Yeni Makina Yaptım Eski Parçalarımı Satıyorum?İlgilenenlere
-
Zxone bunu yazdı:
-----------------------------
power sup. varsa ki yok gözüküyor ilgilenebilirim kardşm
-----------------------------hocam 230w lık power sub var elimde ihtiyacın varsa verebilirim?
-
Harddiski sordum olurmuş alıyorum tekini özel mesaj atıyorum.
-
harddiskler satılmıstır beyler...
-
XpertVision bunu yazdı:
Harddiski sordum olurmuş alıyorum tekini özel mesaj atıyorum.
-----------------------------pm attım hocam
-
up
-
ergingur bunu yazdı:
-----------------------------husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------anakart yok mu?
-----------------------------var hocam ..
ECS P4M800-M ilgilenirsen pm at.Aşağıdada linktende anakartı görebilirsin.
http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/images/Products/small/P4M800-Ms.jpg
-----------------------------fiyatı nedir ve p4 3.0 ghz 800mhz taksam çalışır mı?
-
husnuweb bunu yazdı:
ergingur bunu yazdı:
-----------------------------husnuweb bunu yazdı:
anakart yok mu?
-----------------------------var hocam ..
ECS P4M800-M ilgilenirsen pm at.Aşağıdada linktende anakartı görebilirsin.
http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/images/Products/small/P4M800-Ms.jpg
-----------------------------fiyatı nedir ve p4 3.0 ghz 800mhz taksam çalışır mı?
-----------------------------478 pinli ise calısır hocam kargo senden 25 'e bırakırım
-
apokontek bunu yazdı:
ergingur bunu yazdı:
İntel P4 478pin 2.8 İşlemci = 30 lira
SAmsung 80 Gb 7200 rpm PATA hardisk = 25 lira
Kingston 512 Mb DDR400 mhz Ram = 20 lira
duyurulur...
-----------------------------Fiyatlar gayet uygun...ıhtıyacı olanlar bence kacırmasın...Hdd ı alırdım aslında ama suan odemem var,eger satamazsan onumuzdekı aya alırım ıkı hdd ıde...
-----------------------------hacı nereye uygun 2 kat pahalı neredeyse.bu parçalar piyasada cok uygun.pahalı olanlarında pahalı olma sebebleri eski ve pek bulunmamasıdır.ama isterseniz kargo benden 50 ye pesin alayım.
-
ferdinand bunu yazdı:
apokontek bunu yazdı:
ergingur bunu yazdı:
İntel P4 478pin 2.8 İşlemci = 30 lira
SAmsung 80 Gb 7200 rpm PATA hardisk = 25 lira
Kingston 512 Mb DDR400 mhz Ram = 20 lira
duyurulur...
-----------------------------Fiyatlar gayet uygun...ıhtıyacı olanlar bence kacırmasın...Hdd ı alırdım aslında ama suan odemem var,eger satamazsan onumuzdekı aya alırım ıkı hdd ıde...
-----------------------------hacı nereye uygun 2 kat pahalı neredeyse.bu parçalar piyasada cok uygun.pahalı olanlarında pahalı olma sebebleri eski ve pek bulunmamasıdır.ama isterseniz kargo benden 50 ye pesin alayım.
-----------------------------hoca sen 50 ye getir bunları hepsini ben alcam dalgamı geçion sn.
-
Hocam ben bu satıcı kardesımızı ne tanırım nede daha onceden bır muhabbetım olmustur...
Fıyat gayet uygun,Gıt sıtelerı tek tek dolas,bu kardesımızın harıcınde aynı malı satan ıkıncı elcıler cok,bak bakalım ne kadr fıyat vermısler..
Burdkaı fıyatlar kadar ucuza kımse koymamıs hatta ıkı katı fazlasına koyanlar bıle var...Yapma Allah askına..
Eger 2 katı fazlaya satıyorsa bu adam,bana harddısk bulsana kardesım? 2-3 tane alıcam 10tl den? burda 20 e satıyor,sende yarı fıyatına buluyosun ya bana bul o zaman? :) 2-3 tane alıcam 10tl den kargoda benden oke?