Yeni Makina Yaptım
-
evet arkadaşlar emektar amd ve pr3.0 makinlarımı rafa kaldırdım
core i5 650 3.2 ghz bir makina yaptım
2 gb ram
asus pr755d model usb 3.0 destekli anakart koydum makinayı 900 tl peşin paraya mal ettim
sesiz birde kasa aldım yanında
yaptım iş için söylüyorum gerekli bişeydi tavsiye edermisin derseniz oyun oynuyorsanız kesinlikle ederim .
-
isteyenler olursa eski bilgisayarları sata bilirim biri amd atlon 2000+ 512 ramli
diğer pr4 3.0 2 gb ddr2 ramli
-
hayırlı olsun kanka cod6 atarmıyız :D
-
Abi anakartın overclock özelliği var sanırım . Ramlarin Soğutuculumu. Bir de ekran kartın nedir ?
-
ekran kartı saphire 256 mb 128 bit
ankartda overclock özelligi var 4.2 ghz e kadar çıka biliyor cihaz ama öküz gibi fan koymak lazım
ddr3 hiqh level soğutuculu performans ramlarinden aldım masrafdan kaçın madım
not bu fiyatada sadece kasayı mal ettim içinde monitör falan yok torbo boost özelligi diye bir dalga var bunda mesela
makina altında pthon perl veya başka yazılımlar aktif çalışırken oyun oynaman hiç sallamıyor bile banamısın demiyor cihaz.
sağollasın kardeşim
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------
ekran kartı saphire 256 mb 128 bit
ankartda overclock özelligi var 4.2 ghz e kadar çıka biliyor cihaz ama öküz gibi fan koymak lazım
sağollasın kardeşim
-----------------------------watercooling sistem fiyatların baktınmı
-
okadar kasmaya gerekyok birtane x2 paket ettim ben o overclock dalgasına bu cihaz iyidir şimdilik kasma masma sallamıyor bile
-
su soğutmada iyi gider ama oc için sunbeam contack freeze hem işini görür hem uyqundur fiyatı .
-
kasa nın markası ney hocam ? collermaster felan güzel diyolar pahalı geldi bana :S bu arada ram ler ddr kaç ? hayırlı olsun bu arada :)
-
onu bilememde 2GB az değilmi o sisteme hacım brde akran kartıda düşündürdü beni.
-
aynı sistemi pazar qünü sadece amd 2x 3.2 ve asus ati 1 gb ddr5 ile topladım aynı anakarta aynı paraydı .