Yeni Cikan Borclar Kanunu
-
Beyler yeni cikan borclar kanununu duymussunuzdur artik 10 yili gecen kiracilari hic bir gerekce olmadan cikarmak mumkun bu konudaki fikirlerinizi merak ettim tahribat bu konuda ne dusunuor :)
Benim sahsi fikrim 10 yildan fazla zamandir sirf devletin yalandan dusuk enflasyon degerleri sayesinde bedavaya dukkan isleten kisilere selam olsun diyorum :D
-
Absolut bunu yazdı
Beyler yeni cikan borclar kanununu duymussunuzdur artik 10 yili gecen kiracilari hic bir gerekce olmadan cikarmak mumkun bu konudaki fikirlerinizi merak ettim tahribat bu konuda ne dusunuor :)
Benim sahsi fikrim 10 yildan fazla zamandir sirf devletin yalandan dusuk enflasyon degerleri sayesinde bedavaya dukkan isleten kisilere selam olsun diyorum :D
sana da hayırlı olsun hocam diyorum. dükkan var galiba :)
-
RockZs bunu yazdıAbsolut bunu yazdı
yok hocam bizde ev var ve icinde 2 tane ockiraci var :D
-
Evi ya da dükkanı temiz kullanıp kirasını da düzenli ödeyen kiracıyı sırf biraz daha fazla kazanmak için çıkarmak maceraya atılmaktan başka birşey değildir.. varsın biraz az ödesin, yeni gelecek olanın lanet biri olmayacağını kimse bilemez.. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın..
-
RockZs bunu yazdıAbsolut bunu yazdı
şu bedavaya dükkan işleten ev kiralayan konusunu anlmadım ?
istanbulun bazı yerlerinde dükkan kiraları öyle ki siktir et sahil kenarını zincirlikuyu gibi bir yer iş yeri dolu olan mesela 25 bin TL den başlıyor amk.
ayrıca ev kiralarıda o kadar cazip falan değil tmm ev sahibi falan olabilirsin ama Kütahya afyon gibi yerlerde bile anasının nikahı gibi kira parası isteniyor.
-
bir yerde 10 yıldır kiracı olarak oturuyorsa birisi ev sahibi ondan memnundur kiracı da ev sahibinden memnundur bence. çok istinai durumlar cıkar. kimse kimsenin derdini 10 yıl çekmez aq.
-
Düşük enflasyon ile bedava dükkan işletme arasında bağlantı kuramadım.
-
Yeni kanun mu çıktı? kanundaki ilgili madde mi değişti? yeni kanun çıktıysa benim niye haberim yok la oha?
Ephesus tarafından 15/Tem/14 06:37 tarihinde düzenlenmiştir -
iyide kiracılarını istediğin zaman avukata verip zaten çıkartırsın dükkanından biriken kirayıda alırsın
avukatada yarısını bayılırsın ama tabii kiralar bankaya yatıyorsa :) anti konti vergi kaçırma kirayı düşük gösterme işleri varsa siktim sene çıkmaz o kiracı
maliyeye şikayet ettimi bi ton ceza :D -
imlegend bunu yazdı
Düşük enflasyon ile bedava dükkan işletme arasında bağlantı kuramadım.
Ev kiraları enflasyona bağlı olduğundan yıllarca olması gerekenden düşük zam aldığından.
-
Bu kontratlar 1 yıllık yapıyor. 1 Yılın sonunda adama çık dersin olur biter aga. Kontrat yenilemek zorunda değilsin. Kendin geçersin eve. İlla her sene enflasyon oranında yenilemek mi lazım yani. Tamam tavan zam enflasyon oranında oluyor onu anladıkda kontratı sene sonu yenilemez yeni kiracıda bulabilirsin bildiğim kadarıyla.
DrKill tarafından 15/Tem/14 12:32 tarihinde düzenlenmiştir