folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yeni Lastik İhtiyacı İnternet Sitesine Güven Sorunsalı Yardım

Yeni Lastik İhtiyacı İnternet Sitesine Güven Sorunsalı Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

2020 egea için 205 55 16 94v conti yaz lastiğim var kış lastiği almak istiyorum. Alaman adac sitesinden falan biraz baktım fiyatlar çok değişken

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek
    TrC bunu yazdı

lastikcim.com a bir bak istersen uygun fiyatlı lastikler oluyor. 

Türkiye'de olmayan lastiği burada bulmuştum ve sorunsuz şekilde belirtildiği gibi geldi.

Bende buradan Goodyear UltraGrip 8 kışlık almıştım 3 yıl önce. üretim tarihi vs yazıyordu kontrol ederek aldım sorun yaşamadım. Sarıkamış'tayım bu yılda kullanıyorum performansı ilk günkü gibi değil elbette ama bir problem yok, seneye performansı ne olur bilemem. 

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek

Fiyat performans istiyorsanız SEMPERIT MARKA yazlık ve kışlık bakabilirsiniz alternatif olarak akılda kalsın. Kışlıklarından çok memnunum 3-4 yıldır kullanıyorum. Yazlıklarıda bir continental diil ama piyasadaki bir çok lastikden daha iyi. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

İnternetten HAVALE/EFT ile alışveriş YAPMAYIN! dolandırılmanız durumunda işi mahkemeye götürmeniz gerekir ve mahkeme avukat masrafınız alışveriş miktarı üzerinde olacağından dolandırıcının yaptığı yanına kar kalır. En temizi kredi kartı. Kredi kartıyla mal aldın ve baktın adam 2 haftadır kargoyu göndermiyor, bankaya hemen ödeme itiraz dilekçesi yazıyorsunuz ve banka adamın hesabına anında çaaat diye bloke koyuyor. Blokenin hemen ardından adam zike zike size telefonla ulaşmak zorunda kalıyor. Denediğim için biliyorum.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Macidor
    Macidor's avatar
    Erkek

fena tokat dönüyor gibi duruyor. ödeme yapanlara ödemeniz havuza düşmüş tekrar ödeme yapmanız lazım vs gibi şeyler söylüyorlarmış :D

Toplam Hit: 1248 Toplam Mesaj: 17
doğuş lastik lastik önerisi