Yeni Cikan Borclar Kanunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

Beyler yeni cikan borclar kanununu duymussunuzdur artik 10 yili gecen kiracilari hic bir gerekce olmadan cikarmak mumkun bu konudaki fikirlerinizi merak ettim tahribat bu konuda ne dusunuor :)

Benim sahsi fikrim 10 yildan fazla zamandir sirf devletin yalandan dusuk  enflasyon degerleri sayesinde bedavaya dukkan isleten kisilere selam olsun diyorum :D

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı

Beyler yeni cikan borclar kanununu duymussunuzdur artik 10 yili gecen kiracilari hic bir gerekce olmadan cikarmak mumkun bu konudaki fikirlerinizi merak ettim tahribat bu konuda ne dusunuor :)

Benim sahsi fikrim 10 yildan fazla zamandir sirf devletin yalandan dusuk  enflasyon degerleri sayesinde bedavaya dukkan isleten kisilere selam olsun diyorum :D

sana da hayırlı olsun hocam diyorum. dükkan var galiba :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı
    Absolut bunu yazdı

yok hocam bizde ev var ve icinde 2 tane ockiraci var :D

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elcondor
    elcondor's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Evi ya da dükkanı temiz kullanıp kirasını da düzenli ödeyen kiracıyı sırf biraz daha fazla kazanmak için çıkarmak maceraya atılmaktan başka birşey değildir.. varsın biraz az ödesin, yeni gelecek olanın lanet biri olmayacağını kimse bilemez.. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın..

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı
    Absolut bunu yazdı

şu bedavaya dükkan işleten ev kiralayan konusunu anlmadım ? 

istanbulun bazı yerlerinde dükkan kiraları öyle ki siktir et sahil kenarını zincirlikuyu gibi bir yer iş yeri dolu olan mesela 25 bin TL den başlıyor amk. 

ayrıca ev kiralarıda o kadar cazip falan değil tmm ev sahibi falan olabilirsin ama Kütahya afyon gibi yerlerde bile anasının nikahı gibi kira parası isteniyor. 

Living Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

bir yerde 10 yıldır kiracı olarak oturuyorsa birisi ev sahibi ondan memnundur kiracı da ev sahibinden memnundur bence. çok istinai durumlar cıkar. kimse kimsenin derdini 10 yıl çekmez aq.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Düşük enflasyon ile bedava dükkan işletme arasında bağlantı kuramadım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Yeni kanun mu çıktı? kanundaki ilgili madde mi değişti? yeni kanun çıktıysa benim niye haberim yok la oha?

Ephesus tarafından 15/Tem/14 06:37 tarihinde düzenlenmiştir

Avukat/Hukukçu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

iyide kiracılarını istediğin zaman avukata verip zaten çıkartırsın dükkanından biriken kirayıda alırsın

avukatada yarısını bayılırsın ama tabii kiralar bankaya yatıyorsa :) anti konti vergi kaçırma kirayı düşük gösterme işleri varsa siktim sene çıkmaz o kiracı

maliyeye şikayet ettimi bi ton ceza :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    imlegend bunu yazdı

Düşük enflasyon ile bedava dükkan işletme arasında bağlantı kuramadım.

Ev kiraları enflasyona bağlı olduğundan yıllarca olması gerekenden düşük zam aldığından.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Bu kontratlar 1 yıllık yapıyor. 1 Yılın sonunda adama çık dersin olur biter aga. Kontrat yenilemek zorunda değilsin. Kendin geçersin eve. İlla her sene enflasyon oranında yenilemek mi lazım yani. Tamam tavan zam enflasyon oranında oluyor onu anladıkda kontratı sene sonu yenilemez yeni kiracıda bulabilirsin bildiğim kadarıyla.

DrKill tarafından 15/Tem/14 12:32 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 1214 Toplam Mesaj: 11