sap ile saman arasında ki farkı ayırt edemiyorsa diyecek bir lafım kalmıyor.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cesurus
    cesurus's avatar
    Erkek

Valla ülkede bu kadar keriz varken bu adamların bu işleri yapmaması olmazdı heralde.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

açıkcaı tokatçılarla dolandırıcı üşkağıtcılarla iş güç yapmam [zaten bunu kimse yapmaz :) ]   yardım yataklık sevmem benim işim değildir

kusura kalmayın da yapanlara da iyi gözle bakmam, bunlarla övünmeniz de bazı şeylere açık davet..

"Dünyanın tahtası çıkmış" derler dünyanın tahtasını çıkaran olaylar değil mi zati

cok mu iyimser oldum lan :) ama öyle..  bizde adet böyledir aman aman.. şarkısı bile var arkadaş :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

cemaatçilerden silah zoruyla senetini aldığını anlatmamışın fatih reis.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
Toplam Hit: 4007 Toplam Mesaj: 19