Yeni Hazır Kart Sadakat Programı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    Turkcell'de kalmak için artık daha çok nedeniniz var! Sohbet, Avantaj ve Yükle Kazan teklifleriyle, hediye dakika, SMS ve internet fırsatından yararlanabilirsiniz.

     

    NOT : En çok satıpan paketler ( Benim gördüğüm ) super avantj 19 TL ( 2 gb 500 dk 1000 sms ) ve avantaj 29 ( 500dk 4 gb 1000sms)

    Listedeki paketlerin size çıkıp çıkmadığını turkcell tim bayilerindeki pos cihazından yada 

    YILDIZ 100 KARE  arandıktan sonra bana özel seçeneğini tıklayarak görebilirsiniz , fakat bana ozel paketler de he zaman göstermeyebilir kesin anlamak için pos cihazı gerekiyor.

     

     

     

     

    Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. Vergiler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.
    Yeni Hazır Kart Sadakat Programı'nın önerdiği seçim grupları çerçevesinde belirlenen ve aşağıda kriterleri belirtilen hedef kitleler, Sohbet 400, Süper Avantaj, Süper Avantaj 25, Süper Avantaj 3GB, Süper Avantaj 4 GB,Avantaj 20, Avantaj 25, Avantaj 29, Avantaj 39, Avantaj 3 GB, Lifecell Avantaj 5 GB, Yükle Kazan tekliflerine kayıt edilecek ve SMS ile bilgi verilecektir.  

     

     

     

     

     

     

    Sohbet 200 Paketi:

    10 Mayıs 2014'den itibaren, aşağıda kriterleri belirtilen ve kampanyaya kayıt edilen aboneler tercih etmeleri ve hatlarında yeterli bakiye bulunması durumunda, 10 TL karşılığında 30 gün boyunca her yöne yurt içi görüşmelerinde kullanabilecekleri 200 dakika teklifini alabileceklerdir.

     

    •  3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, Bizbize Canımın 3ü, Genç, Genç Plus ve Turist Tarifelerinde olmayan, son aydaki TL yükleme frekansı önceki 2 ay ortalamasına göre %10 azalan, son TL yükleme tarihinin üzerinden geçen zamanı 10 günden fazla olan, kampanyaya kayıt tarihi itibarıyla 5 TL'den fazla bakiyesi olan aboneler.           
    • 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, Bizbize Canımın 3ü, Genç, Genç Plus ve Turist Tarifelerinde olmayan, son ay diğer operatör yönünden gelen aramalarının , son 3 ayda gelen aramalarının dakika toplamına oranı %30'dan fazla olan aboneler. 
    • 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, Bizbize Canımın 3ü, Genç, Genç Plus ve Turist Tarifelerinde olmayan, son aydaki giden aramalarının dakika toplamının, son 3 ayda giden aramalarının dakika toplamına oranı %25'ten küçük olan, son 3 ayda yükledigi kart tipinin en az %10 u 12 TL'lik kart olan, kayıt sırasında bakiyesi 7 TL ve üzeri olan aboneler
    • 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, Bizbize Canımın 3ü, Genç, Genç Plus ve Turist Tarifelerinde olmayan, son aydaki TL yükleme frekansı önceki 2 ay ortalamasına göre %10 azalan, son TL yükleme tarihinin üzerinden geçen zamanı 10 günden fazla olan, kampanyaya kayıt tarihi itibarıyla 5 TL'den fazla bakiyesi olan aboneler.
    • 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, Bizbize Canımın 3ü, Genç, Genç Plus ve Turist Tarifelerinde olmayan, diğer operatör konuşmaları önceki aya kıyasla en az %10 artmış, gelen aramalarının diğer operatör oranı %20 ve üzerinde olan aboneler.        

     

     

     
     
    Sohbet 400 Paketi:
    10 Mayıs 2014'den itibaren, aşağıda kriterleri belirtilen ve kampanyaya kayıt edilen aboneler tercih etmeleri ve hatlarında yeterli bakiye bulunması durumunda, 15 TL karşılığında 30 gün boyunca her yöne yurt içi görüşmelerinde kullanabilecekleri 400 dakika teklifini alabileceklerdir.
     
    • 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, Bizbize Canımın 3ü, Genç, Genç Plus ve Turist Tarifelerinde olmayan, son ay önceki 2 ay ortalamasına göre ses harcamasını % 12 ve üzeri artıran, son 3 ayda en sık yüklediği kart tipi 20 TL ve üzeri olan, kayıt sırasında en az 10 TL bakiyesi olan aboneler.
    • 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, Bizbize Canımın 3ü, Genç, Genç Plus ve Turist Tarifelerinde olmayan, son aydaki TL yükleme frekansı önceki 2 ay ortalamasına göre %5 artan, son 3 ayda müşteri hizmetlerini şikayet sebebiyle aramış veya müşteri hizmetleri tarafından aranmış, diğer operatör konuşma süresi önceki aya kıyasla en az %9 artmış aboneler.
    • 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, Bizbize Canımın 3ü, Genç,Genç Plus ve Turist Tarifelerinde olmayan, son ay Turkcell yönünden gelen arama süresi önceki aya kıyasla %10 azalan, paket dışı ses harcaması 5-25 TL olan aboneler.
    21.07.2017 tarihinden itibaren Sohbet 400 paketini Turkcell Bayi Nakit POS cihazından satın alan müşterilerimizin TL bakiyelerine 1,5 TL yüklenecektir. Paketin ücretinde herhangi bir değişiklik olmayacaktır.
     
    Süper Avantaj:
     
    "Yeni Hazır Kart Sadakat Programı"nın önerdiği seçim grupları çerçevesinde belirlenen ve aşağıda kriterleri belirtilen kitleler "Süper Avantaj Paketi" (19TL HY500dk + 1000sms + 2GB) teklifine kayıt edilecek ve SMS ile bilgi verlecektir. 2 Mart 2017'den itibaren:
                                                                                                                                                                                                              
    • Kitle 1: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son ay önceki 3 ay ortalamasına göre ses harcamasını % 7 ve üzeri artıran, son 3 ayda en sık yüklediği kart tipi 20 TL ve üzeri olan, kayıt sırasında en az 20 TL bakiyesi olan aboneler.
    • Kitle 2: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son aydaki TL yükleme frekansı önceki 2 ay ortalamasına göre %5 artan, son 3 ayda müşteri hizmetlerini şikayet sebebiyle aramış veya müşteri hizmetleri tarafından aranmış, diğer operatör konuşma süresi önceki aya kıyasla en az %9 artmış aboneler.
    • Kitle 3: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son ay Turkcell yönünden gelen arama süresi önceki aya kıyasla %8 azalan, paket dışı ses harcaması 7 TL ve üzeri olan aboneler.
    • Kitle 4: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son 3 aydır data kullanımı 50mb üzerinde olan veya paket dışı data harcaması 6TL ve üzeri olan aboneler.
    21.07.2017 tarihinden itibaren Süper Avantaj paketini Turkcell Bayi Nakit POS cihazından satın alan müşterilerimizin TL bakiyelerine 1,5 TL yüklenecektir. Paketin ücretinde herhangi bir değişiklik olmayacaktır.
     
    Süper Avantaj 25:
     
    "Yeni Hazır Kart Sadakat Programı"nın önerdiği seçim grupları çerçevesinde belirlenen ve aşağıda kriterleri belirtilen kitleler "Süper Avantaj 25 Paketi" (25TL HY500dk + 1000sms + 3GB) teklifine kayıt edilecek ve SMS ile bilgi verlecektir. 2 Mart 2017'den itibaren:                                                                                                                                                                                                                                                                     
    • Kitle 1: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son ay önceki 3 ay ortalamasına göre ses harcamasını % 11 ve üzeri artıran, son 3 ayda en sık yüklediği kart tipi 20 TL ve üzeri olan, kayıt sırasında en az 25TL bakiyesi olan aboneler.
    • Kitle 2: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son aydaki TL yükleme frekansı önceki 2 ay ortalamasına göre %7 artan, son 3 ayda müşteri hizmetlerini şikayet sebebiyle aramış veya müşteri hizmetleri tarafından aranmış, diğer operatör konuşma süresi önceki aya kıyasla en az  artmış aboneler.
    • Kitle 3: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son ay Turkcell yönünden gelen arama süresi önceki aya kıyasla  azalan, paket dışı ses harcaması 11 TL ve üzeri olan aboneler.
    • Kitle 4: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son 3 aydır data kullanımı 70mb üzerinde olan veya paket dışı data harcaması 9TL ve üzeri olan aboneler.
    21.07.2017 tarihinden itibaren Süper Avantaj 25 paketini Turkcell Bayi Nakit POS cihazından satın alan müşterilerimizin TL bakiyelerine 1,5 TL yüklenecektir. Paketin ücretinde herhangi bir değişiklik olmayacaktır.
     

    Süper Avantaj 3 GB:

    "Yeni Hazır Kart Sadakat Programı"nın önerdiği seçim grupları çerçevesinde belirlenen ve aşağıda kriterleri belirtilen kitleler "Süper Avantaj 3 GB Paketi" (20TL HY500dk + 1000sms + 3GB) teklifine kayıt edilecek ve SMS ile bilgi verlecektir. 1 Mart 2018'den itibaren:  
     
    • Kitle 1: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son ay önceki 3 ay ortalamasına göre ses harcamasını % 7 ve üzeri artıran, son 3 ayda en sık yüklediği kart tipi 20 TL ve üzeri olan, kayıt sırasında en az 20 TL bakiyesi olan aboneler.       
    • Kitle 2: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son aydaki TL yükleme frekansı önceki 2 ay ortalamasına göre %5 artan, son 3 ayda müşteri hizmetlerini şikayet sebebiyle aramış veya müşteri hizmetleri tarafından aranmış, diğer operatör konuşma süresi önceki aya kıyasla en az %10 artmış aboneler.
    • Kitle 3: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son ay Turkcell yönünden gelen arama süresi önceki aya kıyasla %8 azalan, paket dışı ses harcaması 7 TL ve üzeri olan aboneler. 
    • Kitle 4: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son 3 aydır data kullanımı 100mb üzerinde olan veya paket dışı data harcaması 7TL ve üzeri olan aboneler.      
     Super Avantaj 3 GB paketini Turkcell Bayi Nakit POS cihazından satın alan müşterilerimizin TL bakiyelerine 1,5 TL yüklenecektir. Paketin ücretinde herhangi bir değişiklik olmayacaktır.

    Süper Avantaj 4 GB:

    "Yeni Hazır Kart Sadakat Programı"nın önerdiği seçim grupları çerçevesinde belirlenen ve aşağıda kriterleri belirtilen kitleler "Süper Avantaj 4 GB Paketi" (25TL HY500dk + 1000sms + 4GB) teklifine kayıt edilecek ve SMS ile bilgi verlecektir. 1 Mart 2018'den itibaren:  
    • Kitle 1: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son ay önceki 3 ay ortalamasına göre ses harcamasını % 11 ve üzeri artıran, son 3 ayda en sık yüklediği kart tipi 20 TL ve üzeri olan, kayıt sırasında en az 25 TL bakiyesi olan müşteriler. 
    • Kitle 2: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son aydaki TL yükleme frekansı önceki 2 ay ortalamasına göre %7 artan, son 3 ayda müşteri hizmetlerini şikayet sebebiyle aramış veya müşteri hizmetleri tarafından aranmış, diğer operatör konuşma süresi önceki aya kıyasla en az %10 artmış müşteriler. 
    •  Kitle 3: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son ay Turkcell yönünden gelen arama süresi önceki aya kıyasla %12 azalan, paket dışı ses harcaması 8 TL ve üzeri olan müşteriler. 
    • Kitle 4: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son 3 aydır data kullanımı 100 mb üzerinde olan veya paket dışı data harcaması 9TL ve üzeri olan müşteriler.
    Super Avantaj 4 GB paketini Turkcell Bayi Nakit POS cihazından satın alan müşterilerimizin TL bakiyelerine 1,5 TL yüklenecektir. Paketin ücretinde herhangi bir değişiklik olmayacaktır.
     

    Avantaj 20:

    "Yeni Hazır Kart Sadakat Programı"nın önerdiği seçim grupları çerçevesinde belirlenen ve aşağıda kriterleri belirtilen kitleler "Avantaj 20" teklifine kayıt edilecek ve SMS ile bilgi verilecektir. 14 Mayıs 2015'den itibaren:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

    • 2 aydan fazla süredir Turkcell müşterisi olan, diğer operatör konuşmaları önceki aya kıyasla en az %7 artmış, gelen aramalarının diğer operatör oranı %18 ve üzerinde olan müşteriler.
    • 2 aydan fazla süredir Turkcell müşterisi olan, son aydaki data kullanım miktarı son 2 aydaki toplam data kullanım miktarından %3 fazla olan ve son 2 aydaki ortalama aranma süresi 16 dakikadan fazla olan müşteriler.                                                   
    • 2 aydan fazla süredir Turkcell müşterisi olan, son ay Turkcell yönünden gelen aramalarının , son 2 ayda Turkcell yönünden gelen aramalarının dakika toplamına oranı %6'dan küçük olan müşteriler.
    • 2 aydan fazla süredir Turkcell müşterisi olan, son aydaki giden aramalarının dakika toplamının, son 2 ayda giden aramalarının dakika toplamına oranı %11'den küçük olan, son aydaki diğer operatörlerden aranma süresi 10 dakikadan fazla olan  kayıt sırasında bakiyesi 19 TL ve üzeri olan müşteriler.
    •  2 aydan fazla süredir Turkcell müşterisi olan, son aydaki TL yükleme miktarı önceki 2 ay ortalamasına göre %5 ve üzeri artan, son TL yükleme tarihinin üzerinden geçen zamanı 30 günden az olan, son ayda attığı SMS toplamının, son 2 ayda attığı ortalama SMS adedinden %2 fazla olan müşteriler. 
    Paket istenirse aynı ay içinde birden fazla kez alınabilir. Verilen paket faydası tekrar aynı paket üst üste alınmadığı sürece 30 gün sonunda iptal edilir bir sonraki aya aktarılmaz. Kampanyaya katılım süresi kayıt tarihinden itibaren 90 gündür. Paket fiyatına KDV, ÖİV dahildir.Verilen faydalar 3. şahıslara devredilemez.

     

    19.06.2015 tarihi itibarıyla Konuş Kazan Tarifesi'nde bulunana müşterilerimiz bu kampanyadan faydalanamamaktadır.

    12.09.2016 tarihinden itibaren Avantaj 20 paketini Turkcell Bayi Nakit POS cihazından satın alan müşterilerimizin TL bakiyelerine 1,5 TL yüklenecektir. Paketin ücretinde herhangi bir değişiklik olmayacaktır.

    Avantaj 25:

    "Yeni Hazır kart Sadakat Programı"nın önerdiği seçim grupları çerçevesinde belirlenen ve aşağıda kriterleri belirtilen kitleler "Avantaj 25 Paketi" teklifine kayıt edilecek ve SMS ile bilgi verlecektir. 17 Eylül 2015'den itibaren:    

     

    • Kitle 1: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son ay önceki 3 ay ortalamasına göre ses harcamasını % 11 ve üzeri artıran, son 3 ayda en sık yüklediği kart tipi 20 TL ve üzeri olan, kayıt sırasında en az 25 TL bakiyesi olan müşteriler.
    • Kitle 2: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son aydaki TL yükleme frekansı önceki 2 ay ortalamasına göre %6 artan, son 3 ayda müşteri hizmetlerini şikayet sebebiyle aramış veya müşteri hizmetleri tarafından aranmış, diğer operatör konuşma süresi önceki aya kıyasla en az %10 artmış müşteriler.
    • Kitle 3: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son ay Turkcell yönünden gelen arama süresi önceki aya kıyasla %11 azalan, paket dışı ses harcaması 8 TL ve üzeri olan müşteriler.
    • Kitle 4: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son 3 aydır data kullanımı 50mb üzerinde olan veya paket dışı data harcaması 9TL ve üzeri olan müşteriler.
    Paket istenirse aynı ay içinde birden fazla kez alınabilir. Verilen paket faydası tekrar aynı paket üst üste alınmadığı sürece 30 gün sonunda iptal edilir bir sonraki aya aktarılmaz. Kampanya süresi kayıt tarihinden itibaren 90 gündür. Paket fiyatına KDV, ÖİV dahildir.Verilen faydalar 3. şahıslara devredilemez.
     

    Avantaj 20 ve Avantaj 25  paketlerinden yararlanan abonelerimiz 13.12.2015 tarihi itibarıyla yurt içi 4.5G hizmetinden faydalanmak için onay vermiş ve ön talep/abonelik başvurusunda bulunmuş sayılır. Turkcell tarafından sunulacak olan 4.5G hizmetinin başlayacağı tarih itibarıyla, cihaz ve sim kart uyumlu olduğu sürece herhangi ek bir işlem yapmadan; telefonda ilgili şebeke tipi seçilerek, 4.5G hizmetinden faydalanmaya başlanılabilir. İptali için IPTAL 4.5G yazıp 2222’ye gönderilmesi yeterlidir.

    7.11.2016 tarihinden itibaren Avantaj 25 paketini Turkcell Bayi Nakit POS cihazından satın alan müşterilerimizin TL bakiyelerine 1,5 TL yüklenecektir. Paketin ücretinde herhangi bir değişiklik olmayacaktır.

     

    Avantaj 29:
     
    "Yeni Hazır Kart Sadakat Programı"nın önerdiği seçim grupları çerçevesinde belirlenen ve aşağıda kriterleri belirtilen kitleler "Avantaj 29 Paketi" teklifine kayıt edilecek ve SMS ile bilgi verlecektir.
     
    Kitle 1: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son ay önceki 3 ay ortalamasına göre ses harcamasını % 11 ve üzeri artıran, son 3 ayda en sık yüklediği kart tipi 25 TL ve üzeri olan, kayıt sırasında en az 29 TL bakiyesi olan aboneler.
    Kitle 2: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son aydaki TL yükleme frekansı önceki 2 ay ortalamasına göre %8 artan, son 3 ayda müşteri hizmetlerini şikayet sebebiyle aramış veya müşteri hizmetleri tarafından aranmış, diğer operatör konuşma süresi önceki aya kıyasla en az %8 artmış aboneler.
    Kitle 3: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son ay Turkcell yönünden gelen arama süresi önceki aya kıyasla %7 azalan, paket dışı ses harcaması 11 TL ve üzeri olan aboneler.
    Kitle 4: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son 3 aydır data kullanımı 50mb üzerinde olan veya paket dışı data harcaması 9TL ve üzeri olan aboneler.
     
    7.11.2016 tarihinden itibaren Avantaj 29 paketini Turkcell Bayi Nakit POS cihazından satın alan müşterilerimizin TL bakiyelerine 1,5 TL yüklenecektir. Paketin ücretinde herhangi bir değişiklik olmayacaktır.
     
    Avantaj 39:
     
    "Yeni Hazır Kart Sadakat Programı"nın önerdiği seçim grupları çerçevesinde belirlenen ve aşağıda kriterleri belirtilen kitleler "Avantaj 39 Paketi" teklifine kayıt edilecek ve SMS ile bilgi verlecektir. 
     
    Kitle 1: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son ay önceki 3 ay ortalamasına göre ses harcamasını % 13 ve üzeri artıran, son 3 ayda en sık yüklediği kart tipi 25 TL ve üzeri olan, kayıt sırasında en az 39 TL bakiyesi olan aboneler.
    Kitle 2: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son aydaki TL yükleme frekansı önceki 2 ay ortalamasına göre %8 artan, son 3 ayda müşteri hizmetlerini şikayet sebebiyle aramış veya müşteri hizmetleri tarafından aranmış, diğer operatör konuşma süresi önceki aya kıyasla en az %8 artmış aboneler.
    Kitle 3: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan,son ay Turkcell yönünden gelen arama süresi önceki aya kıyasla %6 azalan, paket dışı ses harcaması 12 TL ve üzeri olan aboneler.
    Kitle 4: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son 3 aydır data kullanımı 50mb üzerinde olan veya paket dışı data harcaması 11TL ve üzeri olan aboneler.

    7.11.2016 tarihinden itibaren Avantaj 39 paketini Turkcell Bayi Nakit POS cihazından satın alan müşterilerimizin TL bakiyelerine 1,5 TL yüklenecektir. Paketin ücretinde herhangi bir değişiklik olmayacaktır.
     
    Avantaj 3 GB:
    "Yeni Hazır Kart Sadakat Programı"nın önerdiği seçim grupları çerçevesinde belirlenen ve aşağıda kriterleri belirtilen kitleler "Avantaj 3 GB Paketi" (23TL HY500dk + 1000sms + 3GB) teklifine kayıt edilecek ve SMS ile bilgi verlecektir. 1 Mart 2018'den itibaren:  
    • Kitle 1: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son ay önceki 3 ay ortalamasına göre ses harcamasını % 7 ve üzeri artıran, son 3 ayda en sık yüklediği kart tipi 23 TL ve üzeri olan, kayıt sırasında en az 23 TL bakiyesi olan aboneler. 
    • Kitle 2: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son aydaki TL yükleme frekansı önceki 2 ay ortalamasına göre %5 artan, son 3 ayda müşteri hizmetlerini şikayet sebebiyle aramış veya müşteri hizmetleri tarafından aranmış, diğer operatör konuşma süresi önceki aya kıyasla en az %10 artmış aboneler. 
    • Kitle 3: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son ay Turkcell yönünden gelen arama süresi önceki aya kıyasla %8 azalan, paket dışı ses harcaması 9 TL ve üzeri olan aboneler. 
    • Kitle 4: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son 3 aydır data kullanımı 100mb üzerinde olan veya paket dışı data harcaması 9 TL ve üzeri olan aboneler.
     
    Avantaj 3 GB paketini Turkcell Bayi Nakit POS cihazından satın alan müşterilerimizin TL bakiyelerine 1,5 TL yüklenecektir. Paketin ücretinde herhangi bir değişiklik olmayacaktır.
     
    Lifecell Avantaj 5 GB:
    "Yeni Hazır Kart Sadakat Programı"nın önerdiği seçim grupları çerçevesinde belirlenen ve aşağıda kriterleri belirtilen kitleler "Lifecell Avantaj 5 GB Paketi" (30 TL HY 500 dk + 100 SMS + 5 GB + BiP'ten HY 1000 dk, Fizy 5 GB, TV+ 5 GB, Facebook ve Twitter'da geçerli 2 GB, Yaani searchte geçerli 3 GB) teklifine kayıt edilecek ve SMS ile bilgi verlecektir. 8 Mart 2018'den itibaren:  
     
    • Kitle 1: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son ay önceki 3 ay ortalamasına göre ses harcamasını % 12 ve üzeri artıran, son 3 ayda en sık yüklediği kart tipi 20 TL ve üzeri olan, kayıt sırasında en az 30 TL bakiyesi olan müşteriler. 
    • Kitle 2: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son aydaki TL yükleme frekansı önceki 2 ay ortalamasına göre %8 artan, son 3 ayda müşteri hizmetlerini şikayet sebebiyle aramış veya müşteri hizmetleri tarafından aranmış, diğer operatör konuşma süresi önceki aya kıyasla en az %11 artmış müşteriler. 
    • Kitle 3: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son ay Turkcell yönünden gelen arama süresi önceki aya kıyasla %12 azalan, paket dışı ses harcaması 9 TL ve üzeri olan müşteriler. 
    • Kitle 4: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son 3 aydır data kullanımı 150 mb üzerinde olan veya paket dışı data harcaması 10 TL ve üzeri olan müşteriler.
     

     

    Yükle Kazan:


    Yeni Hazır Kart Sadakat Programı"nın önerdiği seçim grupları çerçevesinde belirlenen ve aşağıda kriterleri belirtilen kitleler Yükle Kazan 100 dk ve 1 GB, Yükle Kazan 250 dk ve 2 GB ve Haftalık Yükle Kazan 500 dk ve 2 GB tekliflerine kayıt edilecek ve yükleme sonrası SMS ile bilgi verilecektir. 29 Aralık 2016'dan itibaren: 

    2 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son ay önceki 3 ay ortalamasına göre ses harcamasını % 11 ve üzeri düşüren, son 3 ay en az 1 kere yükleme yapmış aboneler, 2 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son ay önceki 3 ay ortalamasına göre data harcamasını % 8 ve üzeri artıran, son 3 ayda en sık yüklediği kart tipi 20 TL ve üzeri olan, son 3 ay en az 1 kere yükleme yapmış aboneler, 2 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son 6 ay veya daha fazla zaman yükleme yapmamış aboneler arasından en son yükleme yaptığı ay 10 dakikadan fazla konuşmuş olan aboneler belirli istatistik modellerine göre kategorize edilip listelere kaydedilecektir.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    Başka operatördeyim TURKCELL Hazırkart a geçeceğim en iyi paket hangisi ? 

    Faturasız için ( NOT Aynı paketi kullanırsanız 1 yıl geçerli fiyattır ) 

    20 TL = EKO1GB PAKETi  ( 2 GB 500 DK 1000 SMS ) 

    25 TL = EKO3GB PAKETİ ( 4 gb 500 DK 1000 SMS ) 

     

    25 Yaş altındaysan veya hat kullanıcısı yapacak bir akraban varsa ?

    25 TL = GNC FIRSAT 4 GB 500 DK 

    OR 

    25 TL = GNÇ FULL 3 GB 500 DK 1000 SMS + Fizy Sınırsız + 500dk

    30 TL = GNC FULL 4 GB = 4 gece gündüz + 2 gb ı gece toplam 6 GB + fizy sınırsız + 750 dk 

    35 TL = GNC FULL 6 GB = 5 i gece gündüz + 3 gb ı gece toplam 8 GB + fizy sınırsız + 750 dk

    40 TL = GNC FULL 8 GB = 6 i gece gündüz + 4 gb ı gece toplam 10 gb + fizy sınırsız + 750 dk 

    45 TL = GNC FULL 10 GB = 7 i gece gündüz + 5 gb ı gece toplam 12 gb + fizy sınırsız + 1000dk 

    Lifecell 

    39 TL= Lifecell Avantaj  750DK heryöne + BİP uygulamasından yine her yöne arama yapabileceğiniz 1000 DK + 7 GB internet + 20 GB Turkcell uygulamalarında geçerli internet + bip için 30 GB

    5GB ı tvplus 

    5GB ı fizy 

    5 GB ı dergilk

    Facebook + Twitter için ek 2 GB

    Yaani arama motoru için 3 GB

     

     

     

     

    PanxeR tarafından 21/Nis/18 06:34 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Herbokolog
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek

    ya hocam halen 2-4 gb internet veriyorlar bana 10 gb  bile zor yetiyor şu azıcık net verme huylarından bi vazgeçseler güzel olacak .

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı

    ya hocam halen 2-4 gb internet veriyorlar bana 10 gb  bile zor yetiyor şu azıcık net verme huylarından bi vazgeçseler güzel olacak .

    valla hocam artık mobilde kotasız internet paketi koymaları lazım avrupada ve abd de var , tamam 250mbps görmesin o sınırsız paket atıyorum 50*70mbps sınırı olsun ama rahat rahat herşeyi yapayim.

    steam dan oyun indirebiliyim mesela 

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2017
    Erkek

    Banka kartı ile istediğim paketi yapamadıkdan sonra hiç bir halta yaramıyor web servisleri. Belli başlı sokmalık paket seçenekleri koymuşlar sadece krekartı ile oluyor birde.

     

    SüperAvantaj 19Tl kullanıyorum mis gibi. 


    next next next install
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Mayıs/2007
    Erkek

    hocam yetkili bi abiye benziyosun , dört dörtlük paketin taahhüdü bu yıl sonu bitiyor , aynı fiyattan falan devam ederlerimi yada nasıl bi teklif sunarlar


    le le le sakine
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Herbokolog
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı

    ya hocam halen 2-4 gb internet veriyorlar bana 10 gb  bile zor yetiyor şu azıcık net verme huylarından bi vazgeçseler güzel olacak .

    valla hocam artık mobilde kotasız internet paketi koymaları lazım avrupada ve abd de var , tamam 250mbps görmesin o sınırsız paket atıyorum 50*70mbps sınırı olsun ama rahat rahat herşeyi yapayim.

    steam dan oyun indirebiliyim mesela 

    aynen  bıktım gına geldi  video izliyorum müzik dinliyorum porno izliyorum amk kota yetmiyor  10 gb ndir istsem 1 saat içinde bitiririm. ama bunlar ancak 10 yıl sonra yaparlar sınırsız .

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı

    ya hocam halen 2-4 gb internet veriyorlar bana 10 gb  bile zor yetiyor şu azıcık net verme huylarından bi vazgeçseler güzel olacak .

    valla hocam artık mobilde kotasız internet paketi koymaları lazım avrupada ve abd de var , tamam 250mbps görmesin o sınırsız paket atıyorum 50*70mbps sınırı olsun ama rahat rahat herşeyi yapayim.

    steam dan oyun indirebiliyim mesela 

    Şuandaki teknoloji ile sınırsız çok zor mobilde. Yurtdışında sınırsız internet var ama onlarda warez yasak. Türk Telekom geçenlerde 30 kb/sn hızda sınırsız internet çıkardı Donanımhaber'de millet torrent indiriyor o hızla. Full hız verseler baz istasyonu aşırı yüklenmeden alev alır. Birde rekabete aykırılık var. Sınırsız mobil internet olduktan sonra ben niye ADSL ile uğraşayım ki ? İptal ettiririm alırım bir tane 4G wifi modem. Kablo derdi yok, port yok derdi yok. Gittiğim her yere gelir internet.

    Sabit ile mobil hatları karşılaştırmak çok doğru değil aslında. Sabit hatta senin evine kadar kablo geliyor ve bu kabloya bir kapasite tahsis edilmiş, sen onu kullanıyorsun. Mobilde ise baz istasyonuna bir kapasite tahsis edilmiş ve tüm aboneler onu paylaşıyor. Mesela evinize 100 Mbit fiber ya da VDSL hat geliyor ve bu hattan İnternet kullanıyorsunuz. Bu size ayrılmış bir hat ve diğer kullanıcıların kullanımı bunu teorik olarak etkilemez. Tabi DSL hatlarının toplandığı saha dolaplarında ya da bunların trafiğinin toplandığı santrallerde yoğunluktan kaynaklı yavaşlıklar olabilir ama bunların boyutu bellidir. Mobilde ise hız testi yaptığınızda yine 100 Mbit veya daha da yüksek sonuçlar görebilirsiniz ama bu tüm kullanıcıların kullandığı ortak kapasitenin bir parçasıdır. Bu durumda bir baz istasyonunu kullanan kullanıcıların tümü değil, bir kısmı aynı anda hız testi yapsa görecekleri sonuçlar da düşer. 

    Bunun bir sıkıntı olmasını engellemek için operatörler mobil veriyi sabitten pahalı tutmak zorundalar. Ancak ülkemizde bu kısıtlamayı biraz fazla yapıyorlar. Hani Turkcell mesela hız testinde 200 Mbit hız vermek yerine 20 Mbit verip ayda 5 GB kullanan kullanıcıyı aynı fiyata 10 GB kullandırmalı mesela.

    ------------------------------------------

    Turkcell'de en uyuz olduğum nokta tarifelerin geçerlilik süresi 1 sene. 1 sene sonunda parasını versende devam ettirmiyorlar daha pahalı tarifeye geç diyorlar. İlla numara taşıyıp sonrasında tekrar Turkcell'e geri gelmek lazım. O zaman en uygun paket ve tarifeleri alabiliyorsunuz.

    mkyb tarafından 21/Nis/18 10:28 tarihinde düzenlenmiştir

    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2009
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı

    ya hocam halen 2-4 gb internet veriyorlar bana 10 gb  bile zor yetiyor şu azıcık net verme huylarından bi vazgeçseler güzel olacak .

    + 6 yıldır bahçelievler ve merter de çekim sorunu yaşayan rezil firma.


    🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek
    umit bunu yazdı

    hocam yetkili bi abiye benziyosun , dört dörtlük paketin taahhüdü bu yıl sonu bitiyor , aynı fiyattan falan devam ederlerimi yada nasıl bi teklif sunarlar

    hocam sistem kişiye özel teklif sunuyor artık , müşteri hizmetlerini aramanı yada yakın bir TİM e gitmeni öneririm kullanımına göre bazen tekrar aynı veya benzeri paket alabiliyorsun bazende illaki pahalı paket sunuyor. eğer istediğin paket çıkmaz ise bir ay farklı bir operatöre geç kontorlü olarak sonra tekrar istediğin paket e urkcel le geri dönersin. ama dörtdörtlüklerde sıkıntı şu hepsine zam geldi artık eski fiyatlar yok

    mkyb bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı

    ya hocam halen 2-4 gb internet veriyorlar bana 10 gb  bile zor yetiyor şu azıcık net verme huylarından bi vazgeçseler güzel olacak .

    valla hocam artık mobilde kotasız internet paketi koymaları lazım avrupada ve abd de var , tamam 250mbps görmesin o sınırsız paket atıyorum 50*70mbps sınırı olsun ama rahat rahat herşeyi yapayim.

    steam dan oyun indirebiliyim mesela 

    Şuandaki teknoloji ile sınırsız çok zor mobilde. Yurtdışında sınırsız internet var ama onlarda warez yasak. Türk Telekom geçenlerde 30 kb/sn hızda sınırsız internet çıkardı Donanımhaber'de millet torrent indiriyor o hızla. Full hız verseler baz istasyonu aşırı yüklenmeden alev alır. Birde rekabete aykırılık var. Sınırsız mobil internet olduktan sonra ben niye ADSL ile uğraşayım ki ? İptal ettiririm alırım bir tane 4G wifi modem. Kablo derdi yok, port yok derdi yok. Gittiğim her yere gelir internet.

    Sabit ile mobil hatları karşılaştırmak çok doğru değil aslında. Sabit hatta senin evine kadar kablo geliyor ve bu kabloya bir kapasite tahsis edilmiş, sen onu kullanıyorsun. Mobilde ise baz istasyonuna bir kapasite tahsis edilmiş ve tüm aboneler onu paylaşıyor. Mesela evinize 100 Mbit fiber ya da VDSL hat geliyor ve bu hattan İnternet kullanıyorsunuz. Bu size ayrılmış bir hat ve diğer kullanıcıların kullanımı bunu teorik olarak etkilemez. Tabi DSL hatlarının toplandığı saha dolaplarında ya da bunların trafiğinin toplandığı santrallerde yoğunluktan kaynaklı yavaşlıklar olabilir ama bunların boyutu bellidir. Mobilde ise hız testi yaptığınızda yine 100 Mbit veya daha da yüksek sonuçlar görebilirsiniz ama bu tüm kullanıcıların kullandığı ortak kapasitenin bir parçasıdır. Bu durumda bir baz istasyonunu kullanan kullanıcıların tümü değil, bir kısmı aynı anda hız testi yapsa görecekleri sonuçlar da düşer. 

    Bunun bir sıkıntı olmasını engellemek için operatörler mobil veriyi sabitten pahalı tutmak zorundalar. Ancak ülkemizde bu kısıtlamayı biraz fazla yapıyorlar. Hani Turkcell mesela hız testinde 200 Mbit hız vermek yerine 20 Mbit verip ayda 5 GB kullanan kullanıcıyı aynı fiyata 10 GB kullandırmalı mesela.

    ------------------------------------------

    Turkcell'de en uyuz olduğum nokta tarifelerin geçerlilik süresi 1 sene. 1 sene sonunda parasını versende devam ettirmiyorlar daha pahalı tarifeye geç diyorlar. İlla numara taşıyıp sonrasında tekrar Turkcell'e geri gelmek lazım. O zaman en uygun paket ve tarifeleri alabiliyorsunuz.

    hocam ADSL VDSL sistemi FİBER sistemi ile baz istasyonları çalışma kafası aslında bir birine çok benzer ,  ikisinde de tüm aboneler tek yerden kaynaktaki bant genişliğindeki interneti paylaşıyor. 

    o verdiğin örnek aslında yanıltıcı kendinde söylemişsin zaten ADSL de olsa VDSL de olsa belli saatlerde belli günlerde ( genel de tatil günleri ve hafta sonu ) internette darboğaza giriliyor ve sıkıntı oluyor toplam kapasite zorlandığında havuzdaki her aboneye düşen internet kısıtlanıyor buyüzden de genel bir yavaşlama oluyor , mobildede durum aynı 2 sinin çözümü de aynı

    mobil şebekelerin çok yoğun olduğu ve operatörlere para dönüşü yüksek olduğu yerlerde ( turkcell vodafone telekom için internet hızı mobil de ne kadar yüksek olursa o kadar iyi çünkü internetiniz ne kadar hızlı olursa isyerek yada istemeyerek internet kotanızı doldurmanız bir o kadar kolay oluyor )  daha fazla yatırım yapıyorlar buna en büyük örnek yoğun yerlerdeki baz istasyonlarının fiber hatlarla desteklenmesi aslında normal fiber şebeke gibi internet hızını arttırmak için altyapıyı güçlendiriyorlar 

    şuan türkiye'de darboğaz yaşanmayan tek yer doğrudan fiber internet yani superonline fiber gibi saf fiber altyapısı , bunun sebebi de fiber optik kabloların çok yüksek kapasitede olmaları ama o kapasiteyi zorlayacak kadar abone olmaması. 

     

    bence olması gereken şey her eve fiber hat döşemeyle uğraşacaklarına onun masrafı yerine mobil altyapının güçlendirilmesi lazım , 2020 li yıllarda hala ADSL kullanan kalmasın herkez VDSL FİBER yada LTE üzerinden internete girmeli artık.  Tek tek her yere altyapı döşemektense o bölgedeki 1000 haneyi veya fazlasnı belki 10000 haneyi gören bazi stasyonu üzerinden verseler interneti çok daha iyi.

    5g ile birlilkte sadece hız değil PİNG süreleride 0 a yaklaşacağı için sıfırdan altyapıyı mobil üzerinde yoğunlaştırsalar çok rahat ederiz.

    kablo karmaşasının hayatımızın her alanından çıkması gerekiyor , kablo demek birşeyin manuel olarak düzeltilmesi ayarlanması demek 

    bugun ADSL için veya FİBER yada VDSL için başvuru yaptığınızda sözleşmeyi imzaladıktan sonra şanslıysanız 1 hafta içinde internetiniz aktif oluyor 

    fakat 4g mobil internet alırsanız VINN veya VINN WIFI gibi , abonelik işlemlerinden sadece 1 dakika sonra internetiniz kullanılabilir halde olıyor ve yok kurulum ücreti yok bilmemne cart ücreti yok 

    hadi bunları bir defaya mahsus olan şeyler , arıza kaydı yok bağlantı koptu gidiyim internet kablosuyunu lehim ile güçlendireyim derdi yok. 

     

    bugun hala istanbulun en merkezi yerlerinde 8mbps 10mbps hızı alamayan yerler var çünkü mobl altyapıyı güçlendirmek yerine kablolu altyapıyı güçlendirmenin maliyeti çok daha yüksek.

     

    o torrent olayına gelince , o bizim gerizekalılığımız.  yıl 2018 avrupada veya amerikada insanlar bizdeki gibi deli gibi downlaod yapmıyor herşeyi online izliyor kullanmayacağı 100 tane programı veya iso ları indirip arşivlemiyor , biz sanki her an internetimiz kesilecek diye yüzlerce film indiriyoruz , gerek yok daha rahatı var   puhutv si var blutvsi var netflix i var , müzik indiriyoruz hala fizy var spotify var deezer var 

    adamlar sen uğraşma diye bintane servis yapmış ama biz ne yapıyoruz sınırsız internet bulsak hemen torrenti yapıştırıyoruz bu yüzden avrupada otellerde sınırsız internet verilirken bizde ya yok yada her odaya 1-2 mbps hız limiti var ki diğer müşterilerin hızını zıkmeyelim diye.

  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    sarıkutu mayıs sonu kapanıyormuş puanlarla bi bok alındıpğıda yok

    adam akıllı indirim vs

     


    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 2768 Toplam Mesaj: 17
turkcell hazırkart sadakat