Yeni Laptop Alıcam Yardımlarınızı Bekliyorum !!!
-
Arkadaşlar yeni laptop alıcam oyunları düzgü şekilde oynatan 1500 lira civarlarında sağlam laptop önerilerinizi bekliyorum !!!
-
samsung r522 js01 p7450 işlemci olanından aldım bir ay olmadı memnunum ısınma donma derdi yok fiyatı 1500 nette 1450 ye satıyorlar şiddetle öneririm sağlam makine
-
ben şöyle bir şey almayı planlıyorum ... yakın zamanda böyle bir konu açılmıştı
-
ibrahimeren bunu yazdı:
-----------------------------
samsung r522 js01 p7450 işlemci olanından aldım bir ay olmadı memnunum ısınma donma derdi yok fiyatı 1500 nette 1450 ye satıyorlar şiddetle öneririm sağlam makine
-----------------------------Gerek oyun olsun gerek internet özellikleri güzel mi bilgisayarın ?
-
-
Lostgun bunu yazdı:
ibrahimeren bunu yazdı:
-----------------------------Gerek oyun olsun gerek internet özellikleri güzel mi bilgisayarın ?
-----------------------------ilk aldığım zaman denedim call of duty 6 most watnted gta sanadreas aynı anda açtım kasma falan yoktu fiyatına göre iyi bir laptop alıcaksan kesinlikle öneririm sana.
-
husnuweb bunu yazdı:
tek geçerim.
-----------------------------Bilgisayarda 4 gb ram 1 gb ekran kartı var bu da sağlama benziyor ama arkadaşlar önerilerinizin hepsini bekliyorum yarın akşam alıyorum laptopu :D
-
ibrahimeren bunu yazdı:
Lostgun bunu yazdı:
ibrahimeren bunu yazdı:
-----------------------------ilk aldığım zaman denedim call of duty 6 most watnted gta sanadreas aynı anda açtım kasma falan yoktu fiyatına göre iyi bir laptop alıcaksan kesinlikle öneririm sana.
-----------------------------Yarın ilk bakacağım laptoplardan biri sağol bnde bol bol oyun oynamak istiyorum saol
-
bu ay 2 müride kıyak geçicem maliyet bedelinin de altında 2 laptop vericem (piyasanın ortalama 200-230 usd + kdv altına geliyor), ama detayla cartla curtla uğraşamam gelsin ellesin dokunsun alsın... o şekil. mevzu sadece istanbul anadolu yakası için geçerli olup müridin kaynanası, anası babası dedesi dayısı için geçerli değildir.
-
bende samsung r 522 kullanıyorum xs-08 tr benimki biraz daha eskilerden :)
bana göre tek eksi özelliği piano black olması çok parmak izi kalıyo :) sticker ısmarladım gelsin komple yapıştırıp bu el izlerimden kurtulcam kararlıyım -
Yani Samsung alayım mı ?