Yeni Detaylar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

selamın aleyküm arkadaşlar. biliyonuz kaza olaylarımı, beyin kanamamı falan yazmayım şimdik ortalama 2-3 senelik hafıza kaybım var. yani kısaca ağustos 2013'te kaza yaptım ortalama 2010-2011 senesine kadarki bilgilerimde sıkıntı yok. ama bu dönemden ortalama ağustos 2014'te bilincim gelmiş bu döneme kadarki bilgilerim yok. yani hiç yok. ben nişanlıyken kaza yapmışım bilincim yerine gelmeye başladığında nişanlıydın falan dediler de çok şaşırmıştım aaaa ben mi dedim. şimdik;

office 2010'da o giriş ekle falan menüsü varya orayı geliştirmişler güzel ve daha kolay olmuş.

bunun gibi bilgisayar aleminde, internet aleminde, cep telefonu aleminde  yeni güzel detaylar olmuştur şu anda kullandığınız böyle detaylar var mı? neler?

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Abi 2010dan beri hayatımda değişen (farkında olduğum yani) iki şey var

1-) mezun oldum 

2-) tahribat v10 a geçti

Diğer herşey teferruat ya 

Hükümet olaylarını filan yaşadın zaten onun dışında benim ha deyince söyleyebileceğim değişiklik yok

iyibu! yeniden..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek

Hocam çok geçmiş olsun. Ciddi anlamda üzücü ve sıkıntılı bir durum. 

Geri gelme ihtimali hiç mi yok? 

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin hoca.

Hoop.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

hocalar çok sağolun ama soruma cevap alabilir miyim? hem manayla konum up olsun (:

@th3ultra

ney geri gelecek hocam anlamadım. bilgiler diyorsan: ilk kendime gelmeye başladığım gün nerede kalmışsam aynı yerdeyim. hiçbir hatırlama falan yok

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

tavlada beni yenemiyordun hocam :D

..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

windows Phone işletim sistemi çıktı hocam. Sonra microsoft Windows 8.0 i çıkardı. Asp.net mvc çıktı. Bu ekim veya kasım ayında php 7 açıklanacak. Nokia akıllı telefon birimi microsoft tarafından satın alındı. Meego işletim sistemi üretildi. Şu an tizen adı altında intel, linux found. , samsung vb. Tarafından geliştiriliyor. Ajda Pekkan hala yaşıyor.

DrKill tarafından 04/Tem/15 16:24 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

windows Phone işletim sistemi çıktı hocam. Sonra microsoft Windows 8.0 i çıkardı. Asp.net mvc çıktı. Bu ekim veya kasım ayında php 7 açıklanacak. Nokia akıllı telefon birimi microsoft tarafından satın alındı. Meego işletim sistemi üretildi. Şu an tizen adı altında intel, linux found. , samsung vb. Tarafından geliştiriliyor. Ajda Pekkan hala yaşıyor.

Hocam çok geriye gittin be  :D

Geçmiş olsun ajan1111. Zamanla iyi olur inşallah.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

bak tamam aklımın bi köşesinde dursun. çok güzel detayları yakalamışın hocam. bu alemde herkesin bilmesi gereken şeyler

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek

Teknoseyir gündemleri dinlersen bayağı yakalamış olursun hocam. Hepsini dinlemene gerek yok yıl sonunda bu yıl neler oldu tarzında podcast yapıyorlar tavsiye ederim.

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Çok geçmiş olsun, ne zaman seninle ilgili konuyu görsem Allah acil şifalar versin derdim. Aramızda olmandan memnunum :)

Abi android telefonlar konusunda çinliler atağa geçti, Xiaomi markası var, aldı başını gitti. Piyasayı bunlar ele geçirir yakın zamanda.

Şu ssd diskleri falan biliyo musun ? Çok yaygınlaştı. Bende geçenlerde pc ye taktım 128 gb'lik, gayet hızlı oldu :)

Şu kameralı uçaklar fln çıktı, droid mi ne diyolar :D onlar da bayağı güzel :) Bende almayı düşünüyorum :)

Şimdilik benden bu kadar. Oldukça yazarım :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 1882 Toplam Mesaj: 14
detay