folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yeni Kasa Doblo Mu Yoksa Kango Mu?

Yeni Kasa Doblo Mu Yoksa Kango Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

hocam yaş 16 doblo var bizdede . 1.3 multijet süper ama hızdan taviz vermiyor aynı zamanda konforlu ve geniş. Ama bi keresinde bayırda çok bayıldığına şahit olmuştum.İbre 60-70 gösterior ama 30-40 gidiyordu :D ben yinede doblo 1.3 multijet derim

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

kangodan yana kullanacam şansımı öncelik güvenlik konusu 1,6 almayı düşünüyorum fakat esp yokmuş bu hafta içi test sürüşüne gidecem doblo ve kangoların

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Foxxxxxx bunu yazdı:
    -----------------------------

kangodan yana kullanacam şansımı öncelik güvenlik konusu 1,6 almayı düşünüyorum fakat esp yokmuş bu hafta içi test sürüşüne gidecem doblo ve kangoların

doğru karar, uzun yolda da yormuyor sarsmıyor ikisini de test etmeni tavsiye ederim sonuçta nerden baksan 2 sene bineceksin. özellikle virajlarda iki aracı da gör zaten doblodan anında vazgeçeceksin :)

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Araçtan anlamam ama şekliyle ilgili yorum yapmak istedim gördüğüm kadarıyla doblo daha iyi daha şekil araba kangoo biraz kasıntı duruyor sanki

Ben bu insanları anlamıyorum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

UNKN0WN bunu yazdı:

Araçtan anlamam ama şekliyle ilgili yorum yapmak istedim gördüğüm kadarıyla doblo daha iyi daha şekil araba kangoo biraz kasıntı duruyor sanki

zaten beni düşündüren şekli ama kangonun içi rahat dobloya binmedim yeni kasalara

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

UNKN0WN bunu yazdı:

araçta şekle bakılmaz, yakıt tüketimi, dayanıklılık, güvenlik, iç hacim, konfor ve son olarak hız :) şekle bakarak araba alınsaydı lineanın yok satması lazımdı, 1.5 dci logan mvcler boşuna yok satmıyor.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Foxxxxxx bunu yazdı:

UNKN0WN bunu yazdı:

zaten beni düşündüren şekli ama kangonun içi rahat dobloya binmedim yeni kasalara

İkisine de bindim ikiside gayet konforlu zaten hocam yeni kasa arabalar konfor en onemlilerinden kondorsuz araba uretilmiyor ki bu devirde zaten he koltuk ısıtma falan o kadar derine inersen bilemiyorum.. :D

Ben bu insanları anlamıyorum.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_644
    emre_644's avatar
    Erkek

dolaşırken böle bi video gördüm :

http://www.caradisiac.com/Tests-ADAC-Le-Renault-Kangoo-fait-le-cabri-dans-l-Elan-26994.htm

Hangisi daha kötü, Cehennem mi, Hiçlik mi?...
Toplam Hit: 6683 Toplam Mesaj: 39