Yeni Domain Tescili
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
microsoft.dx.tc de benim olsun lan :D
-----------------------------Alınmış hepsü :D
-
serdar hocam saol bende biyom bişide eksik diyodum unutmuşum :D dalgınlıkdan
-
serdar hocam tmmdır uyelik sistemini düzelttim bu arada cactca mıydı neydi onun yerine
örn=
<form action=uye_record.asp?SID=<%=session.sessionID%> method="post">
işlem bolümündede=
if NOT security(request.querystring("SID")) = session.sessionID then
Response.Write "<script>alert('Güvenlik hatası');</script>"
Response.Write "<script>window.navigate('default.asp');</script>"
else
form kotrolu vs...........yapdım olurmu bu
-
domain sorguluyorum.. uygun oldugunu söylüyor.. sonra nereye tıklanacak.. bence düzeltilmesi gereken cok yer var..
-
hocam aşağıda mavi buton var bir sürü insan tescil etti
-
arkinfes bunu yazdı:
-----------------------------
hocam aşağıda mavi buton var bir sürü insan tescil etti
-----------------------------anasayfaya yönlenio
-
<>.dx.tc tescil edildi.
www.dx.tc tescil edildi
ns1.dx.tc tescil edildi.
olmayan bir subdomain de
ADODB.Field error '800a0bcd'
Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record.
/Default.asp, line 15
hatası veriyorhocam sen hiç bi yere kontrol filan koymamışın hiç bişeyi kontrol etmiyosun çok fazla eksiği var. biran önce düzelt bence şu domainleri nasıl alıyosunuz bana da lazım böyle domain :d
-
gidin kayıt olun sonra giriş yapın orda domain kayıt var oradan kaydettirebilirsiniz
-
tr.dx.tc benimdir.güzel servis tebrikler.
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------<>.dx.tc tescil edildi.
www.dx.tc tescil edildi
ns1.dx.tc tescil edildi.
olmayan bir subdomain de
ADODB.Field error '800a0bcd'
Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record.
/Default.asp, line 15
hatası veriyorhocam sen hiç bi yere kontrol filan koymamışın hiç bişeyi kontrol etmiyosun çok fazla eksiği var. biran önce düzelt bence şu domainleri nasıl alıyosunuz bana da lazım böyle domain :d
-----------------------------bide subdomaini spilt ile bölüom ya fonksiyon koymamsım yane verileri temizlememişim sql enjeksiyon vardı yane www.'or'.dx.tc yapınca :D düzelttim işte siz yardımcı olasanız eksiklerimi soyleyeseniz diye yazdım siteyi düzeltiom tahribattan allah razı olsun eksikleri buluo