Yeni Dolandırma Yöntemi
-
Bazi seylerde sanal kart kullaniyorum yoksa gece gece opulmustuk
Ama birde DETAIL HUB diye bi islem var 0.90 cent almislar ordan

-
Ziraatci bunu yazdı
Bazi seylerde sanal kart kullaniyorum yoksa gece gece opulmustuk
Ama birde DETAIL HUB diye bi islem var 0.90 cent almislar ordan

0.90 cent kartının açık mı değil mi olduğuna bakıyorlar checker sistemi.Geçmiş olsun sanal kart veya limit belirleyip kullanmakta fayda var.
-
Yöntem nedir hocam? ben bir cacık anlamadım :D
-
MhmdAlmz bunu yazdı
Yöntem nedir hocam? ben bir cacık anlamadım :D
Sanal kart dogrulama istemiyor hocam limit olsaydi sinirsiz cekeceklerdi
-
Bende sanal kart kullanıyorum.
Sanal kartı bi kaç ayda bir iptal edip yenisini alıyorum bir de limiti o anda belirliyorum Alışverişi yapıp geçiyorum.
Daha çok şükür sakata gelmedik :)
-
Birde son zamanlaeda telefonda mouse isareti gozukuyor ara ara ss aliyorum ama ss de gozukmuyor
-
Hocam banklogin rat yemişsin sen muhtemelen geçmiş olsun. Son indirdiğin apk lar neler?
-
Ziraatci bunu yazdı
Birde son zamanlaeda telefonda mouse isareti gozukuyor ara ara ss aliyorum ama ss de gozukmuyor
android debugging protokolü kapatmayi deneyebilirsin hocam. Rootsuz ise nasıl olur başka bilemedim.
-
Ekmolarak tahöinim doğruysa her şeyini kontrol edebilecekleri gibi en kritiği sms okuma gönderme ve gizleme olacak. Bunlar il 3d secure da aşabilirler.
-
Silvanus bunu yazdı
Hocam banklogin rat yemişsin sen muhtemelen geçmiş olsun. Son indirdiğin apk lar neler?
Hocam nasil halledecez telefona hard reset kurtarir mi
-
delicesine android savunanların uğramadığı başlıklar :d Geçmiş olsun hocam bence telefonla alakalı baştan aşağı tüm şifrelerini güvenli bir yerden değiştir, ne zamandır izleniyorsun hangi apkdan belli değildir muhtemelen.
umarım kişisel fotoğraflarında, videolarında vs özel bir şeyler yoktur.