Yeni Dangalaklık | Takipediliyorsun.Com
-
: ) Bir mail gelmiş Benden duymuş olma ama takipediliyorsun dio.
Baktım takipediliyorsun.com
dedimki heralde turkiyede yeni yeni türeyen dedektiflik şirketlerinden biridir buda bi inceliyim
Bide baktım : )
-----------------
Turkiye'de ilk defa, ustun teknoloji ile ARADIGINIZ KISININ YERINI tespit etmek artik mumkun !Uzun yillar MOSSAD tarafindan kullanilan teknoloji artik sivil halkin emrinde ve simdi Turkiye'de !
------------------
Sistemin kotu amaclar ile kullanimindan sorumlu tutulamayiz...
Tahmini keskinlik :
10 metre
Yazıyor iki uydu resmi koymuş MSN adresiniz - Şifreniz :D:D:D
İyi ozaman bende iki soba borusu koyayım, phising yapayım aq
Bu kadar yaratıcı bir beynin var : ) Güzelde bir domain'in var ne işin var senin böle phising'le, Hayır ne yapcaksın yani, bu phising'i yicek kadar salak adamın mail'inden bişey cıkmaz dangalak herif.
http://www.takipediliyorsun.com -
sabah bu sitenin reklamını ciddi bir şekilde yapan kişiyi feci şekilde zikmek istedik...
-
Acıdım valla elemana gelsin yanıma İcepack Mpack Firepack ne istiyosa vercem, Bıraksınlar artık bu pgising'in peşini yaa (:
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------
sabah bu sitenin reklamını ciddi bir şekilde yapan kişiyi feci şekilde zikmek istedik...
-----------------------------Harbı o elemana ne oldu bır anda konu yok oldu en son rene tarafından takıp edılıyordu taksım meydanında sallandırmak ıcın :)
-
Bu mesajı siliverin iki kere gitmiş sanırım, Kdm telekomundan dolayı netler biraz yavaşta
-
Abı az once baktım olayın sonu kufurlerle bıtmıs bos ver , vermıyeyım gene oratlık karısmasın zaten su sıralar ortalık bır mıktar gergın. konu hortlamasın
-
yuh be bukadar da olmaz demiyorum inanıyorum ki bu adrese msn adresini verece dehalar muhakkak vardır.Onun için buraya şifresini veren zaten msn kullanmasısın enazından birşeyler öğrenene kadar kullanmaya hakkı da yok bence . :D
-
Yok yok ben o konuya sadece bir göz gezdiricem, Dokinmicamda bir inceliyim merakım iyice arttı aradım ama bulamadım forumda
-
al buyur o konu.. meraq etme yazı yazsan bile ana sayfaya gelmez..zaten geyiq bölümünde :)
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=msn&folderid=55868
-
Benim şifremi öğrense ne olurki :S
-
ben o siteye şöyle yazdım
msn adresi:hadisiktirgavat@enayinahbulursun.com
şifre :313131
sonuç hatalı şifre uydu bulamamış D:
ama bu dikkat ediyorsanız sizin listenizde olan birinden geliyormuş gibi gösteriliyor.adamlar msn çalcak güya salak denk gelirse vs..