folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yeni Ehliyetler Bankalarda Kullanılamıyor

Yeni Ehliyetler Bankalarda Kullanılamıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

yeni ehliyetler turkcell de de geçmiyor bu 1. 

2. garanti bankasından kredi çektim kimliğim eski oldugu için kimlik güncellmesi istedi ehliyet gösterdim ( normal ehliyet ) kabul etmedi ilaki kimlik istiyoruz dedi.

sonuc : Firmaya bağlı gerçekten kimlik isteyebilir çalışmasistemine bağlıdır 

ek 2 : alt yapı hazırlıgı gereklidir , yabancı ülke vatandaşları yabancı kimilikleri ile pasaportsuz ülkeye girebilmektedir ancak sürücü lisansı veya yabancı ehliyeti ile bizden hat alamazlar

yazın turistlerin en çok sordugu soru : ulan ülkeye alıyorsun beni bunla hat vermiyorsun neden ?  cevap : sistemin alt yapısı uygun değiil de ondan.

bazı  tbt üyesi arkadaşların bir taraflarından atıp tuttuklarını görüyorum güldüm sadece. o otel seni almayada bilirdi.

hocam kanunen ehliyetler kimlik yerine geçer sistemler kanunlara göre düzenlenmiyorsa ve bu kuruluşlara yaptırım uygulanmıyorsa bu o kuruluşların söz hakkı oldunu göstermez bişeylerin yanlış gittiğini gösterir

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Erkek
    dead_march bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

2. garanti bankasından kredi çektim kimliğim eski oldugu için kimlik güncellmesi istedi ehliyet gösterdim ( normal ehliyet ) kabul etmedi ilaki kimlik istiyoruz dedi.

ek 2 : alt yapı hazırlıgı gereklidir , yabancı ülke vatandaşları yabancı kimilikleri ile pasaportsuz ülkeye girebilmektedir ancak sürücü lisansı veya yabancı ehliyeti ile bizden hat alamazlar

yazın turistlerin en çok sordugu soru : ulan ülkeye alıyorsun beni bunla hat vermiyorsun neden ?  cevap : sistemin alt yapısı uygun değiil de ondan.

bazı  tbt üyesi arkadaşların bir taraflarından atıp tuttuklarını görüyorum güldüm sadece. o otel seni almayada bilirdi.

hocam kanunen ehliyetler kimlik yerine geçer sistemler kanunlara göre düzenlenmiyorsa ve bu kuruluşlara yaptırım uygulanmıyorsa bu o kuruluşların söz hakkı oldunu göstermez bişeylerin yanlış gittiğini gösterir

+1

Adam son noktayı koymuş.

Ne zaman birşey öğrenmek istesem, Birden Vaktim Kalmıyor ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    DuPi bunu yazdı
    dead_march bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

+1

Adam son noktayı koymuş.

http://www.yenikimlikler.com/2015/01/ehliyet-kimlik-yerine-gecer-mi-kullanilir-mi/

Merhaba,5 nisan 2015 tarihinde kardeşim YGS sınavına ehliyet ve giriş belgesi olmasına rağmen alınmamıştır,üstelik ikisinde de güncel fotoğrafları mevcut olmasına rağmen,ehliyet kimlik yerine geçtiğini belirten kanun veya belirten herhangi yasal bir ibare varsa gönderirseniz sevinirim teşekkürler

--

10 mayıs 2015 tarihindeki sınava 15 dakika kala rüzgardan dolayı kimliğimi kaybettim ve ehliyetimi gösterdiğim halde beni sınava almadılar. Pasaport geçiyor ama ehliyet geçersiz dediler, konuyla ilgili olarak hiçbirşey yapamadım. Nereye başvurmam lazım. Bu işin peşine düşmek istiyorum, ne yapabilirim?

--

bugün yani 4.7.2015 tarihinde ypilan kpss öğretmenlik sinvının sabah oturumuna ehliyetle girmiş olamama ragmen öğleden sonraki oturuma ehliyetle girilmez diye alinmadım.ehliyette tcmevcut ve fotoğrafımda günceldi.bilgi verebilirmisiniz bu normalmi?daha önceki osym nin yaptığı tüm sınvlara ehliyetle girmiştim bu bir ilk oldu.

--

daha devletin sınavına giremiyorsunuz , bankalar kabul etmiyor ve benim çalıştıgım şirkette kabul etmiyor , bende diyorum ki böyle bir ülkede yaşıyorsanz çıkabilecek sıkıntılara dikkat etin , git istersen o bankadakilere yada bizim magzaya gel bağır ben bunla işlem yaptırmak istiyorum diye sana kapıyı gösterirler.

+ olarak noterded ehliyet değil kimlik gereklidir.  siz siz olun kendinizi saglama alın  + olarak yeni kimlikler çıkmadan yeni ehliyeti almayacağım.

PanxeR tarafından 25/Nis/16 01:00 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick üstü yazısı.
    uguraba
    uguraba's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Yeni ehliyetleri merak edenler için..

Youtube'da introduction to photoshop isimli derste yapılan örnek kadar kalitesiz ve başarısız gözüküyor. Eğer gerçek anlamda bu kadar şekilsizse zaten ciddiye alınmasını beklemeyin.

Vir sapit qui pauca loquitur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    DuPi bunu yazdı
    dead_march bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

+1

Adam son noktayı koymuş.

http://www.yenikimlikler.com/2015/01/ehliyet-kimlik-yerine-gecer-mi-kullanilir-mi/

Merhaba,5 nisan 2015 tarihinde kardeşim YGS sınavına ehliyet ve giriş belgesi olmasına rağmen alınmamıştır,üstelik ikisinde de güncel fotoğrafları mevcut olmasına rağmen,ehliyet kimlik yerine geçtiğini belirten kanun veya belirten herhangi yasal bir ibare varsa gönderirseniz sevinirim teşekkürler

--

10 mayıs 2015 tarihindeki sınava 15 dakika kala rüzgardan dolayı kimliğimi kaybettim ve ehliyetimi gösterdiğim halde beni sınava almadılar. Pasaport geçiyor ama ehliyet geçersiz dediler, konuyla ilgili olarak hiçbirşey yapamadım. Nereye başvurmam lazım. Bu işin peşine düşmek istiyorum, ne yapabilirim?

--

bugün yani 4.7.2015 tarihinde ypilan kpss öğretmenlik sinvının sabah oturumuna ehliyetle girmiş olamama ragmen öğleden sonraki oturuma ehliyetle girilmez diye alinmadım.ehliyette tcmevcut ve fotoğrafımda günceldi.bilgi verebilirmisiniz bu normalmi?daha önceki osym nin yaptığı tüm sınvlara ehliyetle girmiştim bu bir ilk oldu.

--

daha devletin sınavına giremiyorsunuz , bankalar kabul etmiyor ve benim çalıştıgım şirkette kabul etmiyor , bende diyorum ki böyle bir ülkede yaşıyorsanz çıkabilecek sıkıntılara dikkat etin , git istersen o bankadakilere yada bizim magzaya gel bağır ben bunla işlem yaptırmak istiyorum diye sana kapıyı gösterirler.

+ olarak noterded ehliyet değil kimlik gereklidir.  siz siz olun kendinizi saglama alın  + olarak yeni kimlikler çıkmadan yeni ehliyeti almayacağım.

ben noterde katibim kardeşim ehliyet ile işlem yapılıyor :)))))

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

artık başlamışlar kabul etmeye yeni ehliyetleri.

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Ehliyet tapuda geçiyor mu ?

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo
    tri bunu yazdı
    dertli bunu yazdı

şimdilik kullanılamıyor. banka güvenliğinden dolayı.

öyle düşündüğünüz gibi basit işler değil bunlar. senin banka hesabından habersiz para çekilse ortalığı ayağa kaldırırsın. bankaların şuanda yaptığı normal olan. ancak ilerleyen zamanda düzelicektir. 

bankalar bununla ilgili kendi alt yapısını oluşturmakta şuanda.

nüfus cüzdanı ne güne duruyor hem. ehliyetle işlem yapma zorunluluğu yok bankanın kendi keyfine kalmış bişey.

öle bi keyfiyet yok paşam sallama muz cumhuriyetimi burası bir incele istersen, tapu dairesi dışında bütün kurumlarda geçerlidir ehliyet.

https://www.tbb.org.tr/Dosyalar/Dosyalar/kimlik.pdf

http://www.masak.gov.tr/media/portals/masak2/files/BANKA_MUSTERISI.pdf

öle bir şey olduğunu sanmıyorum, ösymnin sınava giriş kağıtlarında açık açık, ehliyetle sınava girilmez diyor ve gerçektende almıyorlar. istisna yerler var bankalarda bunlardan birisi

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı

Ehliyet tapuda geçiyor mu ?

Tapuda pasaport veya avukat kimliği ile işlem yapılabiliyor ama ehliyet ile işlem yapılamıyor.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ehliyetimi aldım cıkartıcak parayı vermeye kıyamıyom 600 lira istiyorlar. suan param varda vermem amk bu ne arabamı veriyonuz 1 aylıgına

Toplam Hit: 9282 Toplam Mesaj: 43
sıkıntı ehliyet kimlik yeni ehliyet