Yeni İş Yeri Acacam?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scampjackal
    scampjackal's avatar
    Erkek

mardin gümüşleriyle meşhur hocam herkez gümüş almaya oraya geliyo gümüşcünün bellli bi kitlesi var dükkan bollugu seni korkutmasın aç kalmassın iyide kazanırsın

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam ETS tur gibi bir şirketle anlaşma yap.Orada uçak bileti bayisi aç.Aynı zamanda mardinde tur düzenleyen kişilerle iletişime geç.Tur satışı yap.Turun fiyatı 50 lira desek sen tur şirketlerinde onu 20-30 liraya alırsın.Yine 50 ye satarsın.

Bu iş yürür orada.Hiç bişey olmasa bile sadece uçak bileti sana yetecektir diye düşünüyorum...

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo
    erotic shop da acabilirsin.

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek

en mantıksızı gümüşçü açman, zaten var.. bence daha değişik arkadaşların dediği şeylere müracat et bi yerde her zaman olmayan şeyi yap..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Takı tasarım iyidir, ama sadece gümüşe odaklanma...

Altın da olsun...

vatandaşa kafam girsin!..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

otel yanı cafe veya hediyelik eşyacı olabilir iyi işler bunlar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek

onu aç bunu aç da canım kardeşim senin bu işlerde uzmanlığın ne kadar? elin yatkın mı, satacağın/satmayı düşündüğün şeyler hakkında bir bilgi birikimin olması gerekli bence, kıl müşteri gelir şu şöyle bu böyle der durur seni ayağa getirmeye çalışabilir, gümüş tamiri tasarımı mı düşünüyorsun sadece al sat mı? diğer işler de keza öyle bir durum var, sen işi öğrenmeye çalışırken atı alan gider. bildiğin işi yapman doğrudur, ha yanında birileri o işin uzmanı neden olmasın. orda neyin eksikliği var insanlar neyi/neleri almak için ordan uzaklara gidiyor. fizanda da olsan gelecek müşteri vardır sırf sende bulduğu için o ürünü ama sende olupda fizana da gidecek müşteri de vardır. çevrende bir araştırma falan yapıyorsundur kesin biz burdan ne söylesek yalan olur tabi fikir vermekle yetiniriz. hayırlısıyla açarsın inşallah. 

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

ilower bunu yazdı:
    -----------------------------

Merhaba arkadaslar daha oncede yazmıstım ama kıracı 2 sene daha devam etti ve yarın dukkanı boşaltacak ben acmayı dusunuyorum. ne acacagıma karar veremedım bende gümüş düşünuyorum ama ? genede sizin fikirlerinizi almak istiyorum teşekkurler....  yer Mardin

-----------------------------

hangı otelın yanında acacan ısmını verır mısın yardımcı olayım ;)

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hiasa
    hiasa's avatar
    Erkek

Bana kalırsa basın agrıcagına ver kıraya kafan agrımasın.(Bunu soylememe sebebım senın uzmanlık alanın ne eğer benım kuzen gıbı onu yaparım bunu yaparım dıosan 1 mılyoncuk batırabılırsın:))

NOT:konuyu acarken yasını ve dukkanın kırasını yazssaydın daha detaylı bılgı alabılırdın.

Everything that has a beginning and has an end...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

kuyumcu aç..her sabah dükkanın önünü süpürürken de onlara pis pis gülüş at =)

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
Toplam Hit: 4072 Toplam Mesaj: 26