folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Yeni Format Atmama Ramen Win 7 Sistemin Çok Yavaş

Yeni Format Atmama Ramen Win 7 Sistemin Çok Yavaş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

laptopın modeli markası ne bilmiyorum , git örneği asus ise asusun sıtesıne gırıp windows 7 32 bit e uygun ethernet ve wıreless driverini indir ..

pc ye uygun bir ultimate 32 bit kur ,  pc acıldıktan sonrada çak wireless ve ethernet driverini (benımkisinde ethernet ve wıreless okutmak zorunda kaldım ondan söluyorum (: ) daha sonra update et pc yı drıverları fılan kendılıgınden yükler o zaten .. 

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek

o kadar konusu acildi 64 bit ile 32 bit farki millet iyi niyetle de olsa ne sallamıs ki.

32 bit yada 64 bit windows standart olarak yuklenmis iken farklı bicimde kasmaz 64 

sıkıntın buyuk ihtimal driverlarda olabilir yada yukledigin windows iceriginde bi absurtluk olabilir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

eğer sistemin çok eski değilse ve ilk aldığında gayet hızlı olmasına rağmen zamanla performans düşmüşse,ek olarak pc nın bulunduğu oda fazla hava almıyorsa büyük ihtimalle işlemcinın pervane arkası fılan baya toz tutmuştur o yuzden verım alamıyorsunudur. benım pc ılk başlarda canavar gıbıydı.ağır oyunlardan 2-3 tane bıle bırden actıgım olurdu kasmazdı ama zamanla cok fena kasmaya basladı bı baktım işlemcinin içi peteklerin üstü örümcek ağı gibi tozla kaplanmış. temizledim kendine geldi.tavsıyem acıp bir bak ve temizle

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

1- virüs olmama ihtimali nası olmuyormuş? D'de bulunan program setup'larında virüs olabilir.

2- Bilgisayarım sağ tık özelliklere girince bilgisayarının puanını görebiliyormusun, göremiyosan puanı bulan sihirbazı başlat

3- sürücüleri kurdun mu

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Bende de 250 gb HDD 512/256 Ekran kartı 2 gb ram var Win 7 32 bit yüklü 15. sayfadan sonra kasmaya başlıyor.. :)

Kendine İyi Bak ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akpinarli
    akpinarli's avatar
    Erkek

fatihari41 bunu yazdı:
    -----------------------------

selam arkadaşlar sistemin gercekten cok yavas şu şekilde sıralıyım win 7 64 bit kullanıyorum yeni recover yapmama ramen yani format atmama ramen en az 3-4 dakika sürüyor hosgeldiniz yazısı bekliyor acıldıgında ise internet expolarer e giriyorum bi kasılıyorki sormayın. Virüs olması ihtimalide yok yeni format attım ve cozum bulamıyorum. 4 tane site acıyım yine kasıyor ve ben çözüm bulamıyorum ne şekilde çözüm bulabilirim xp yuklu olan bilgisayarım bile tık diye acılırken bu niye 3-4 dakka sürüyor ve kasıyor kendini pc?

sistem 2 gb ram
    320 gb hdd
    1 gb ekran kartı vs vs diğerleri standart

-----------------------------

başlat/çalıştır/ bu kısma "msconfig" yaz enterla karşına sistem yapılandırması gelecek sen oradan genelden seçmali başlangıçı seç ondan sonra "başlangıç" kısmını tıkla tümünü devre dışı bırak seçeneği vardır seç (çalışmasını istediğin programlar istisna tut.) artık bilgisayarın daha hızlı açılacaktır. kolay gelsinnn...

Prens olmam için prensese ihtiyacım yok. Ben zaten kralın oğluyum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheGoFReT
    TheGoFReT's avatar
    Erkek

hacım bendede aynısı oluyo du fortmatla alakası yok bi çok nedeni var bazı bilgisayarlarda usb girişindeki kısa devreden diyolar .  birsürü nedeni var bendede yapıyodu taki geçen güne akdar yakın zamanda benim ekran kartı bozuldu gittim yeni ekran kartı aldım orun ekran kartını takar takmaz gitti. bende sorun donanımsal yani ayzılımla uğraşma :)    son açtığımkonularada var bende açmıştım buna benzer bi konu .. 

http://tikla.net/ durma tıkla =)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    görev yöneticisinden işlemci kullanımına bakar mısın bi kardeş yüzde kaçlarda.Görev yöneticisi açıkken normal işlerine devame et.Mesela sörf yapıyosan sörfünü yap ama gözün ordaki yüzdede olsun
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _CD_
    _CD_'s avatar
    Erkek

harddiskin sesine bak arızalı olabilir sıcaklığını kontrol et bütün parçaların özellikle harddiskin 

Algoritması yok bu aşkın; 8 Harf 3 Hece.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihari41
    fatihari41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar bugun tum gunumu laptobuna ayırdım gerek dell in servisini aradım kendım ugrastım derken sonunda cozume ulastım bilgilerimi aktarıyım.

1.si içine sağlam hava tuttum baya sağlam toz çıktı.
    2.si kesinlikle driverlerin sırası varmış megersem once shipset driveri diye bişeyler kurmak lazımmış tabi ben ustun koru yapmıştım şimdi sırasını bana dell mail olarak attı o sıraya göre yukledim driverlerinive şimdi cok sorunsuz sekilde kullanıyorum yardımcı olan tum arkadaşlara tesekkur ederim Allah razı olsun kardeşlerim

FthAяI(!)
Toplam Hit: 5340 Toplam Mesaj: 21