Yeni Kişisel Web Sitem Hakkında Yorumlarınız...
-
Uzun bir uğraş ve çabadan sonra sonunda yayına soklabildiğim web sitem hizmete girmiştir :)
Ancak hala eksiklerinin olduğunu ve geliştirilebileceğini düşündüğüm için buradaki üstadlar ve fikir verebilecek müritlerden fikirlerini ve önerilerini bekliyorum.
-
çok güzel değil :) ama güzel biraz daha kas kendini bir site yap altın örümceğe gir
-
Sitenin bütününü görmek için beklenen süre uzun gibi geldi.. Yoksa gayet başarılı bir çalışma olmuş.
-
Evet süre baya uzun. Birde kırmızı ve sarı renkler göze çok batıyo sanki. Genel olarak hoş olmuş tebrikler.
-
evet beklemek sıkıyor bide altta müzik calıyor heralde bana ses gelmedi :)
-
hoş bir site olmuş. çok kasıyo ve yavaş gibime geldi. fakat sanırım firma sitesi gibi birşey. bence o yüzden daha sade olmalı.
-
Güzel olmuş dostum hayırlı olsun (:
-
dostum site önüme gelene kadar yarım saat bekledim, bi kenara "introyu geç" diye bişi koy, oan tıklayınca direk çıksın site.
-
JOE bunu yazdı:
-----------------------------Uzun bir uğraş ve çabadan sonra sonunda yayına soklabildiğim web sitem hizmete girmiştir :)
Ancak hala eksiklerinin olduğunu ve geliştirilebileceğini düşündüğüm için buradaki üstadlar ve fikir verebilecek müritlerden fikirlerini ve önerilerini bekliyorum.
-----------------------------Yok usta çok sevdim ben başarılı bir çalışma tebrik ederim
-
JOE bunu yazdı:
-----------------------------Uzun bir uğraş ve çabadan sonra sonunda yayına soklabildiğim web sitem hizmete girmiştir :)
-----------------------------Usta düzce üniversitesi tasarım bölümü sayısal mı? Nolur TM' de bana yalvarırım :'(
-
FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------JOE bunu yazdı:
-----------------------------Usta düzce üniversitesi tasarım bölümü sayısal mı? Nolur TM' de bana yalvarırım :'(
-----------------------------Normalde bu bölüm teknik lise çıkışlıları alıyor ben sayısalcıyım.
Puanın kırıldı girerken ama memnunum bölüm hoş makine mühendisliğinin tüm derslerini görüyorsun yani bir nevi mühendissin.Bir biki seneye kadar da bizim bölümü mühendisliğe çevirecekler(miş):YÖK abü öyle diyor.
Merakınız varsa tavsiye ederim.AMam bölüm sayısal ağırlıklı matematik fizik filan da var.ben ikinci sınıftayım şuan bitecek inşallah.
Yani makineye arabalara tasarıma imalata makineyle alakalı bişilere ilginiz varsa ve elle de çizerim diyorsanız gelin (Bu bilgisayarda çizmiyoruz anlamına gelmiyo) derim.Geleceği var.
--
Bu arada site için yorumlarınız için teşekkür ederim evet bekleme problemi var onun farkındayım introda filan düzelecek inşallah :)
Başka yorumlarnız...
Bu arada sitenin her haltını ben yaptım.