Yeni Detaylar
-
selamın aleyküm arkadaşlar. biliyonuz kaza olaylarımı, beyin kanamamı falan yazmayım şimdik ortalama 2-3 senelik hafıza kaybım var. yani kısaca ağustos 2013'te kaza yaptım ortalama 2010-2011 senesine kadarki bilgilerimde sıkıntı yok. ama bu dönemden ortalama ağustos 2014'te bilincim gelmiş bu döneme kadarki bilgilerim yok. yani hiç yok. ben nişanlıyken kaza yapmışım bilincim yerine gelmeye başladığında nişanlıydın falan dediler de çok şaşırmıştım aaaa ben mi dedim. şimdik;
office 2010'da o giriş ekle falan menüsü varya orayı geliştirmişler güzel ve daha kolay olmuş.
bunun gibi bilgisayar aleminde, internet aleminde, cep telefonu aleminde yeni güzel detaylar olmuştur şu anda kullandığınız böyle detaylar var mı? neler?
-
Abi 2010dan beri hayatımda değişen (farkında olduğum yani) iki şey var
1-) mezun oldum
2-) tahribat v10 a geçti
Diğer herşey teferruat ya
Hükümet olaylarını filan yaşadın zaten onun dışında benim ha deyince söyleyebileceğim değişiklik yok
-
Hocam çok geçmiş olsun. Ciddi anlamda üzücü ve sıkıntılı bir durum.
Geri gelme ihtimali hiç mi yok?
-
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin hoca.
-
hocalar çok sağolun ama soruma cevap alabilir miyim? hem manayla konum up olsun (:
@th3ultra
ney geri gelecek hocam anlamadım. bilgiler diyorsan: ilk kendime gelmeye başladığım gün nerede kalmışsam aynı yerdeyim. hiçbir hatırlama falan yok
-
tavlada beni yenemiyordun hocam :D
-
windows Phone işletim sistemi çıktı hocam. Sonra microsoft Windows 8.0 i çıkardı. Asp.net mvc çıktı. Bu ekim veya kasım ayında php 7 açıklanacak. Nokia akıllı telefon birimi microsoft tarafından satın alındı. Meego işletim sistemi üretildi. Şu an tizen adı altında intel, linux found. , samsung vb. Tarafından geliştiriliyor. Ajda Pekkan hala yaşıyor.
DrKill tarafından 04/Tem/15 16:24 tarihinde düzenlenmiştir -
DrKill bunu yazdı
windows Phone işletim sistemi çıktı hocam. Sonra microsoft Windows 8.0 i çıkardı. Asp.net mvc çıktı. Bu ekim veya kasım ayında php 7 açıklanacak. Nokia akıllı telefon birimi microsoft tarafından satın alındı. Meego işletim sistemi üretildi. Şu an tizen adı altında intel, linux found. , samsung vb. Tarafından geliştiriliyor. Ajda Pekkan hala yaşıyor.
Hocam çok geriye gittin be :D
Geçmiş olsun ajan1111. Zamanla iyi olur inşallah.
-
DrKill bunu yazdı
bak tamam aklımın bi köşesinde dursun. çok güzel detayları yakalamışın hocam. bu alemde herkesin bilmesi gereken şeyler
-
Teknoseyir gündemleri dinlersen bayağı yakalamış olursun hocam. Hepsini dinlemene gerek yok yıl sonunda bu yıl neler oldu tarzında podcast yapıyorlar tavsiye ederim.
-
Çok geçmiş olsun, ne zaman seninle ilgili konuyu görsem Allah acil şifalar versin derdim. Aramızda olmandan memnunum :)
Abi android telefonlar konusunda çinliler atağa geçti, Xiaomi markası var, aldı başını gitti. Piyasayı bunlar ele geçirir yakın zamanda.
Şu ssd diskleri falan biliyo musun ? Çok yaygınlaştı. Bende geçenlerde pc ye taktım 128 gb'lik, gayet hızlı oldu :)
Şu kameralı uçaklar fln çıktı, droid mi ne diyolar :D onlar da bayağı güzel :) Bende almayı düşünüyorum :)
Şimdilik benden bu kadar. Oldukça yazarım :)