Yeni Filmler Neden Eski Filmlerin Yerini Dolduramıyor ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hocam sayılıdır o örnek..Tabi burda ayrıntı olmaması derken arka sokaklar dizisindeki gibi 5 metreden adamların birbirini vuramaması gibi saçma birşeyden bahsetmiyorum :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

Quetzalcoatl bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam eski filmlerde ayrıntı şimdiki filmlerdeki kadar yok demişsinde şöyle bi örnek veriyim sana stanley kubrick filmlerinde herşey o kadar ince ayrıntısına kadar kusursuzdur ki oynayanlar yanlışlıkla fazladan göz kırparsa bile o sahne baştan çekilir. zaten eğer stanley kubrick in herhangi bi filmini izlemişsen bu kusursuzluğu görmüşsündür.

-----------------------------
    Gelmiş geçmiş en iyi yönetmenlerden biridir kubrick. Yok abi bi insanın çektiği bütün filmleri muhteşem olurmu ya .. en ufak kusur yok

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Yerli mi? yabancı mı?

Günümüz Yerli filmerinin bu kültürden çok uzak senaryolarla  çevrilmesi sebebiyle derim yabancı yeni filmler dersen benim gözümde yabancı sinema eskiye nazaran çok daha iyi

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hocam eskiye nazaran iyi, yenilerde öyle..Fakat benim dediğim tat..Yani eski filmlerden aldığın tat bambaşkaydı.Daha doğrusu benim aldığım tat.

Bu gün bir çok erkek scarface, gotfather'ı izlemiştir.

Toplam Hit: 1851 Toplam Mesaj: 15