Yeni Film Sitemiz Yayında
-
necroshine bunu yazdı
https://21c44f0a955e9ada97ed6d7ed1e4a60ebff38da2.googledrive.com/host/0B3k_wipZ8wXKczFuMkRpcmhvbFE/
Kaynak kodlarla görünmesin.
bunun çaresi yok ^^
-
kalibre bunu yazdınecroshine bunu yazdı
https://21c44f0a955e9ada97ed6d7ed1e4a60ebff38da2.googledrive.com/host/0B3k_wipZ8wXKczFuMkRpcmhvbFE/
bunun çaresi yok ^^
.HTACCESS ile yapabilirsin. Ben seni google'a şikayet etsem tüm çalışman çöpe gider.
-
necroshine bunu yazdıkalibre bunu yazdınecroshine bunu yazdı
bunun çaresi yok ^^
.HTACCESS ile yapabilirsin. Ben seni google'a şikayet etsem tüm çalışman çöpe gider.
nasıl olacak peki?
-
müdür 2013 filmlerinde 2. sayfayı açmaya çalışıyorum 2. sf da sıkıntı var
-
Benim sormak istediğim, bu filmleri;
Tek tek upload mı ediyorsun?
Arşivin var mı?
Başka bir kaynaktan mı çekiyorsun?
FSEK bilirkişisiyim yavaş yavaş sistem korsan cd/dvd satıcılarından bu şekil internet sitelerine geçiyor, dolayısıyla yargı da evriliyor, elbette devlet daha yavaş ama baya site kapatıldı, cezası yüksek olmadığından yenisini açıyorlar, benim merak ettiğim hangi siteden çekiliyor veri, hangi siteyi kapatırsak en yüksek verimi elde ederiz...
-
glaurung bunu yazdı
Arşivin var mı?
FSEK bilirkişisiyim yavaş yavaş sistem korsan cd/dvd satıcılarından bu şekil internet sitelerine geçiyor, dolayısıyla yargı da evriliyor, elbette devlet daha yavaş ama baya site kapatıldı, cezası yüksek olmadığından yenisini açıyorlar, benim merak ettiğim hangi siteden çekiliyor veri, hangi siteyi kapatırsak en yüksek verimi elde ederiz...
Zor hocam. Su an yandexe, google drive'a, vk.com'a filan yukleniyor populer olarak. Hal boyle olunca ya bunlari engelleyecen yada yasayi ciddi hale getirecen ama onune gecmek ciddi anlamda koklu degisiklik ister
siki denetim ve cezada arttirim olursa belki bi nebze azalir. Bu arada o sitelere trden giris engeli bile koysan yanlisim yoksa eger ozel playerler ile proxy ile ekleniyor ve fayda etmiyor engel diye biliyorum.
-
hayırlı olsun
-
Kreyzi bunu yazdıglaurung bunu yazdı
Arşivin var mı?
Zor hocam. Su an yandexe, google drive'a, vk.com'a filan yukleniyor populer olarak. Hal boyle olunca ya bunlari engelleyecen yada yasayi ciddi hale getirecen ama onune gecmek ciddi anlamda koklu degisiklik ister
siki denetim ve cezada arttirim olursa belki bi nebze azalir. Bu arada o sitelere trden giris engeli bile koysan yanlisim yoksa eger ozel playerler ile proxy ile ekleniyor ve fayda etmiyor engel diye biliyorum.
Aslında onlar kolay olanlar bir yazı gönderiyorsun 15güne kalkıyor içerik kullanıcıyı da kitliyorlar veya içerik siliniyor, rus uyruklu falan böyle garip garip siteler var, adamlara ne kadar yazı yazarsan yaz cevap bile gelmiyor, türkiyede daha yeni yeni bir şeyler yapıldığı için millet at koşturuyor, işin maddi ceza boyutu var ama bu işle uğraşan insanların %90'ı alt-orta gelir kısmı olunca kimse üstüne düşmüyor, yoksa büyük şirketlere 150binden başlayan rakamlarla ceza kesildiğini biliyorum, özellikle şu cnc için kullanılan programlarda takip var, siteyi kapatsan zaten baya etkili oluyor, dns falan bilen adam da bi yolunu bulup izliyor...