Yeni Kasa Doblo Mu Yoksa Kango Mu?
-
hocam yaş 16 doblo var bizdede . 1.3 multijet süper ama hızdan taviz vermiyor aynı zamanda konforlu ve geniş. Ama bi keresinde bayırda çok bayıldığına şahit olmuştum.İbre 60-70 gösterior ama 30-40 gidiyordu :D ben yinede doblo 1.3 multijet derim
-
kangodan yana kullanacam şansımı öncelik güvenlik konusu 1,6 almayı düşünüyorum fakat esp yokmuş bu hafta içi test sürüşüne gidecem doblo ve kangoların
-
Foxxxxxx bunu yazdı:
-----------------------------
kangodan yana kullanacam şansımı öncelik güvenlik konusu 1,6 almayı düşünüyorum fakat esp yokmuş bu hafta içi test sürüşüne gidecem doblo ve kangoların
-----------------------------doğru karar, uzun yolda da yormuyor sarsmıyor ikisini de test etmeni tavsiye ederim sonuçta nerden baksan 2 sene bineceksin. özellikle virajlarda iki aracı da gör zaten doblodan anında vazgeçeceksin :)
-
Araçtan anlamam ama şekliyle ilgili yorum yapmak istedim gördüğüm kadarıyla doblo daha iyi daha şekil araba kangoo biraz kasıntı duruyor sanki
-
UNKN0WN bunu yazdı:
Araçtan anlamam ama şekliyle ilgili yorum yapmak istedim gördüğüm kadarıyla doblo daha iyi daha şekil araba kangoo biraz kasıntı duruyor sanki
-----------------------------zaten beni düşündüren şekli ama kangonun içi rahat dobloya binmedim yeni kasalara
-
UNKN0WN bunu yazdı:
-----------------------------araçta şekle bakılmaz, yakıt tüketimi, dayanıklılık, güvenlik, iç hacim, konfor ve son olarak hız :) şekle bakarak araba alınsaydı lineanın yok satması lazımdı, 1.5 dci logan mvcler boşuna yok satmıyor.
-
Foxxxxxx bunu yazdı:
UNKN0WN bunu yazdı:
-----------------------------zaten beni düşündüren şekli ama kangonun içi rahat dobloya binmedim yeni kasalara
-----------------------------İkisine de bindim ikiside gayet konforlu zaten hocam yeni kasa arabalar konfor en onemlilerinden kondorsuz araba uretilmiyor ki bu devirde zaten he koltuk ısıtma falan o kadar derine inersen bilemiyorum.. :D
-
dolaşırken böle bi video gördüm :
http://www.caradisiac.com/Tests-ADAC-Le-Renault-Kangoo-fait-le-cabri-dans-l-Elan-26994.htm