folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yeni Gelenler Ve Onlardan Önceler Hakkında..!

Yeni Gelenler Ve Onlardan Önceler Hakkında..!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    Artık boğazımı gecti sabır su an online hiç bi admin bulamayınca yazacam dedim aq artık sonu ne olursa olsun..!
    Sorunum şu yeni gelen arkadaslarımızı onlardan daha iki gün önce gelen ama altlarında cöm yazmayan şahsiyetler olur olmaz haklı haksız alakalı alakasız eziyor aşağılıyor dışlıyor ve bunları abartıyor..! Yeni gelen arkadasın birisi bir konu acıyor ondan önce üye olan bi mürid daha konuyu okumadan belki direk cevabı cömezlikle ilgili oluyor örnek:"bi mürid piramitleri anlatıyor Önce üye olan bi mürid konuyla alakasız tamam cöm tamam diyor" ne alaka illa ezilecek demi bunlar sorarım sadece bu topic veya bu üye deil id'de bilmiyorum ama kim olursa olsun daha dün gelipte bugünkülerin üstüne cıkanlarda cok var acaba onların altına cöm yazılsaydı ne olacaktı burası asker ocağı deilki iinsanlar eziliyor..! Tmm bende cok eski sayılmam surda 1 yıldır burdayım belki..! ama bu yeni arkadasların bu derecede ezilmesi beni fazlasıyla sinirlendiriyor sıkıntıya sokuyor benim tüm vaktim zamanım tahribat.com da geciyor ve bunları sürekli görüyorum mod deilim admin felanda deilim ama tahribatın sorunlarını ele almak her müridin görevidir bence..! Bence bu cöm olayıda cok büyük bir sorun..! bu yeni arkadaslar belki eskilerden daha bilgililer daha iyi biliyorlar pcyi programlamayı veya cartı curtu neden küçük düşürülüyor bunlar.. Daha yazamadığım onlarca sey
    Lütfenn Adminler bi kez olsun kulak asın..!

BAN
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    evt katılıyorum sana

... sorcerer & musket ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    kesinlikle haklısın...ben de yeni bi üyeyim ama çöm falan yazmıyo ama buradaki diğer müridler için elimden geleni yapıyorum..sonuna kadar haklısın kardeş...

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ........................
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=26348
    şu konuda oldugu gibi legendryinin tavrı!

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    golgenin arkasındayım bizden sonra gelenler ahkam kesmeye başladı bu konuda golgeye sonsuz kez katılıyorum

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    Kelv1n:
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=26348
    şu konuda oldugu gibi legendryinin tavrı!

evet bu var bunun gibi onlarcası var sadece bunla kalsa amenna ama onlarcası var daha bulursam örnekleri koyarım buraya..!

BAN
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    evet ya adam yeni üye olabilir ama belki senden 1000 kat daha çok şey bilio olabilir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    hoca cdden cok hakLısn.. o dediini yapanLar ne biLiormun ; bişi biLmeyen yada tariqata yeni yeni takıLmaya bşLayan ve kndini ispatlama/ göze batma çabasnda olanlar..

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    Golgeler Hep Destek Tam Destek!...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    saolun arkadaslar bide adminler duysa sesimizi..! yukarda kalması icin +1 yapıorum bu topic yukarda kalmalı bence..!

BAN
Toplam Hit: 2457 Toplam Mesaj: 24