Yeni Konular, Tüm Konuları Okunmuş Say Bağlantısı
-
Malum bir çok forumda üyeyiz. Belli ki burası diğer forumlara benzemez. ( nedense her forum böyle hiç biri başka forumlara benzemiyor)
Benzemese de şu özelliklerin olmasını talep ediyorum
( sen kimsin uılan, çömezsin dakka bir gol bir, ne talep ediyorsun)
- Aktif mesajlar yerine son ziyaretinizden bu yana gelen mesajlar bağlantısı. 10 dakka önce gelmişim, ilgimi çeken mesajları okumuşum tekrar geliyorum 500 tane mesaj yine görünüyor. İlgini çeken başlığı ara ki bulasın.
- Hadi bu yok diyelim Aktif konularda başlığı bulduk. Son sayfanın son mesajına gitme diye bir şey yok. Halbuki bu gibi durumlarda bir ok veya yeni gibi bağlantı olur. onu tıklayınca şak diye son okumadığınız mesaja gider. sen yokken 3 sayfa eklenmiş sondan 3. sayfaya gider. veya 1 tane mesaj eklendiyse son sayfanın son mesajına gider.
- Son ziyaretinizden bu yana gelen mesajlar bağlantısı var diyelim. baktık 50 mesaj var. 10 tanesi ilgimizi çekiyor tıkladık okuduk. Tümünü okunmuş say bağlantısı olmalı veya siteyi terk ederken tümü otomatik okunmuş sayılmalı yarım saat sonra tekrar geldiğimizde kalan 40 mesaj gözümüzün önünde kalabalık yapmamalı .
- Cepten bağlanacam wap versiyonu olmasını isterim
-
yeni gelenlere hep böle bi heycan var niyeyse :)
-
Eski olanlar ise:
- Siteye devamlı girmiyor. Girse de pek bir mesaj okumuyor
- Siteyi flanca scriptle yaptık güncelleme filan uğraştırma bizi. Zaten sen kimsin ki senin lafına bakarak güncelleme mi yapacaz. 10 senedir kimse bir şey dememiş sen ne maydanoz oluyorsun?
Daha yeni olanlar için biraz açıklama yapayım dedim
-
2. sorun için son başlığın son mesajı için yapabileceğin bir dünya sey mevcut ilk olarak en latta sayfa numarası var >> olana tıkla zaten son sayfaya gidersin bir konuya girdiğinde www.tahribat.com/konuadi-konuid/sayfano/
şeklinde gelir yani http://tahribat.com/Forum-Anonymous-Emniyet-I-Hack-Ledi-161788 konu bu ise son mesaj için /9999/ yap son sayfaya gider
3. son login den titibaren gelen mesajalr diyorsan pm ise bi zahmet oku o mesajalrın hepsini insanlar zaman ayirmis yazmış eğer bir konuya ise de ya o konuile hiç ilgilenme yada girince butün mesajalrı oku ki konuya tam hakim olasin çünkü burasi tbt konu adı apple olsa ordan tablete ordan android e ordan programlamaya ordan türkiye ye siyasete en son diye apple gelir konu
-
zaten girdiğin o dandik forumlar gibi değil burası
yok hoşgeldiniz mesajı, yok su ayarları surdan yapabilirsiniz mesajı, yok vip üyeliklerde kampanyalarımız sürüyo ...gibi
yani durduk yere mesaj gelmez sana gelenler önemsiz değildir.
-
hoşgeldin hocam :)
fikirlerin tartışılabilir fakat ne derecede uygulanabilir bilmiyorum.
-
kapatın artık şu yeni alımları ya
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------kapatın artık şu yeni alımları ya
-----------------------------hocam direk acımasızca eleştirmeyelim ya artık çömezleri
@SyspioniC in dediği gibi tartışılır ama yapılırmı ? ..
hoşgeldin hocam.
Mesaj 20 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 00:42'da piradomim tarafından düzenlendi. -
bence yapılmaz ve yapılmamalı sitenin bütün kodlamayla oynamak tasarımda bazi çıkacak sorunları halletmek halan lazim görünen o ki ne holy ne rene bununla uğraşır
-
Mehmet75 bunu yazdı:
-----------------------------Eski olanlar ise:
- Siteye devamlı girmiyor. Girse de pek bir mesaj okumuyor
- Siteyi flanca scriptle yaptık güncelleme filan uğraştırma bizi. Zaten sen kimsin ki senin lafına bakarak güncelleme mi yapacaz. 10 senedir kimse bir şey dememiş sen ne maydanoz oluyorsun?
Daha yeni olanlar için biraz açıklama yapayım dedim
-----------------------------2. şıkkın bi kısmı doğru daha yenisin alışırsın diğer forumlar gibi değil bura
diğer kısmı yanlış zilyon tane konu açıldı zor o iş ayrıca son pm'yi attıksan sonra başkasının nicki yazılıyorsa demekki bişiler yazılmış
yani o özelllik var
-
hocam burda sana mesaj gelmişse bil ki ya biri sövüyordur ya da yardımına koşuyordur. sayısız forumda takıldım ömrüm çürüdü gözlerim bozuldu tahribat'a forum diyen adama sövesim geliyor o derece farklı burası