Yeni Dünya Rekoru
-
96 Gb ram. Yuh
-
aga 90 gün açık kalmış diyo pc bizim burda 2 günde bi elektrikler kesiliyo
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
hangi işletim sistemini kullandılar acaba :d
-----------------------------Windows Server 2008 R2 Enterprise x64 yazıyor.
-
Biocyte bunu yazdı:
:D :D :D oglum ben bilgisayara commodere64 le adım atmış bir şahsiyetim lütfen benimle düzgün konuş :D
-----------------------------vay comodore ciler :) Amiga 500 vardi bende susun bakayım :)))
-
HoLyCat bunu yazdı:
Biocyte bunu yazdı:
:D :D :D oglum ben bilgisayara commodere64 le adım atmış bir şahsiyetim lütfen benimle düzgün konuş :D
-----------------------------vay comodore ciler :) Amiga 500 vardi bende susun bakayım :)))
-----------------------------ahahah ilk pc'm

amstrad cpc 6128 :D :D :D yeşil ekran beyaz yazı :D renkler beyaz ve gri tonlarda :D :D :D :D
3 disketim vardı 1 tande de boş vardı silip silip yeni yaptığım taploları progları koyardım :D :D :D
-
ULA BU pi sayisi ne olaki 5 trilyonluk sayi cikarmislar neyi neyle carpmislar detayli anlatabilecek bir cengaver yohmuu
-
Biocyte bunu yazdı:
-----------------------------bizim eve geçen gün müze görevlileri geldi. Bizim Pc leri antika olarak değerlendiriyorlarmış. kullanmak yasakmış :)
-
SyspioniC bunu yazdı:
hdd niye SATA II ? SATA III niye değil ?
ramlar niye sadece 1066 MHz? 1333 1600 2000 gibi daha yüksek frekansda değil?
yanlışsam düzeltin ?
-----------------------------max 1333mhz / sataII destekliyomuş cünkü
-
multiyano bunu yazdı:
ULA BU pi sayisi ne olaki 5 trilyonluk sayi cikarmislar neyi neyle carpmislar detayli anlatabilecek bir cengaver yohmuu
-----------------------------22 yi 7 ye bölmüşler
-
bu arada o pc kaç bit 64 bit bile 16 gb (yanlış olabilir) rama kdar destekliyor onarıki 1024 bit falan mı