Yeni Domain Tescili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:
    -----------------------------
    microsoft.dx.tc de benim olsun lan :D

Alınmış hepsü :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    serdar hocam saol bende biyom bişide eksik diyodum unutmuşum :D dalgınlıkdan

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

serdar hocam tmmdır uyelik sistemini düzelttim bu arada cactca mıydı neydi onun yerine

örn=

<form action=uye_record.asp?SID=<%=session.sessionID%> method="post">

işlem bolümündede=

if NOT security(request.querystring("SID")) = session.sessionID then
    Response.Write "<script>alert('Güvenlik hatası');</script>"
    Response.Write "<script>window.navigate('default.asp');</script>"
    else
    form kotrolu vs...........

yapdım olurmu bu

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    domain sorguluyorum.. uygun oldugunu söylüyor.. sonra nereye tıklanacak.. bence düzeltilmesi gereken cok yer var..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    hocam aşağıda mavi buton var bir sürü insan tescil etti

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

arkinfes bunu yazdı:
    hocam aşağıda mavi buton var bir sürü insan tescil etti

anasayfaya yönlenio

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

<>.dx.tc tescil edildi.

www.dx.tc tescil edildi

ns1.dx.tc tescil edildi.

olmayan bir subdomain de 

ADODB.Field error '800a0bcd'

Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record.

/Default.asp, line 15

hatası veriyor 

hocam sen hiç bi yere kontrol filan koymamışın hiç bişeyi kontrol etmiyosun çok fazla eksiği var. biran önce düzelt bence şu domainleri nasıl alıyosunuz bana da lazım böyle domain :d 

:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gidin kayıt olun sonra giriş yapın orda domain kayıt var oradan kaydettirebilirsiniz

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek
    tr.dx.tc benimdir.güzel servis tebrikler.

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı:

<>.dx.tc tescil edildi.

www.dx.tc tescil edildi

ns1.dx.tc tescil edildi.

olmayan bir subdomain de 

ADODB.Field error '800a0bcd'

Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record.

/Default.asp, line 15

hatası veriyor 

hocam sen hiç bi yere kontrol filan koymamışın hiç bişeyi kontrol etmiyosun çok fazla eksiği var. biran önce düzelt bence şu domainleri nasıl alıyosunuz bana da lazım böyle domain :d 

bide subdomaini spilt ile bölüom ya fonksiyon koymamsım yane verileri temizlememişim sql enjeksiyon vardı yane www.'or'.dx.tc yapınca :D düzelttim işte siz yardımcı olasanız eksiklerimi soyleyeseniz diye yazdım siteyi düzeltiom tahribattan allah razı olsun eksikleri buluo

Toplam Hit: 3902 Toplam Mesaj: 31