Yeni Gelen Askerlik Düzenlemesi Kanunu
-
ya bu askerlik de bazı şeyler düzenlenmiş pek bir halt anlamadım anliyabilecğeim şekilde söylermisniz
ben myo mezunuyum aöf kaydını yaptırmadım ve sınava hazırlancam die tecil ettim bu mevzu iptal mi edilicek nolcak askeremi gitcem :|
-
9 sene tecil ettirebiliyosun
lisans sa 29 yaşına kadar
beni ilgilendiren olay yedeklik yoklama olayının bitmesi :)
-
Ufaktan zorunluluğu da kalksa ne güzel olur... :D
-
ne yani bu 2 sene den sonra 7 sene daha mı tecil ettirebiliyorum :|
sınav bahanesi ile :|
-
şimdi gençler noluyor tecil etmeye devam mı edebiliyorumn yoksa askere mi alıyorlar :|
önlisans mezunuyum :|
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------şimdi gençler noluyor tecil etmeye devam mı edebiliyorumn yoksa askere mi alıyorlar :|
önlisans mezunuyum :|
-----------------------------eğer hiç tecil ettirmediysen 2 yıl tecil ediyorlar.
lisanssan 29 una kadar tecil hakkın var.
ben yazın tecil ettirdim. ozamanda 29 una kadardı hak. değişen şey ne ?
-
bu linkteki mesajlara bak: bayagi bir uzun ama uzmanlar cavapliyor.
http://www.hukuki.net/showthread.php?41399-Bakaya-ve-Yoklama-Ka%E7aklar%FDn%FD-Askerlik-%DEubeleri-Arayamayacak-%28m%FD%FE%29
-
Dostum hiç öğrenmene gerek yok :) kötülemeye başlayın siz şimdiden lanet edin hükümete küfür falan edin :)
-
Holyzone bunu yazdı:
-----------------------------Ufaktan zorunluluğu da kalksa ne güzel olur... :D
-----------------------------:D
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------Dostum hiç öğrenmene gerek yok :) kötülemeye başlayın siz şimdiden lanet edin hükümete küfür falan edin :)
-----------------------------fatihim sakin ol :)
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------Dostum hiç öğrenmene gerek yok :) kötülemeye başlayın siz şimdiden lanet edin hükümete küfür falan edin :)
-----------------------------fatihim sakin ol :)
-----------------------------sakinim yasincim :)