Yeni Hobim Örümcekgiller
-
Son 1-2 Ay Öncesine Kadar Eklem Bacaklılardan Nefret Ederdim Ancak Bu İşte Son 1-2 Ayda Ayrı Bir Sevgi Duymaya Başladım :D Özellikle Tarantulalara ve Genel Olarak Örümceklere... Arkadaşın Birisinin Burda Paylaştığı Konu İle İyice Şevhetlendi. Tarantula Felan Beslemeyi Düşünüyorum Bana Ciddi Anlamda Yardımcı Olabilecek Müridleri Bekliyorum :)
-
Hocam migde yokmu sizde yaw :|
-
bychaos bunu yazdı
Hocam Mideyle Alakası Yok Bence İşin :D Herkes Farklı Seylere İlgi Duyabilir. Biri Fetise Biri İskenceye Gibi :P Kimi Türke İlgi Duyarken Kimi Yabancı Uyruklularla İlgilenir :D Bu Örnekler Uzar Gider... Bende Önceden Nefret Ederdim ama Dediğim Gibi Son 1-2 Ayda Ne Olduysa...
-
İyi hobi, görelim ne kadar heveslisin :-|
-
Zeytun-i bunu yazdı
İyi hobi, görelim ne kadar heveslisin :-|
Aslında Baya Bir Maymun İştahlıyımdır ama Bu Şimdiye Kadar Beslediğim Hayvanlarımda Olmadı :) Sanırım Tarantuladada Olmaz... Beslemek Zevk Verici Gibi Gibi.
-
Sürüngenler hakkında kafana takılan şeyler olursa bana sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım daha önce http://www.tahribat.com/Forum-Iguana-119978/1/iguana bu konuda tarantulalarla ilgili birkaç bilgi vermiştim son sayfada görebilirsin.
-
bloom müridi bul, açtığı konuyu incele
-
IEFLaM bunu yazdıbychaos bunu yazdı
Hocam Mideyle Alakası Yok Bence İşin :D Herkes Farklı Seylere İlgi Duyabilir. Biri Fetise Biri İskenceye Gibi :P Kimi Türke İlgi Duyarken Kimi Yabancı Uyruklularla İlgilenir :D Bu Örnekler Uzar Gider... Bende Önceden Nefret Ederdim ama Dediğim Gibi Son 1-2 Ayda Ne Olduysa...
örümcek ısırmış olmasın hocam :Ç
parmak uçlarında böle diken diken şeyler çıkıyo mu?
-
Sürüngen beslemek çok fena bi tutkudur bir kere besleyen bi level atlayıp hayvan değiştirir bidaha bırakamaz
-
http://tahribat.com/Forum-Bu-Da-Benim-Hobim-153830/
-
IEFLaM bunu yazdıbychaos bunu yazdı
hacı öyle örnekler vermişsinki örümceğe farklı şeyler yapacak gibisin :D