Yeni Film Sitem
-
Merhaba arkadaşlar yeni kurduğum film sitesi hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum daha 2 3 günlük bir site eksiklerini yazarsanız bende düzenlemeye çalışacağım Dears Mürid.
-
Kategoriler takvim vs ordan kalkmalı çok kötü duruyor
-
Zeytun-i bunu yazdı
tamam hocam onu not aldım bi kenara
-
Zeytun-i bunu yazdı
Arkadaşa katıldığım gibi o kar yağdırma olayı artık tutulmuyor bana göre hoş gözükmüyor, birde banner kısmı ile menü arasındaki boşluğu kaldırıp arka plandaki resmi kaldırman lazım, birde menü altındaki filmlerin listelendiği bölümdeki yatay scrollbarın görümünü değişitirirsen çok iyi olur.
Yeni siten hayırlı olsun...
-
1 - konuları direk hazır db'den aldın sanırım kaç tane denedim linkler tırt.
2 - butonlara filan tıklamak için tam yeri bulmak gerekiyor yoksa çalışmıyor.
3 - yandaki sutunları tek yapsan daha iyi çok dar olmuş
4 - eklediğin fotolar otomatik boyutlandırmıyor sığmıyor bazen.
5 - diziler içinde filmler filan var.
6 - yalan yanlış konular var (bkz:the hobbit izle gibi)
7 - sağdaki son haberler kısmını son eklenen filmler olarak değiş.
8 - yine db'den çektiğin için sanırım filmleri uymayan kategorilere bile eklemişsin.
9 - takvimi kaldır.
10 - kurallara girince footer kayıyor.
11 - devamını oku dediğinde böyle boş anlamsız bi sayfaya atmasın hocu 'tıkla izle' yazan boş kuru bi yer çıkıyor. afişten sonra more koy istersen sonra konunun tamamı çıksın daha güzel olur.
12 - direk temayı değiş bence.
şimdilik bunlar hocam dediğim gibi 11 maddeyi direk siktir edip direk 12'den başlayabilirsin ve konuları tek tek düzenli ve tertipli bi şekilde açabilirsin.
hayırlı uğurlu olsun. tutar inş.
Kreyzi tarafından 22/Ara/12 22:46 tarihinde düzenlenmiştir -
ilk tıkladığım film açılmadı. tasarım fena değil. keşke dle kullanmasaydın.
-
Kreyzi bunu yazdı
1 - konuları direk hazır db'den aldın sanırım kaç tane denedim linkler tırt.
2 - butonlara filan tıklamak için tam yeri bulmak gerekiyor yoksa çalışmıyor.
3 - yandaki sutunları tek yapsan daha iyi çok dar olmuş
4 - eklediğin fotolar otomatik boyutlandırmıyor sığmıyor bazen.
5 - diziler içinde filmler filan var.
6 - yalan yanlış konular var (bkz:the hobbit izle gibi)
7 - sağdaki son haberler kısmını son eklenen filmler olarak değiş.
8 - yine db'den çektiğin için sanırım filmleri uymayan kategorilere bile eklemişsin.
9 - takvimi kaldır.
10 - kurallara girince footer kayıyor.
11 - devamını oku dediğinde böyle boş anlamsız bi sayfaya atmasın hocu 'tıkla izle' yazan boş kuru bi yer çıkıyor. afişten sonra more koy istersen sonra konunun tamamı çıksın daha güzel olur.
12 - direk temayı değiş bence.
şimdilik bunlar hocam dediğim gibi 11 maddeyi direk siktir edip direk 12'den başlayabilirsin ve konuları tek tek düzenli ve tertipli bi şekilde açabilirsin.
hayırlı uğurlu olsun. tutar inş.
hocam botla çektim konuları oyüzden kategorilerde sıkıntı var boş görünmesin diye oralara ekledim yalnızca hepsini tek kategoride toplasaydım dahamı iyi olurdu diye düşündüm ama böyle olmasına karar verdim zamanla hepsi kategorileri listelerim tema baktımda pek göze hoş gelen tema bulamamıştım heralde facebook scripti var linklerde sorun oyüzden görünüyor kaldırıp deniyeyim birde bi saniye
-
wordpress kullansaydın iyiydi bi de bot tadından yenmezdi :)) tasarım olarak karışık olmuş wordpress olsaydı güzel bir template bulup modifiye ettikten sonra piyasaya sunardır seo falan kolay gelsin.
-
Power-Hacker bunu yazdı
wordpress kullansaydın iyiydi bi de bot tadından yenmezdi :)) tasarım olarak karışık olmuş wordpress olsaydı güzel bir template bulup modifiye ettikten sonra piyasaya sunardır seo falan kolay gelsin.
wp bot bulamadım hacı ya araştırdımda biraz...
-
wp tema için scriptmafia.org
edit: bot işi içinde 30 lira ver istediğin siteden çektiren botlar yazılıyor :)
interfector tarafından 22/Ara/12 22:52 tarihinde düzenlenmiştir -
ücretiyle yazdırırdın hacı müridlerden yardım alırdın poctodan çekerdin bi de imdb bilgilerini de güzel olurdu sen başlamışsın devam et böyle o zaman ;)