Yeni İpod Nano Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scaryhim
    scaryhim's avatar
    Erkek
    inf0xeR bunu yazdı:
    -----------------------------

nikoteen bunu yazdı:
    ipod gibi bi alete 300ytl vermek ??? 50milyondan kuruş fazla vermem... Git korsan al orjinalinde olmayan özellikler war :D

Bozuk çıkar yada bozulursa ne olcak :) 

300 ytl yi gözden çıkardıysan 1 tane daha al

bu şekilde 6 tane alabilirsin :D

Tarikatın Avukatı alicancicek@gmail.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tyler371
    tyler371's avatar
    Erkek
    az bekle yazıyı kopyalıcam sana

korku nedir bilmeyiz biz dağların erleri yuva yaptık göklere başdöndüren yerlere engel tanımaz aşarız yüce engin dağları el verir uzanırız mor siyah bulutlara ben türk KOMANDOSUYUM düşmanı çelik pençemle ezerim her yerde ben varım havada karada denizde çölde batakta çatakta her zaman ve her yerde hazır? DAİMA HAZIR hazır? DAİMA HAZIR kim? KOMANDO kim? KOMANDO olamazsın? YAH olamazsın? YAH komandolar? ALLAH komandolar? ALLAH ALLAH TÜRK KOMANDOSUNU KORUSUN AMİNN...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tyler371
    tyler371's avatar
    Erkek

bildiğim kadarıyla nanoların ses kalitesi çok kötü, ab yasaları yüzünden bütün ipodların sesleri kısılmış. neyse bak bu tonguçun yazdığı yazı başka bi topicte. ipod die arattır forumda hepsi çıkıyo zaten

thonguch371 demişki:

"kesinlikle ipod dan kaçınmanı öneriyorum. şarkı yüklemesi silmesi falan büyük dert. her zaman itunes olmalı yanında. (ben çözüm olarak ipod'un içine itunes'un setupını yükledim ipodu bağladığımda önce itunes'u yüklüyorum ondan sonra şarkıları atıyorum baya uzun iş) yinede yalan yok çok güzel ve estetik bi alet sewerek kullanıorum ama çok ciddi falsoları war. onun yerine philips'in daha iyi modelleri war. onları tercih edebilirsin. ve şu sıralar ab yasaları yüzünden ipod'un ses kalitesini düşürdüler. en yüksek sewiyede bile çok kısık gelio. kalabalık ve gürültülü bi yerde kulaklıktan gelen sesi duymuyosun bile. çok ciddiyim kardeş sakın alma bence. ve ayrıca parçalarıda çok pahalı, kablosunu kaybettim ve bana 100 ytl'ye patladı yenisi. cidden hiç tawsie etmem acısını çok çektim çünkü. bin pişmanım açıkçası. ama illa alıcam diyosan teknosa hariç her yerden alabilirsin. 8 gb aldım ben ordan. ertesi gün başka bi yerde bi baktım 30 gb ipod aynı fiyata satılıyo. şok olduğumamı yanıyım duyduğum pişmanlığamı yanıyım giden parayamı yanıyım hala bilmiorum... dediğim gibi bence kaçın ipod dan. başka markalara yönel. "

korku nedir bilmeyiz biz dağların erleri yuva yaptık göklere başdöndüren yerlere engel tanımaz aşarız yüce engin dağları el verir uzanırız mor siyah bulutlara ben türk KOMANDOSUYUM düşmanı çelik pençemle ezerim her yerde ben varım havada karada denizde çölde batakta çatakta her zaman ve her yerde hazır? DAİMA HAZIR hazır? DAİMA HAZIR kim? KOMANDO kim? KOMANDO olamazsın? YAH olamazsın? YAH komandolar? ALLAH komandolar? ALLAH ALLAH TÜRK KOMANDOSUNU KORUSUN AMİNN...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Creative'in 30 GB.ı gold'da 260 lira mp4 player vs. vs. bırakın markacılığı aq taş gibi alet işte .. Zaten İpod'un ses aksanınıda kendi kalitesine uzak olsada Creative mühendisleri yapıor... bence En kralı Creative'dir Tr piyasasında .. ama dünya çapında Sennheiser ve İriver harikadır net ten alışveriş sitelerinde vs. bulabilirsin sanırım bu markalarıda..

dont think twice its all right
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    şimdi hoca cihazlar aynı ama untmaki bunlar elektronik amk bozulabiliyo onun için teknosayı tavsiye derim evrensel garanti vardır ama fatura gerekiyo fatura ayarlıyabşilirsen 70 ytl verme derim

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

bi kere ipod dan sasma bosuna marka olmamıs bende ilk mp3 player ımda ucuz diye pirana aldım  ekranı kırıldı 2 kezz yere dustukten sonra daha calısmadı ipod un ses kalitesi muhteşem.İnsallah garatilik bi durum olmaz olcagınıda sanmıyorum ama sen teknosadan al 300 lirayı veriyosan 70 lira cok gelmez sana..

bide makina sarkı atmak zor iş arkadas dogru soylemiş :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

hacı al derim... bende lise sonra mp3 player getirttim japonyadan çokta ucuza geldi nerdeyse yarı fiyatı halada

kullanıom.. gerçi modası geçti ama... garanti olayınıda dert etme o aletinde garantisi var fakat biraz farklı...

tüm dünyada geçen garanti gibi bişi var ama diyelim alet bozuldu istedğin servise götüremiyorsun garanti var diye

o tür garantilerin geçerli oldğu yerlerde tamir ediyorlar onlarda heryerde bulunmuyor büyük illerde var istanbulda

creativenin vardı mesela... o yüzden eğer uzak bi ildeysen ona göre düşün al derim

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grey-cells
    grey-cells's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Dişi
    BRK35 bunu yazdı:

... 

Son olarak I pod kullanan müridler aletten memnun musunuz?  Ses kalitesi tatmin edici mi? Sonradan başımız ağrır mı?

yaklaşık 3 yıl olacak ben memnunum bendeki yeşil-mini nano değil yane, evet ses kalitesi beni baya tatmn ediyo soradan pek başım ağrımadı
    ayrıca şunlarıda eklemk istiyorum; eğer şarkı listeni zırt pırt değiştirmezsen kullanışlı
    (şarkı ekle çıkar söylendiği gibi itunes olmadan olmuyo ama programlar var deniliyor nette, onları kullanarak aletteki şarkıları pcye aktarma felan maalesef bu konu hakknda hiç bişi bilmiyorum araştrmak lazm),
    önbelleğini doldurmazsan gayet seri çalışıyor şarkı geçişleri felan ama kıl olduğm tarafı bana şarjı yetmiyor

birde ben teknosadan almıştm, hani deniyor ya teknosadan alma başka nerden alırsan al yane sonuçta oda bi şirket üzerine kar koymadan mouse pad satmaz! başka yerden uygun fiyata da bulibilirsin

yazı dibine not: bu söylediklerim ipod mini için geçerli diğer appleları kullanmadm ama şunuda söyliyim aleti değiştirp yeni alırsam ipod almm gibime geliyo

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

yorumlarınız için teşekkürler. Valla ne diyim bu konuda biraz ince araştırma yapmam gerekio. Zamanında eşşeklik edip

minton gibi bi marka aldık. Aradığım ses kalitesini elde etmek için en az bi mp3 player bedeli kadar kulaklıklara para

verdim. Bi ara I pod mini yi dinleme fırsatını buldum. Ses kalitesi mükemmeldi. O zamandan beri bi heves var içimde. Tüm

ipodlar dinlediğim gibiyse sorun yok.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
Toplam Hit: 3263 Toplam Mesaj: 20