Yeni Konu Ve Mesaj Kuralları İle İlgili Düzenleme...
-
Yeni Konu ve Mesaj
Yeni konu açarken veya mesaj atarken dikkat edilmesi gereken kurallar ve yasaklardır.- Konuların, kendisini ilgilendiren Forum Klasörlerin Açılması zorunludur. Aksi taktirde 1 saatlik uzaklaştırma verilir.
- Konu başlıkları, Forum içerisinde aramayı kolaylaştıracak şekilde, ":|", ":)", ":D" gibi işaret simge içermeyen, normal yazı standartlarında, ilk harfi büyük olacak şekilde, Türkçe dilbilgisi kurallarna uygun olarak yazılmalıdır. Tümü büyük harf yazılan, Rastgele büyük-küçük harf ile yazılan, konuyu açıklamayan başlıklar silinir, tekrarı halinde konuyu açan kullanıcı siteden uzaklaştırılır...
:D :| :))) tarzında konular çok açılmaya başlandı okuyunuz...
Teşekkürler...
- Konuların, kendisini ilgilendiren Forum Klasörlerin Açılması zorunludur. Aksi taktirde 1 saatlik uzaklaştırma verilir.
-
:D
yasasin duzgun Turkce ile yazilmis konular
-
Ben bile konu arıyorum ve bulamıyorum sırf işaretlerden dolayı düşünün yani tahribatın emekli arama motoru bile bu halde..
Ben de kuralların dışında ayrıca rica ediyorum..
Teşekkürler düzenleme için.. -
:( :) :| :PpppPP
Tamam anlaşıldı unutmazsam :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
:( :) :| :PpppPP
Tamam anlaşıldı unutmazsam :D
-----------------------------adamı kaşırlar diceyy.. sen akıllanman oğlum.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Sıkıyosa unut :) emir büyük yerden :D
-
"normal yazı standartlarında, ilk harfi büyük olacak şekilde, Türkçe dilbilgisi kurallarna uygun olarak yazılmalıdır" kısmı hoşuma gitti..
:D :)) :| :P :S :-O
-
Ya rene daha önce tartışılmıştır da bi de ben sorayım :S
' işaretini atınca (haberler ve konu başlıklarında) niye " işareti şey oluyor :\ Onun düzelebilitesi var her halde :S
-
Rene Müritlerin bilmedikleri konular hakkında ahkam kesmesi yasaklansın, Tahribat'ı ancak böyle kurtarabiliriz.
-
Sscheme bunu yazdı:
Rene Müritlerin bilmedikleri konular hakkında ahkam kesmesi yasaklansın, Tahribat'ı ancak böyle kurtarabiliriz.
-----------------------------ahahah süper hocam :)
peki scriptle nası anlayacaz milletin neyi bilip neyi bilmediğini :)
-
Türkçe dilbilgisi kurallarna uygun olarak yazılmalıdır.
Düzeltiver rene :D Uygulama güzel.